Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Menyasszonyomat miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyomat miért zavarja annyira, hogy anyukámnak haszonélvezeti joga van minden vagyontárgyamon?

Figyelt kérdés
A házon is van neki haszonélvezet meg a két autón is, mert anyukám fél, hogy ha megnősülök akkor ki fognak zsákmányolni. Anyukám szerint a legtöbb nő csak erre utazik. Mivel már eléggé előrehaladott korban vagyok, nem voltam még házas így én is félek kicsit ettől, mert manapság mindenütt tényleg azt lehet hallani, hogy a nők csak a férfi pénzére utaznak, utána ha megszerezték akkor lelépnek és mekkorát kaszáltak a válásból. Kicsit félek ettől az egész házasság dologtól őszintén, de 39 évesen már úgy érzem ideje lenne megállapodni és páromról azt hiszem, hogy szeret, bár ez nem tudom mennyiben fog változni majd ha össze házasodtunk. Anyukám is nagyon ellenzi a dolgot. 39/F

2020. dec. 8. 08:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
93%

Azért az durva hogy nem egy szülö lesz ilyen amugy, hogy nem engedi levàlni a gyerekét es halálàig is oltogatja, hogy nehogy tisztességes csalàdapa és Férj legyen belöle akinek a pàrja es gyereke a csalàdja és számitanak. Akkor is ha vége. Akkor sem tenné földönfutovà a gyerekei anyjàt.

Meg az is durva hogy ennyire megvezethetöek a ffiak. Hogy anyuka a szerelme valojàban. 40 évesen.

Most is tele a vilàg a mamahotelesekkel is. Ahelyett hogy a párjukkal fognànak össze és kaparnànak maguknak vmit össze, inkabb az anyjukkal "járnak". Akik nemhogy segitenek öket, de ez.

Valami nagyon beteg a tàrsadalmunkban.

2020. dec. 8. 22:39
 92/99 anonim ***** válasza:
92%
hát ez a nap kérdése!! meg a kérdező kommentjei. Hát nem hiszem, hogy még van ilyen. " "Anyukám azt mondja, és én hiszek neki" Nagyon vicces
2020. dec. 9. 08:01
 93/99 anonim ***** válasza:
12%
3-as Szerintem az anyja nagyon előrelátó. Sosem lehet tudni a nőknél. Lesz egy gyerek, utána már nem lesz jó a férj, mert általában a férfi csak addig kell, amíg nem csinál egy gyereket. A közös lakást máris felezhetnék, amikor a nő nem vitt semmit a közös vagyonba.
2020. dec. 9. 15:38
 94/99 anonim ***** válasza:
92%
#93 Te elolvastad a kommenteket? Az egyikben benne van, hogy nem tehetné meg a csaj. Itt egyedül a nőt lehet kihasználni, ha belead a lakásfelújításba, azt nem kapja vissza...
2020. dec. 9. 16:04
 95/99 anonim ***** válasza:
89%
A kérdező meg szépen eltűnt.
2020. dec. 9. 16:55
 96/99 omba ***** válasza:
78%

#95, anyukája azt mondta, hogyne hallgason ilyen csúnya emberekre.

Amúgy én is bírom, amikor egy nő leqrváz minden nőt, hogy csakapénzért...

Ha nem volnának ilyn csóri analfabéták,azt azért tudhatnák, hogy csak a házasság alatt szerzett vagyon feleződik.

NE NŐSÜLJ!

már késő.

2020. dec. 9. 17:04
 97/99 anonim ***** válasza:
64%
Házassági vagyonjogi szerződést kell kötni esküvő előtt. Ma már minden normális pár azt köt.
2020. dec. 20. 16:45
 98/99 anonim ***** válasza:
92%
Mi lenne, ha elvennéd anyukádat, megoldódna a vagyon kérdés is...
2020. dec. 22. 04:30
 99/99 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, amikor a szülők veszik a gyereknek a lakást meg az autót. 39 évesen már vehettél volna magadnak a saját munkából egy házat és autót a saját nevedre. Házasságkötéskor vagyonmegállapodást kell kötni, a további vagyongyarapodás közös szerzemény. Normális emberek örök idökre házasodnak egymásért, szerelemből.
2021. máj. 2. 21:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!