Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyomat miért zavarja annyira, hogy anyukámnak haszonélvezeti joga van minden vagyontárgyamon?
Ismerős helyzet.
Haver barátnője visszaadta a gyűrűt, amikor kiderült, hogy a pasija nevén nincs semmi. A cég, a lakás, a kocsi, minden a szülei, meg a nagyikája nevén futott.
Utolso. Ez tényleg nem csalàd lenne.jol tette a csaj.
Egy csalàd anya apa gyerekek az a normalis ha a csalàdé a családi fészek, es nem bármikor kiránthatják alóluk.
#21 Amúgy ez nem lenne korrekt rám nézve, mivel a ház még a házasság előtt szerzett vagyonnak számít, tehát én miért is csesznék ki magammal ha a törvény se kötelez rá, hogy felezzek vele?
Amúgy az miért az én hibám, hogy leendő páromnak semmije nincs? Más lakhatási gondjai meg nem hiszem hogy rám tartoznának.
Te sem csaladban gondolkozol kerdezö szerintem. Ha egy nö "neked adja " az életét gyereket szül neked ràd alapoz mindent szerinted jogszerü egyszercsak kirakni az utcara?
Meg kellene oldanotok azt hogy egy közös otthonotok legyen. Egy hazastars az nem egy befogadott kutya!
Azért látszik, hogy az itteni válaszolók jelentős része nő.
Meg érdekes, máskor mindenki azt nyomja, hogy a nőket nem érdekli a pénz...akkor most mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!