Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most akkor anyagiasak vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor anyagiasak vagyunk a férjemmel?

Figyelt kérdés

Fiam hamarosan összeházasodik a választottjával.Van egy lakótelepi lakásunk, amit, tulajdonképp nászajándékként kapna a fiam. De nem szeretném, ha később ez közös vagyonnak számítana, mert azért valljuk be a kislány szülei hitelt vesznek fel az esküvő miatt.

Na és itt a másik probléma. Nekünk alig van rokonunk, tehát nem szeretnénk nagy lagzit.És egy feneketlen bendőbe dobálni a pénzt, amiből semmi haszon. A ránk eső részt inkább a fiataloknak adnánk.

Kívánom nekik, éljenek boldogan sokáig, de azért túl aggályos vagyok? Baj ha ennyire anyagias vagyok a mai világban?

2010. máj. 20. 09:22
 81/120 anonim ***** válasza:
18%
Abban egyetértek a kérdezővel, hogy a lakást csak a fia nevére írassa. De abba nem szólnék bele, hogy mekkora legyen a lagzi, nekem is minden vágyam, hogy nagy lakodalmam legyen, és ami elmegy a lagzira azt vissza is kapjuk ajándékba, az örök életre emlék marad, és erről ne az anyósom döntsön, ha két tanúval meg néhány vendéggel kéne megesküdnöm inkább meg se házasodnék, ha ennyire anyagiasak vagytok, akkor fizessétek csak a ti vendégeiteket vacsora szempontjából, de a zenekart, terembérletet és a közös dolgokat illene közösen fizetni. Amúgy akármennyire is nem tetszik, a lakodalmat a szülőknek illik fizetni, ez a hagyomány, persze ha valaki 40 évesen házasodik az már más eset.
2010. máj. 20. 16:29
 82/120 anonim ***** válasza:
68%
ja az odáig oké én is artm már egyszer hogy a terembérlet, meg a zanészek fele-fele arányban, de a kaja és iztalok k*rva sok pénzbe vannak és nehogy már itt is ő fizessenek vadidegen emebereknek AKIKHEZ NEKIK SEMMI KÖZÜK NINCS! Ezt egy pár értelmes ember biztos megérti...akik meg buták csak a magukét fogják hajtogatni akkoris!
2010. máj. 20. 16:34
 83/120 anonim ***** válasza:
90%

Elég szomorú dolognak tartom, hogy pár ember csak a hatalmas lagzit és felhajtást tartja fontosnak az esküvőben!

Aki azt irta hogy pár vendég mellett nem házasodna kicsit gondolkodjon el!

Elvileg azért házasodunk mert szeretjük a párunkat, és ez egy csodálatos módja a 2 ember közötti kötelék megerősitésében!

Az én szüleim gyárban dolgoztak délelőtti műszakban, munka után pár órával mentek el délután megesküdni, és csak fekete-fehér fotókra volt pénzük! Mégis csodálatos fotók lettek, szük családi körben megünnepelték otthon...és ha elhiszitek ha nem: mai napig fiatalokat megszégyenitő módón szeretik egymást immáron 25 éve boldogságban jóban-rosszban! Ugye milyen elgondolkodtató?!

A Lagzi csak 1 éjszakára szól de a házasság egy örök életre!

2010. máj. 20. 16:41
 84/120 anonim ***** válasza:
68%

"ha két tanúval meg néhány vendéggel kéne megesküdnöm inkább meg se házasodnék, "

akkor neked csak azért kell a házasság,hogy jónagy lagzi?

két tanuval,szülők előtt akarok férjhezmenni...utána meg vacsi közösen...

(végigasszisztáltam nem olyan rég a családban egy esküvőt,hát magamnak olyat soha...)

kérdező: fizess annyi vendéget,akiket a ti részetekről hivtok

(vagy hass a fiadra,hogy ráér a házassággal majd ha ők megteremtik a rávalót)

2010. máj. 20. 16:48
 85/120 A kérdező kommentje:

15,27 es ez egy igen rosszindulatú hozzászólás volt.

Nem fitymáltam a keresetét, örülök, hogy fiatalként nki ez a fontos, hogy dolgozik.

Nem budai villa valóban, de egy tehermentes lakás felér azzal a fiatalok számára.

Neked ment a piros kéz.

2010. máj. 20. 16:51
 86/120 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy volt, hogy minden költséget leosztottunk per főre és annyival szoroztuk be kinek mennyi vendége van.Szerintem ez teljesen igazságos.De ne a szülők döntsék már el.Egy menyasszony jó hogy szeretné, ha ez tényleg nagy nap lenne.
2010. máj. 20. 17:12
 87/120 anonim ***** válasza:
31%

ma 16:29 vagyok

Akármennyire is hihetetlen nekem fontos az, hogy nagy lakodalmam legyen, szüleimnek, nagyszüleimnek, stb. mind nagy lakodalma volt, mindegyik boldog házasságban él(t) nem az esküvőtől függ, hogy milyen lesz, emellett imádok táncolni, nekem fontos az, hogy ott legyenek a rokonaim, barátaim, nem csak a szüleim (mi egy sima ballagást is 20-30 vendéggel tartunk), nem értem miért kell lehurrogni, 10-20 fős lakodalomba nem mennék bele az biztos, inkább addig spórolnék, amíg nem lehet igazi esküvőm, persze tudom, hogy ez arról szól, hogy egybekötjük az életünket, de azon az aláíráson kívül szeretném, ha más emlékem is lenne a dologról. Én az előbb kinyilvánítottam a véleményem, nem kéne rögtön legyilkolni.

2010. máj. 20. 17:30
 88/120 anonim ***** válasza:
51%

15-27 vagyok

Nem is vártam mást!

Nem azért kell felpontozni mert melléd állok, sőt egyeltalán nem kell. Vélemény volt, neked nem tetszett ennyi.

Mellesleg a kommentedből nem a szánakozást vettem ki, hogy jaj szegény mennyit keres. Nem kell, hogy egyetérts, hisz te érintett vagy teljesen, én meg csak a kommentjeidből szűröm le milyen lehetsz, és milyen lehet a szitu.

De a kérdésre sokadszorra sem válaszoltál, pedig nem én tettem fel először: TUDOD, VAGY CSAK HISZED, hogy a lányzó azt hiszi, hogy lesz egy fél háza. Szisztematikusan kibújsz a válasz adása alól.

Mellesleg a te döntésed, akkor ne kérj véleményt, ha nem tetszik amit írnak.

2010. máj. 20. 17:31
 89/120 anonim ***** válasza:
100%

Hát én örülnék bármi nemű lakásnak, lagzinak. :'(

Évek óta élünk albérletben amit mi ketten tartunk fent. Mindkettőnk szülei szegények, mi épp hogy a lakást fent tudjuk tartani, így esküvőről még csak nem is álmodhatunk. De nem panaszkodom mert a lényeg a szerelem! :) Szerintem örüljenek a gyerekek, hogy ennyit is kapnak amennyit...

2010. máj. 20. 18:05
 90/120 A kérdező kommentje:

17,31

"...úgy beszélsz róla mintha egy budai villa lenne, amiért mellesleg te sem tettél semmit csak megörökölted."

Ezért pontoztalak le, igen s nagy dolog egy lakás, még ha nem is budai villa.

2010. máj. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!