Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor anyagiasak vagyunk a férjemmel?
Fiam hamarosan összeházasodik a választottjával.Van egy lakótelepi lakásunk, amit, tulajdonképp nászajándékként kapna a fiam. De nem szeretném, ha később ez közös vagyonnak számítana, mert azért valljuk be a kislány szülei hitelt vesznek fel az esküvő miatt.
Na és itt a másik probléma. Nekünk alig van rokonunk, tehát nem szeretnénk nagy lagzit.És egy feneketlen bendőbe dobálni a pénzt, amiből semmi haszon. A ránk eső részt inkább a fiataloknak adnánk.
Kívánom nekik, éljenek boldogan sokáig, de azért túl aggályos vagyok? Baj ha ennyire anyagias vagyok a mai világban?
9,38 asnak
Megkapja a lakást, természetesen még az illetéket is kifizetjük.Beszállunk felesbe azokba a dolgokba, amiket mindenféleképp i kell fizetni.
De még ezen felül kp-t nem tudunk adni.
Ne csinálj ebből gondot magatoknak!
Ha nem tudtok adni pénzt akkor ne adjatok.
A fiatalok szervezzenek olyan lagzit amit ki tudnak fizetni.Vagy ha a lányos szülők ragaszkodnak a 100 fős lagzihoz akkor fizessék
Egyébként,nektek semmibe nem kerül odaajándékozni a lakást tehát megtehetnétek,hogy legalább a rátok eső részt befizetitek a lagziba,ha már úgyis kicsi a rokonságotok.
Ha ne adj Isten elválnak a fiatalok,a lány teljesen ki lesz semmizve,és potyára fizették ki a lagzit,ami ugyebár közös volt?
Egyébként én úgy tudom,a fiús családnak illik gálánsabbnak lennie ,ha házasságról van szó,a férfinak,a fiús családnak illik a lányt és családját anyagilag jobban segíteni.De sajnos egyre tbbször látom,hogy ez manapság fordítva van.Ez nem sok jóra vezet.
Miért lenne kisemmizve?
Miért járna neki az amiért semmit se tett?
Amit közösen vesznek annak a fele majd az ővé lesz
És ez így fer, ez így van jól
9,50esnek
Miért nevezem kislánynak? Mert kislány, 19 éves.
Az meg hogy a "jövendőbeli menyem", csúnya szó.
Szerintem nem az elnevezésen van a hangsúly
Ezt illik , azt illik?
ez ma már egy baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!