Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tanús eskövöm volt még 2006-ban és a férjemmel szeretnénk lagzit is hogy tudnám kivitelezni?
Anyagi okoból csak kis esküvö volt viszont most van pénz a lagzira.
Szeretnék igazi lagzit,menyasszonyi és menyecske ruhát is,vöfélyt stb.
Nemtudom hogy kezdjek neki hogy csak a vacsora meg a buli legyen?
Igen.
Szeretnék 4 év után fehér ruhát mivel nem volt és mivel még nincs gyerek,hitelem stb. igen van félre rakott pénzünk.
Szerintem semmi rossz nincs abban hogy 4 év után csináljuk a lagzit.
Micsoda irigy, retek emberek vannak, az egyik válaszoló nagyon ocsmány, hogy csak azért írt, hogy lehúzza az embert...csináljatok lagzit, rendes templomival nyugodtan fehér ruciban!!! MIért ne?? MIndenki arra költi a pénzét, amire akarja!
Sok boldogságot!!!
Ja, a miénk is ilyen volt. Mivel téli esküvőnk volt, az anyakönyvvezető csak kéthetente esketett szombaton, így nekünk a polgárira egy péntek déli időpontot ajánlott. Elfogadtuk.
Utóbb kiderült, hogy ennél jobb nem is lehetett volna, mert így is nagyon hosszú volt a másnapi templomi esküvő+lagzi.
A vendégeknek is jobb volt így, hogy nem kellett két helyre vonulni a lagzi előtt. Én csak javasolni tudom nektek is ezt a verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!