Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két tanús eskövöm volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két tanús eskövöm volt még 2006-ban és a férjemmel szeretnénk lagzit is hogy tudnám kivitelezni?

Figyelt kérdés

Anyagi okoból csak kis esküvö volt viszont most van pénz a lagzira.

Szeretnék igazi lagzit,menyasszonyi és menyecske ruhát is,vöfélyt stb.

Nemtudom hogy kezdjek neki hogy csak a vacsora meg a buli legyen?

2010. febr. 15. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
hmmm... hát ugyanúgy! írjatok pl. meghívót vicces szöveggel. /"aki lecsúszott az előzőről, most itt a nagy alkalom :)"/ Le kell foglalni termet, vőfélyt, és nem magyarázkodni senkinek, hogy "dehát"
2010. febr. 15. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nevetséges négy év után akarni fehér rzhás nagy lakodalmat - minek? Csak hogy elmondhasd, hogy neked is volt ilyen felhajtás? Ennyire sok pénzetek van fölöslegben?
2010. febr. 15. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Legyen MOST a templomi esküvő, fehér ruha helyett mondjuk pezsgőszínűvel.
2010. febr. 15. 14:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen.

Szeretnék 4 év után fehér ruhát mivel nem volt és mivel még nincs gyerek,hitelem stb. igen van félre rakott pénzünk.

Szerintem semmi rossz nincs abban hogy 4 év után csináljuk a lagzit.

2010. febr. 15. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda irigy, retek emberek vannak, az egyik válaszoló nagyon ocsmány, hogy csak azért írt, hogy lehúzza az embert...csináljatok lagzit, rendes templomival nyugodtan fehér ruciban!!! MIért ne?? MIndenki arra költi a pénzét, amire akarja!

Sok boldogságot!!!

2010. febr. 15. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
én úgy csinálnám a helyedben, hogy most lenne a templomi, utána buli. több olyan esküvőn is voltam, ahol előbb megvolt (igaz, csak 1-2 héttel) a polgári, mert valamiért sürgős volt, kicsit később kezditek a programot, mintha polgári is lenne, ennyi :) sok boldogságot!
2010. febr. 15. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a miénk is ilyen volt. Mivel téli esküvőnk volt, az anyakönyvvezető csak kéthetente esketett szombaton, így nekünk a polgárira egy péntek déli időpontot ajánlott. Elfogadtuk.

Utóbb kiderült, hogy ennél jobb nem is lehetett volna, mert így is nagyon hosszú volt a másnapi templomi esküvő+lagzi.

A vendégeknek is jobb volt így, hogy nem kellett két helyre vonulni a lagzi előtt. Én csak javasolni tudom nektek is ezt a verziót.

2010. febr. 15. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne fehérbe?!Ez felháborítoak ezek a hozzászólások!Igenis olyan legyen a nagy nap amilyennek szeretné éls tök mindegy hány év után!!!!!!!!!!!
2010. febr. 16. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért ne háborodj fel annyira. A fehér a szüzesség jelképe ugyanis, még akkor is, ha a menyaszonyok elsöprő többsége manapság nem szűzen esküszik. Egy 4 éve házas menyasszonyon igazabbnak hat az ekrü vagy a pezsgőszín, vagy pedig valamilyen színes övvel-piros csipkével feldobott fehér, mint a szűziesen tiszta hófehér.
2010. febr. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!