Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?

Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?
2014. nov. 25. 14:55
 171/186 anonim ***** válasza:
64%
170 az a lenyeg,hogy vegul azt valasztod, akivel leelned az eleted. Amugy nem hiszem, hogy a volegeny sosem nezett mas nore.
2014. nov. 26. 23:21
 172/186 anonim ***** válasza:
64%
Akármilyen fájdalmas a megcsalás ténye, olyan nincs, hogy pár nappal az esküvő előtt annyi potenciál nincs valakiben, hogy egy szakítást felnőtt módon kezeljen. Hagyja ott, legyen megsértve a vőlegény, jogos. De ez a színház felesleges és gyerekes, amit az oltárnál csinált. Aki pedig ilyen fajta szakítást pártol, az még nagyon távol van a felnőtt gondolkodástól. Szép dolgok az érzelmek, de be kéne látni, hogy nem az óvodában vagyunk.
2014. nov. 26. 23:22
 173/186 anonim ***** válasza:
58%
...és nem is egy szappanoperában, aminek a való élethez semmi köze.
2014. nov. 26. 23:25
 174/186 anonim ***** válasza:
59%
Erre még mindig nem válaszolt senki, de gondolom most sem fog mert jobb hajtogatni a magáét, de azért ismét megkérdezem: Ha napokkal az esküvő előtt szakítanak, akkor nem vész ugyanúgy kárba a vendégek pénze és munkája?
2014. nov. 27. 07:26
 175/186 anonim ***** válasza:
65%

169-es és 170-es vagyok

Elmondanátok, hogy miért pártoljátok annyira a hűtlenséget? A válaszaimban a hűtlenség támogatását ítéltem el. Ugyan mégis miért kéne akárkinek is elnéznie, hogy a menyasszonya/vőlegénye félrelép? Nem a vőlegény tettéről mondtam véleményt, hanem leírtam, hogy mekkora baromságokat írtatok azzal, hogy még őt nevezitek ostobának, mert nem akart olyannal összeházasodni aki megcsalta.

2014. nov. 27. 08:43
 176/186 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #175, tudod nehéz olyannal eszmét cserélni, aki eleve minősítget:" hanem leírtam, hogy mekkora baromságokat írtatok azzal"... ez láthatóan egy megosztó, jó nagy vitát (néha már veszekedést) generáló téma, ahol vannak különböző vélemények, de senki sem jelentheti ki, hogy amit ő mond, az "a normális" és amit a másik az a "baromság" - mert hát mindenki azt mondja vélhetően, ami a saját normáiból jön, ami számára a normális. Én pl. úgy vagyok vele, hogy a saját szüleim huszonévig próbáltak engem is belenyomni a "rendpárti, értékelvű, konzervatív"-nak nevezett gondolkodásba, és épp elég volt annak a megtapasztalására, hogy ez az, amin én csak veszítek, hoz sok lemondást és veszteséget, és kontra semmi jót, semmi előnyt... úgyhogy a következő huszonévben már a magam uraként változtattam ezen, és azóta időnként nyerek is számomra fontos dolgokat, és számomra megfelelőbb életet:)))

Szóval az a tapasztalatom, hogy az a fajta paleokonzi megközelítés, amivel a kérdésben a vőlegény kezelte a problémát, jót még nem eredményezett soha, ennek csak vesztesei vannak, nyertese nemigen. Meg másfelől a "megcsalt, kirúgom" hozzáállás szerintem egy férfi részéről szimplán a feladás, a vicsorogva elhátrálás a csatatérről... ilyen az állatvilágban például NINCS, ha a hím azt érzékeli, hogy a hozzá tartozó nőstényt más hím kerülgeti, akkor megküzd érte, nem sértett méltósággal hangosan bőgve elkullog a maradék facér nőstények között keresgélni... azt mindig a vesztes teszi...

Szóval bocs, de szerintem amit a vőlegény bemutatott, az a tipikus ordító egér mentalitás, feladta a valszeg több éves kapcsolatot, és cserébe jó alaposan belebőgte a nagyvilágba a saját nyomorát és vesztes voltát...

(nekem is van egyébként a megcsalásnak egy fajtája, amit roppantul utálok, pedig a nők többsége szemrebbenés nélkül képes rá, és főleg a "hűséges konzi" típus - azt amikor a pozitív teszttel a kezében közli, hogy "én már anyucika vagyok, nekem már a babika az ELSŐ"... hát banyek, egy másik hús-vér hímmel megküzdeni az rendjén van, de nehogy már egy embrióval, ráadásul pont egy tőlem származóval kelljen megküzdeni azért, hogy bocsi, de hagy maradjunk már a párommal EGYMÁSNAK az elsők, te meg majd kettőnknek a KÖZÖS első, mert erről szólna egy párkapcsolat - na ilyenkor tényleg csak az elkullogás marad, lásd "első válási csúcs" - és annak VALÓDI oka a felszín alatt)

2014. nov. 27. 10:24
 177/186 anonim ***** válasza:
63%
Hát valóban, azért a nőért érdemes lehet körömszakadtáig küzdeni, aki simán befekszik más ágyába:D Lúzer papucsok, akik nem hiszik, hogy juthat nekik jobb, talán tényleg megteszik, de némi méltóság azért nem hátrány egy emberben. Aki "babikás" nőt választ magának, nem tudom sajnálni, ő választotta, ez alapból látszik valakinek a személyiségén, talán a párválasztást nem a "jó a segge" tulajdonságokra kellene alapozni.
2014. nov. 27. 12:52
 178/186 anonim ***** válasza:
14%
... ja még véletlenül sem az a lúzerség ugye, ha valaki ország-világ előtt deklarálja - mint a kérdésben a vőlegény - hogy olyan nővel kavart évekig, akiért szerinte egy percig sem érdemes küzdeni, az egész kapcsolat nem ért többet egy kósza éjszakánál, mert ilyent úgyis minden bokorban talál párosával:)
2014. nov. 27. 13:12
 179/186 anonim ***** válasza:
61%

amikor a nőt csalják meg, a férfi a mocsok a nő az ártatlan aki elszenvedi az egészet...amikor a férfit csalják meg akkor a férfi a lúzer, mert megcsalták? nekem ez furi...

egyébként meg, mindenképpen híre lett volna annak a násznép körében, hogy elmaradt a lagzi, mert asszonyka hűtlensége miatt szakítottak...így legalább jól odacsapott a vőlegény...ennyi járt neki

2014. nov. 27. 17:54
 180/186 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó!

Sajnos ez nem így szokott történni!

A menyasszony kürtöli majd tele az összes rokont és ismerőst azzal, hogy a pasi csalta meg!!

Azután ebből a pasas, már nem tud jól kijönni.

Ekkora megszégyenítés után viszont már utólag mindegy, hogy mit hazudozik össze a menyasszörny!

Több ilyen karakán pasas kellene!!

2014. nov. 28. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!