Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a menüről?

Figyelt kérdés

Előétel : sárgadinnye pármai sonkával, töltött tojás kaviárral, sajt tál

Leves : zöldségkrémleves krutonnal

Főétel : párolt hal, grillezett csirke és marha, grillezett zöldségek

Köret : friss saláták, steak burgonya, párolt rizs

Desszert : profiterol, gyümölcs tálak és persze a torta:-)

Július közepén lesz az esküvő.

2014. jún. 7. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
27%

Már a sokadik kérdésnél rácsodálkoztam ahol véleményt kértek: miért vannak azok lepontozva, akik nem értenek egyet a kérdezővel / vagy a kérdezővel egyetértőkkel? Szerintem ez nagyban befolyásolja a válaszadást, mert aki mondjuk plusz pontot akar, az kénytelen úgy fogalmazni a véleményét, vagy olyat válaszolni hogy mindenképpen zöld kezet kapjon rá.

Így viszont nem mutatnak reális képet a válaszok.

2014. jún. 8. 16:39
 72/81 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett : akinek nem tetszett a menüsorom, de voltak jó ötletei (segítő szándékú ötletei) az is zöld kezet kapott tőlem. Akinek csak szimplán nem tetszett, annak én semmit nem nyomtam. Aki viszont szétoffolta a kérdést és leállt vitatkozni a többiekkel még az élő fába is belekötve, annak nyomtam piros kezet. Nem sok ilyen válaszoló volt, de volt.
2014. jún. 8. 16:48
 73/81 A kérdező kommentje:
Egyébként van olyan felnőtt ember, aki a pontokra hajt??? Miért, mit lehet kapni, ha sok pontod van?
2014. jún. 8. 16:51
 74/81 anonim ***** válasza:
86%

Persze. Nem igazán ismerem a pontszerzési lehetőségeket, de asszem úgy van hogy ha felpontozol egy már felpontozott választ akkor is kapsz pontot meg ha lepontozol egy lepontozott választ akkor is. Meg még van pár módja. Az ilyenek írnak ki több kamu / vagy provokatív kérdést is, mert a kérdésfeltevésért is jár asszem pont. Még az elején el kellett olvasni a szabályzatot regizésnél.

Na off vége, végül is nem erről folyik a téma :) Nem is neked szólt elsősorban amit írtam, hanem ezeknek a pont vadászoknak.

2014. jún. 8. 16:56
 75/81 A kérdező kommentje:

Rendben, ezzel sosem foglalkoztam, csak hogy a válasz hasznos - e. Szerintem ez igazán úgysem számít.

További szép hosszú hétvégét!

2014. jún. 8. 16:58
 76/81 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, sok boldogságot! ^^
2014. jún. 8. 17:02
 77/81 anonim ***** válasza:
80%

"mert aki mondjuk plusz pontot akar, az kénytelen úgy fogalmazni a véleményét, vagy olyat válaszolni hogy mindenképpen zöld kezet kapjon rá."

Jó ég, komolyan van olyan, aki aszerint válaszol? Ez nevetséges, már ne is haragudj. Ennyire számít a százalék?

2014. jún. 8. 17:07
 78/81 anonim ***** válasza:
94%

Én mindig a véleményemet írom le, már voltam 30%-ra meg 10%-ra is lepontozva, mert szeretem a paprikáskrumplit. :)

Viszont én általában még ha negatív kritikát is írok, azt se bicskanyitogató stílusban teszem.

2014. jún. 8. 17:11
 79/81 anonim ***** válasza:
13%

Ez a beszélgetésfolyam jól tükrözi az ország mentális állapotát.

Gratulálok hozzá!

2014. jún. 8. 19:37
 80/81 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ízlene. Mondjuk egy parasztlagzin is találnék kedvemre valót. Igazából ha nincs minden tele gombával vagy pacallal vagy ketchuppel, vagy gombás pacallal ketchuppel nyakon öntve, akkor megeszem, az biztos.

Nem vagyok finnyás, a francba is, nem én vagyok az ideális válaszoló a kérdésedre.

2014. jún. 9. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!