Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok erről a menüről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a menüről esküvőre?

Figyelt kérdés

Leves:

Újházy tyúkhúsleves

Főétel:

Sajttal, sonkával töltött sertésborda rántva, ínyenc töltött csirkecomb, mézes, borókás sertésszűzérmék roston sütve erdei gombaraguval, rántott sajt, hasábburgonya, zöldséges rizs, burgonyafánk,

Vegyes saláta

Desszert:

Házi sütemények

Éjfélkor: Töltött káposzta

És ugye természetesen a torta.

Elég ez így? Sok vagy kevés? Mit gondoltok?

2014. máj. 23. 11:55
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sok lenne.
2014. máj. 23. 11:57
 2/39 anonim ***** válasza:
94%
szerintem jó. esetleg a maradék husikat éjfélkor vissza lehet tálalni kenyérrel, majonézessalival vagy savanyúubival
2014. máj. 23. 11:57
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenből egy kevés, akkor okés, bár én a rántott sajt helyett lehet valami pikánsabbat tennék bele gondolva a vegetáriánusokra is.
2014. máj. 23. 11:59
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó :) Még egy kis salátát el tudnék képzelni a köretekhez.
2014. máj. 23. 12:03
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát így szépen sorba postázhatod is a kóstolókat :D Amúgy annak kicsit kiszúrás aki annyira nem husis stb nálunk sajt nem volt hanem rántott karfiol és sokan azt ették husik helyet.
2014. máj. 23. 12:05
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó! 4-esnek igaza van a salátát illetően.
2014. máj. 23. 12:05
 7/39 anonim ***** válasza:
90%
Még szép, hogy jó, nem akartok meghívni?:)
2014. máj. 23. 12:10
 8/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, őszintén szólva én attól féltem, hogy baj lesz, hogy nem kérünk éttermi desszertet, hanem "csak" a házi sütik lesznek, mert eddig több esküvőn is ahol voltunk 4-5 fogásos vacsora volt, bár tény, hogy sorban küldtek vissza mindent, mert sok volt.

Szóval a vegyes salin kívül kellene még más is?

2014. máj. 23. 12:20
 9/39 anonim ***** válasza:
70%

igen salata az kellene :)

Meg mondjuk a vegetarianusok? :S rajuk is gondolni kellene... szerintem legalabb is. de amugy nagyon jo a menusor :)

2014. máj. 23. 12:38
 10/39 anonim ***** válasza:
68%
Kicsordult a nyálam pedig most ettem... köszi :'( mikor és hol is lesz az esküvő?
2014. máj. 23. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!