Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a menüről esküvőre?
Leves:
Újházy tyúkhúsleves
Főétel:
Sajttal, sonkával töltött sertésborda rántva, ínyenc töltött csirkecomb, mézes, borókás sertésszűzérmék roston sütve erdei gombaraguval, rántott sajt, hasábburgonya, zöldséges rizs, burgonyafánk,
Vegyes saláta
Desszert:
Házi sütemények
Éjfélkor: Töltött káposzta
És ugye természetesen a torta.
Elég ez így? Sok vagy kevés? Mit gondoltok?
A sültek mellé szokott lenni pörkölt is.
Ami engem is meglepett: apukám vett egy csomó gyümölcsöt és az utolsó falatig mind elfogyott.
Szerintem teljesen jó én szívesen ennék ilyesmiket:) Ne mtudom miért jön mindenki a vegákkal,gondolom akiket meghívtok mind ismerősök, tudjátok ha valaki nem eszik húst.Esetleg tényleg egy kis rántott karfiolt,gombát még lehetne kérni,mert sok húsevő is szívesen eszik:)
Ja és semmiből se rendeljetek túl sokat,mert általában a nyakatokon marad:S
Pár hete voltam egy esküvőn (kb 70 fős) ahol szinte pont ugyanez volt a kaja, csak még a sajt mellett más rántott zöldségek (karfiol, brokkoli, gomba) is voltak, és minden nagyon finom volt, mindenkinek ízlett. Ott csak éttermi süti volt, de az már svédasztalszerűen (a főételt tálon hozták, 8 főre két nagy vegyes tálat, salit mindenkinek külön kis tálkában). Az éttermi sütiből alig fogyott, addigra már mindenki jóllakott, a házi süti viszont biztos nagyobb sikert arat, hiszen az mégiscsak házi :) Szerintem esetleg még egy fajta levest érdemes tálalni (ahol voltam, ott tárkonyos borjú (?) raguleves volt még) hogy abból is lehessen választani.
Jó szervezkedést :)
Levesnek alternatívának még valami különlegesebbet is adnék, a húslevest már mindenki halálra unja :(
A főételnél egy zöldsalátát is tennék a köretek közé mindenképpen (tehát nem majonézes förtelmet). Párolt zöldségeket is tálalnék.
A töltött káposztát lecserélném hidegbüfére. Nem tudom, ki az, aki még éjfélkor szereti elcsapni a hasát egy nagy adag gusztustalan káposztával, de személy szerint egy zöldségekből, felvágottakból, sajtokból, öntetekből, különféle péktermékekből álló büfét többre értékelek vacsorára. Már több lagzin voltam, ahol ilyen megoldás volt szerencsére.
Kevésnek semmiképp sem kevés, csak a fő ételsor élvezhetőbb fogásait (ínyenc csirkecomb, borókás sertés, erdei gombaragu) eléggé közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!