Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen ruhákról? Melyiket választanátok esküvőre?
Figyelt kérdés
Koszorúslánynak lesz.
Nekem az utolsó tetszik legjobban, de nem tudom bénán nézne-e ki. A színt ne nézzétek, mert rózsaszín lesz majd.
2011. aug. 2. 18:07
1/33 anonim válasza:
Szerintem az utolsó a legrosszabb... bocsi! A fehér lenne jó (természetesen akár rózsaszínben, de mindenképp másban) a szalaggal!
2/33 anonim válasza:
Nekem az első és az utolsó is nagyon tetszik, de lehet, ghoy erről a koszorúslányokat is meg kéne kérdezni!! :D Meg tudod hgoy van ez: Van olyan ruha ami próbababán nagyon jól néz ki, de az illető emberen nem, és van olyan is, amiről nem is gondolnád, milyen jó, csak ha már rajta van.
4/33 anonim válasza:
Az első vagy második tetszik nekem. A többi azért nem, mert hátul hosszabb.
5/33 anonim válasza:
A piros tetszik meg a zöld csak más színben.
6/33 anonim válasza:
nekem a 2.tetszik, a többit túl szexinek találom esküvőhöz,főleg ha templomi is lesz/akkor egy kis bolero is kell majd/
7/33 anonim válasza:
Nekem az első tetszik toronymagasan a legjobban, de a második is helyes. A harmadik nem annyira. A negyediknek meg az alja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!