Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen ruhákról? Melyiket választanátok esküvőre?
Koszorúslánynak lesz.
Nekem az utolsó tetszik legjobban, de nem tudom bénán nézne-e ki. A színt ne nézzétek, mert rózsaszín lesz majd.
ma 18:20
Ezek a ruhák mind vékonyítják a vádlit, hiába "takarnak" valamennyire. A térdig és kicsit térd alatt érő szoknyákat inkább vastagabb vádlihoz ajánlják.
Bizony, szerintem is az első a legjobb. A második kifejezetten koktélruha - kicsit közönségesen hat esküvőn, mármint koszorúslányi ruhának -, a harmadik csakis nagyon magas és vékony lánynak áll jó, és szerintem piszok ciki benne hajolgatni és folyton arra ügyelni, hogy a saját ruhádban se és a menyasszonyéban sem botolj meg (ha pl. te viszed a menyasszony uszályát).
Az utolsó ruha nekem nem tetszik, sem zöldben, sem egyéb színben. Ugyanaz érvényes rá, mint amit a másodikhoz írtam. Felvenném egy esti partira, egy stólával, de koszorúslány nem lennék benne semmi pénzért sem.
Elsőnek nagyon tetszik a fazonja, meg a színe is, a második nekem túl hosszú, meg szimpla ruha (plusz, h fehér), a harmadik túl rózsaszín, és nem tetszik a szoknyarésze, az utolsónak csak a színe szép, a szabás borzalmas.
Én az elsőre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!