Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok erről a menüről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a menüről esküvőre?

Figyelt kérdés

Leves:

Újházy tyúkhúsleves

Főétel:

Sajttal, sonkával töltött sertésborda rántva, ínyenc töltött csirkecomb, mézes, borókás sertésszűzérmék roston sütve erdei gombaraguval, rántott sajt, hasábburgonya, zöldséges rizs, burgonyafánk,

Vegyes saláta

Desszert:

Házi sütemények

Éjfélkor: Töltött káposzta

És ugye természetesen a torta.

Elég ez így? Sok vagy kevés? Mit gondoltok?

2014. máj. 23. 11:55
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Termèszetesen lesz sòs süti is.
2014. máj. 24. 09:17
 32/39 anonim ***** válasza:
41%
A húsleves az kicsit tényleg unalmas, bár azt gondolom mindenki szereti. Tárkonyos csirkeraguleves, Francia fokhagymakrémleves, én a gyümölcslevest is nagyon szeretem, de az lehet, hogy nem annyira ideális. Szerintem a töltött hús lehetne csirke, sokan csak a csirkét szeretik. Esetleg lehetne paradicsom, sonka, sajt, spenót vagy fűszerezett rántotta a töltelék, ez kicsit különlegesebb és szerintem a többségnek ízlik is. Baconbe tekert töltött hús. A csirkecombot pedig lehet, hogy inkább kihagynám. A sertésszűzérme nagyon tetszik. A burgonyafánk helyett inkább párolt zöldségek, zöldséges-hagymás rizs, friss saláta köretek. Saslik, grillezett húsok, padlizsán, cukkini, gomba. Pirítós padlizsánkrémmel, bolognai szósszal, tejfölös-hagymás-sonkás-mustáros feltéttel. A desszertnek mondjuk szilvás vagy epres tiramisu. A medvehagymás pogácsa is finom. A töltött káposzta az szerintem már kicsit nehéz kaja, mármit éjfélkor, melegben, a kaja után tuti nem tudnám megenni. Írtam kajákat, nem tudom mennyire tetszik, válogathatsz közülük.
2014. máj. 24. 09:18
 33/39 anonim ***** válasza:
66%

Hát, ha már választanom kellene, ezerszer inkább a kérdező menüsora, mint az utolsóé :-).

32/F

2014. máj. 24. 09:21
 34/39 anonim ***** válasza:
17%

A mi menunk ez volt : grillezett zoldseg,padlizsan patiszon , csirkemell,feher husu tengerihal konnyu tajfoldi zoldseges rizs,magos teljesorlesu franciakenyer sok sok friss zold salata zoldseggel toltott folias krumpli.

Eloetel hideg leves (uborka es eper) es capricco salataval

dessert; konnyu joghurtbol keszult gyumolcs fagyi diszitve es gyumolcsasztal.

ejfel : tapas bar

2014. máj. 24. 10:28
 35/39 anonim ***** válasza:
73%
Tájföldi XDDDDDDDDDDDDDDDD ezen beszartam, utolsó
2014. máj. 24. 11:13
 36/39 anonim ***** válasza:
58%

Miert igy irjuk magyarul tajfold es thailand igy angolu

Tajfoldi rizs az piros curryvel es kokusztejjel izesitett zoldseges ill omlett van benne ami kokusztejes.

Nem ertem miert furcsa taj szarmazasu baratnom edesanya fozte nekunk az eskuvore.

2014. máj. 24. 11:27
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Thaiföldnek írják magyarul basszus, még a helyesírás-ellenőrző is aláhúzza a TÁJföldet.

Biztos nagyon finom volt, csak azon nevettem, hogy hogyan írtad le.

2014. máj. 24. 11:31
 38/39 anonim ***** válasza:
Oh oke
2014. máj. 24. 11:52
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy teljesen szokványos esküvői menü. A jó értelemben. Nem igazán lehet vele melléfogni. A húsevők imádni fogják, én is megyek ebédelni.
2014. máj. 26. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!