Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a menüről esküvőre?
Figyelt kérdés
Leves:
Újházy tyúkhúsleves
Főétel:
Sajttal, sonkával töltött sertésborda rántva, ínyenc töltött csirkecomb, mézes, borókás sertésszűzérmék roston sütve erdei gombaraguval, rántott sajt, hasábburgonya, zöldséges rizs, burgonyafánk,
Bocsi, egy szó lemaradt. Tehát azt akartam írni, hogy az adott élvezhetőbb fogásokat leszámítva kicsit közönséges. Tehát kiemelve a 3 jónak mondható ételt :
- húsleves
- rántott hús és sajt, krumpli, rizs
- házisüti
- káposzta
Érted mire gondolok?
Tehát én úgy gondolom, hogy pl. érdemesebb lenne annak a 3 fogásnak az irányába elmenni, és a levest, köreteket is kicsit különlegesebbé tenni, úgy összecsengőbb vagy jóval élvezhetőbb is lehetne :)
2014. máj. 23. 14:49
22/39 A kérdező kommentje:
Jaaa, igen igen értem :)
2014. máj. 23. 15:05
23/39 anonim válasza:
Én frankón még mindig nem értem :). De szerintem se túl extra ne legyen, se túl hétköznapi. Tehát olyan amit valószínűleg mindenki szeret (vadat, halat, túl kifinomult fogásokat a nyugdíjas rokonok nem igazán szokták szeretni). Ahogy most van nekem tökéletes középútnak tűnik (a hasábburgonyát leszámítva).
2014. máj. 23. 15:15
24/39 A kérdező kommentje:
Kicsit én is úgy vagyok vele, hogy lehetne sokkal extrább menüt választani, az étterem sok lehetőséget adott, csak félő, hogy ha bármelyik irányba elindulunk az sokaknak visszatetsző lehet. Egy rokonom esküvőjén sárgadinnye, kecskesajt, gyümölcszselé és társai volt az előétel, én nagyon jól belakmároztam, de a családom 45-50 feletti férfitagjai nem kicsit voltak kiakadva, hogy EZ MIIII?
2014. máj. 23. 15:19
25/39 anonim válasza:
Teljesen rendben van, mindenki választhat kedvére. Tavaly voltam 2 lagziban szinte pontosan ez volt a menü, mindenki elégedett volt. Sok boldogságot!
2014. máj. 23. 15:54
26/39 anonim válasza:
Pont jó!! Nálunk is kb ugyanez volt. De a töltött káposztából csak fele annyi adagot kérjetek, mint ahányan lesztek!!! Addigra már mindenki tele lesz...még az sem fog elfogyni mind!
2014. máj. 23. 16:56
27/39 anonim válasza:
Nem rossz, de a főételből húst biztosan nem ennék, én egyiket se szoktam. Azért kérdezz körül a várható vendégek között, hátha valaki nem eszik meg mindent, amit ti igen. Én már borzasztóan unom, hogy mindenütt rántott sajttal (ami gyorsan hűl és utána nem az igazi) meg gombával akarják kiszúrni a szemem. Nem vagyok vega, halat imádok, de csirkéből, pulykából csak a mellét eszem meg. Halat nem is várnék egy ilyen alkalomra, azzal is lehet nagyot bukni, de valamit igen, amit enni is lehet. (Nemrég voltam osztálytalálkozón, előre szóltam, h legyen már vmi rántott zöldség+zöldsaláta nekem. Erre lett hatalmas sültes tál, amin volt néhány fej karfiol meg grillezett zöldség, amit én is ettem volna. Meg rajtam kívül még 4 ember örült meg neki. Tehát, nem laktam jól és ez bosszantó tud lenni.)
2014. máj. 23. 17:14
28/39 anonim válasza:
Szerintem itt nem fenyeget azért annak a veszélye, hogy nem piszkálják meg az ételt. Bár hozzáteszem, a kecskesajt meg a gyümölcszselé teljesen felismerhető, finom dolgok :)))
Van 3-4 féle hús is, úgyhogy szerintem a férfiak felől sem lesz panasz.
2014. máj. 23. 18:22
29/39 anonim válasza:
Unalmas nagyon nagyon regimodi tul nehez
Kaposzta nyaron inkabb ne
2014. máj. 23. 19:32
30/39 anonim válasza:
Sztem nem ártana sós süti is, abból tapasztalatom szerint több fogy, mint az édesből.
A töltött káposzta meg népszerű ugyan meg hagyomány, de én kb. hányni tudnék tőle éjfélkor a nagy zaba után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!