Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
Nem mindegy, ha neked tetszik?
Szép a vállad, karod, így jól áll. Szerintem ez a lényeg.
Figyi.... augusztus, rekkenő hőség a nyárba... a menyasszony úgy döntött spórol a ruhán és választott egy leleményesebb megoldást, sima pamut, fehér maxiban esküdött. Fejére fontak mezei virágból koszorút. Kész.
Nagyon bájos volt... és a divatot magasról tojta le.
Ha neked ez tetszik akkor ebbe házasodj! Úgy 5 évenként más a divat szóval nem kell miatta izgulni.
Szerintem is olyan mindegy, hogy mi most a divat..:)
Egyébként is azt olvastam, hogy menyasszonyi ruháknál, kiegészítőknél nem érdemes az aktuális divatot választani, inkább egy olyan modellt, ami örök divat, mert 20 év múlva egy most nagyon trendi ruha már röhejesnek hathat..:)
Szóval, szerintem szép lesz ez a ruci! :)
Kedves kérdező.
Nekem 2008-as kollekcióból származó ruhám lesz, ami már divat szempontjából történelemnek számít :) Nekem nem tetszettek a mostani divatnak megfelelő tüll habcsókok, ez viszont nagyon szép elegáns, kifinomult "őskövület", ami naggggyon a szívemhez nőtt már első látásra :) Tegyél rá magasról, hogy mi az aktuális trend, neked feleljen meg minden téren.
Egyszerű de szép!
Nekem csak az nem tetszik benne, hogy az alsó és a felső nem egyformán fehér.Szóval fehér, de mégis elüt egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!