Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a ruháról?
2013. aug. 25. 17:05
1/16 anonim válasza:
Hogy csak egy vékony, nagy mellű nőn néz ki jól, abszolút Katy Perry alkat kell hozzá.
2/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a vall része.
3/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ezen a modellen. De lehet, hogy már nőn jól mutatna. Nem tudom, valahogy olyan fura az egész nő, és sajnos nem tudom elképzelni máson, szóval nem.
4/16 anonim válasza:
Egy elegánsabb hálóing. :D Nekem nem tetszik.
6/16 anonim válasza:
Szerintem deréktól lefelé szép, de a felső résszel valami nem stimmel...
7/16 anonim válasza:
A váll része valahogy nem oda való és az alja sem az igazi.
8/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép visszafogott és elegáns
9/16 anonim válasza:
Nekem nagyon egyszerű. Komolyan, egy Balaton parti sétára is felvenném egy meleg nyári estén. Nagyjából ennyi jutott róla eszembe. Menyasszony semmiképp.
10/16 anonim válasza:
tekintve h csak egyszer van az ember életében esküvő, nem ezt választanám :/ szép-szép csak valahogy nem az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!