Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
2013. ápr. 24. 15:59
1/42 anonim válasza:
A kék,a lila és a zöld oké, a krém,piros és fekete nem.
Csodaszép egyébként,fekete tűsarkú,feket kistáska,templomba egy boleró hozzá.
2/42 A kérdező kommentje:
Köszi. örülök, hogy tetszik. Az a piros az egyébként rózsaszín és nekem ilyenem van itthon. Nem tudom felhúzzam-e. Egyszer már volt rajtam de az elég puccos lagzi volt. Amilyenre most készülünk az még nem tudom milyen lesz...
2013. ápr. 24. 16:09
3/42 anonim válasza:
A ruha nagyon szép, bár szerintem ez csak a "tökéletes" alakú nőkön áll jól. Ha nagyobb a pocakod, a csípőd, husisabb a combod, rövidebb a lábad, tehát zömök vagy nem előnyös. Vékony, hosszú combú csajoknak szuper.
4/42 anonim válasza:
Ha rózsaszín,akkor nyugodtan,elsőre monitoron pirosnak tűnt.
Szerintem szolidabb esküvőre is felvehető.(kivéve ha a menyasszony is csak kis fehér nyári ruhában lesz,akkor ezzel túlöltözöd)
5/42 A kérdező kommentje:
Hát átlagos testalkatom van kb. 162 cm vagyok hozzá olyan 57-58 kg. De nekem ez a ruha pont a problémás részt takarja el szóval előnyösen áll. Meg az extra magas cipővel még a hosszú lábak is összejönnek :))
2013. ápr. 24. 16:13
6/42 anonim válasza:
Kiszuperált bárénekesnőnek néznélek, semmi finomság, elegancia nincs ebben a ruhában.
Nem tetszik, nem koktélpartyra mész.
Bár vidéki lakodalomról van szó, ott nincs ízlés.
7/42 anonim válasza:
A vidéki lakodalmakon jobb az ízlés, mint Pesten. De ez a ruha lakodalomba nem való. Olyan valóban, mintha táncosnő lennél.
8/42 anonim válasza:
Nem illik túlöltözni a menyasszonyt. Ez az ő napja, neki kell a középpontban lennie. Egy ilyen feltűnő ruhában biztosan mindenkinek szemet szúrnál, elvonva róla a figyelmet. Én biztosan nem jelennék meg egy ilyen cuccban esküvőn, max ahogy az előttem szóló is írta, egy koktélpartyban.
9/42 anonim válasza:
"A vidéki lakodalmakon jobb az ízlés, mint Pesten."-re válasz.
Na megszólalt egy vidéki, már vártam.
Igazad van Budapesten is vannak vidékiek és tartanak lagzit, na ott sincs ízlés! Egyébként lassan több vidéki van Budapesten mint 3 generációs budapesti.
10/42 anonim válasza:
Ez nem eskűvőre,de még lakodalomba sem illő ruha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!