Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról?

Figyelt kérdés

[link]

Vendégként lagziba ez milyen lenne?

2013. ápr. 24. 15:59
1 2 3 4 5
 31/42 Missi_Key ***** válasza:
81%

köszi hogy likelted ezt az oldalt, nagyonjó ^.^

sztem a fehéres árnyalatú illene legjobban, de attól függ milyen lagzi... amúgy szép ruha

2013. ápr. 25. 00:41
 32/42 anonim ***** válasza:
57%

Úristen, micsoda válaszok.. Ennyi megkeseredett emberrel is ritkán találkozok /szerencsére/.

Attól, hogy valaki a 162 cm-es magasságához nem 40 kg, még nem duci. Én 176 centi/65 kg vagyok, de voltam már 59 is, és akkor bizony több felesleg volt rajtam, közel sem voltam ilyen formás/izmos, mint most. Erre alapozni felesleges, tudatlanságra vall.

Az én esküvőmre nyugodtan jöhetnének ilyen ruhában, sőt akár köldökig kivágott hupililában is, ha jól érzik bennük magukat.

2013. ápr. 25. 02:23
 33/42 A kérdező kommentje:

Mi Amerikából rendeltük a ruhát.

Örülök, hogy azért van akinek tetszik. Nyilván nem venném ha szarul állna....Szóval ezt a duci dolgot azért én sem értem...én? duci? dehogy!

Attól függetlenül mindenkinek köszönöm a választ aki pozitívan válaszolt illetve aki normálisan ki tudta fejezni a nemtetszését. :)

2013. ápr. 25. 04:36
 34/42 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ha a menyasszonyon rendes menyasszonyi ruha van,akkor irtó rondának kell lennie hogy túlöltözd.

Nem írtad,de gondolom fiatal vagy,csinos,miért öltöznél egy kis szürkeegér ruhába?

Vedd fel nyugodtan ha az alakod megvan hozzá.

2013. ápr. 25. 08:07
 35/42 anonim ***** válasza:
44%
Attól függ, hány éves vagy. :) Én 25 vagyok, simán felvenném, nagyon szép ruha! És nem sokára én is férjhez megyek, ha valaki ilyenben lenne, max. megdícsérném, hogy milyen csinos. Feltéve ha tényleg csinos rajta, mert tény, hogy ehhez jó alak kell. Egyébként én is megyek hamarosan esküvőbe,és ilyen ruhát veszek fel, csak nem szegecses övvel :) : [link]
2013. ápr. 25. 12:49
 36/42 A kérdező kommentje:
köszi a kedves szavakat. 21 éves vagyok egyébként. és amikor rajtam volt mindenki megdicsérte, hogy nagy csini vagyok benne szóval gondolom olyan rosszul azért nem állhat :))))
2013. ápr. 25. 16:13
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem teszel fel olyan képet? Csak vágd le a fejed és kész.

A katalógus képek nagyon becsapósak tudnak lenni. Főleg, hogy a belinkelt képen a csaj eleve olyan fejjel és pózben vagy, hogy "dugjál jól meg!" lol

2013. ápr. 25. 16:25
 38/42 anonim ***** válasza:
van*
2013. ápr. 25. 16:26
 39/42 A kérdező kommentje:

[link]

Kicsit görnyedt vagyok rajta, de ezen vagyok egyedül, úgy hogy a ruha teljesen látszik. Akinek abszolút negatív a véleménye azt is megkérném, hogy kulturáltan fogalmazza meg a nem tetszését!

2013. ápr. 25. 19:20
 40/42 anonim ***** válasza:
90%
Na így azért szerintem egészen más, a katalógus kép alapján feltűnő és mindent kidob. Viszont se a feneked, se a melledet nem mutogatod benne, nekem más ízlésem van díszítés szempontjából, de abszolút nem rossz szerintem.
2013. ápr. 25. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!