Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményed erről a ruháról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed erről a ruháról?

Figyelt kérdés

Most találtam véletlenül, de szerelem első látásra.

[link]

2013. aug. 25. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem összenyomja a modellt. Olyanokon tudom elképzelni, akiknek hosszú a felső testük. Illetve a váll-mell része nekem egy kicsit túl szögletes, jobban tetszenek a lekerekített, lágyabb formák.

Ezen felül szerintem egy szép és szolid darab. :)

2013. aug. 25. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

Maga a ruha egy visszafogott, elegáns, csinos darab.

A modell tényleg nem az igazi a képen, valahogy nem az ő mérete az egész - mintha összenyomná, beleszorítaná a vállait, stb. Egy jóval vékonyabb nőn tudnám elképzelni, esetleg nagyobb keblekkel.

2013. aug. 25. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Az elgondolás jó. A modell miatt hat furcsának szerintem is, olyan, mintha se melle, dereka nem lenne, és össze is nyomja.
2013. aug. 25. 19:43
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Ennek a modellnek jól áll, de nem biztos, hogy Neked is. Olyan képről tudnám ezt megmondani, ahol Te viseled a ruhát. Amúgy egy lazább esküvőn simán el tudnám képzelni.
2013. aug. 25. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Visszafogott, kifinomult, elegáns darab.
2013. aug. 25. 20:31
 16/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, egyszerű vonalvezetésű, de mégis elegáns és egyedi. Viszont abban igaza van az előttem szólóknak, hogy inkább a vékony testalkaton áll jól, mert a felsőrésze erősít.
2013. szept. 8. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!