Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem pont ilyen, de ehhez nagyon hasonló ruhát foglaltam le egy szalonban, viszont a napokban eszembe jutott, hogy talán mégsem lenne jó választás. Nem "ódivatú" egy picit? Úgy tudom, az ilyesmi már nem igazán "divat"... :S Köszi a válaszokat! [link]
2014. máj. 28. 15:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A képen jól mutat a ruha. Fent egy kicsit nyitottabb (áttetszőbb, csipkézett) anyag szerintem nyáron kellemesebb viselet.
2014. máj. 28. 15:49
 12/28 anonim ***** válasza:
93%
Oh dehogynem. Én ahány esküvőn voltam mostanában, mindenki abroncsosban volt. Én is abban leszek.
2014. máj. 28. 15:50
 13/28 A kérdező kommentje:
Picit megnyugodtam... :)) Terveztem, hogy bemegyek a szalonba variálni, hogy bocsi, de mégis másikat választanék, de így akkor inkább ráhagyom. :)
2014. máj. 28. 15:54
 14/28 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem a divat a lényeg, hanem hogy neked tetsszen és jól álljon rajtad.
2014. máj. 28. 15:57
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Nekem most márciusban volt az esküvőm, ilyen fazonú volt nekem is, csak a hüsi és a templom miatt kértem hozzá egy bolerót is.
2014. máj. 28. 15:58
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
nagyon szép a ruha és te is az leszel benne :) nekem augusztusba lesz az esküvöm és mindig is abroncsos ruhát akartam :)
2014. máj. 28. 16:03
 17/28 anonim ***** válasza:
35%
Jól áll az alakodon, de a ruha maga nem egy nagy szám, olyan átlagos.
2014. máj. 28. 16:39
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

Ez a ruha gyönyörű!! Ez a csaj is az benne, de ha nem te vagy, akkor neki üzenem:)

Ez a ruha egyáltalán nem ódivatú, szerintem manapság is ilyeneket viselnek a nők. Én a sajátom kívül (nekem short dressem volt), minden esküvőn csak ilyet láttam a menyákon!

gyönyörű, viseld egészséggel!!!!

2014. máj. 28. 17:34
 19/28 anonim ***** válasza:
28%

De, ahogy írtad ez a szó illik rá: ódivatú.

A ruha megközelítőleg 10-15 éve lehetett divatban, és akkor is egy olcsóbbfajta kis falusi/kisvárosi szalonban készülhetett. Magyarán látszik rajta, hogy nem minőségi munka sajnos. Egyfajta mai leselejtezett, szalagavatós ruha ugrik be róla.

Az egy dolog, hogy a régies ruhák tetszenek, de miért nem nézelődsz igényesebb szalonokban? Neves tervezőktől is vannak nem éppen a mai divat szerinti, pár évvel ezelőtti modellek - ezeknek az ára is olcsóbb, viszont a minőségükre legalább nem lehet kifogás.

Pl.:

[link] (allure)

[link] (aire barcelona)

[link] (san patrick)

Szerintem ha még teheted, mindenképp mondd vissza és nézz egy jobb kialakítású és minőségű ruha után.

2014. máj. 28. 19:14
 20/28 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a klasszikus vonalvezetés, de maga a ruha nem.

Nem tetszik, hogy a felső rész szinte teljesen elválik az alsótól, nem tetszik a felső rész ék alakja, nem tetszik a szoknya tüll részének féloldai feltűzése. Nem tetszik a ruha anyaga. Szerintem sem divatos, bár a vonala valóban klasszikus.

2014. máj. 28. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!