Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
Ez a ruha gyönyörű!! Ez a csaj is az benne, de ha nem te vagy, akkor neki üzenem:)
Ez a ruha egyáltalán nem ódivatú, szerintem manapság is ilyeneket viselnek a nők. Én a sajátom kívül (nekem short dressem volt), minden esküvőn csak ilyet láttam a menyákon!
gyönyörű, viseld egészséggel!!!!
De, ahogy írtad ez a szó illik rá: ódivatú.
A ruha megközelítőleg 10-15 éve lehetett divatban, és akkor is egy olcsóbbfajta kis falusi/kisvárosi szalonban készülhetett. Magyarán látszik rajta, hogy nem minőségi munka sajnos. Egyfajta mai leselejtezett, szalagavatós ruha ugrik be róla.
Az egy dolog, hogy a régies ruhák tetszenek, de miért nem nézelődsz igényesebb szalonokban? Neves tervezőktől is vannak nem éppen a mai divat szerinti, pár évvel ezelőtti modellek - ezeknek az ára is olcsóbb, viszont a minőségükre legalább nem lehet kifogás.
Pl.:
[link] (allure)
[link] (aire barcelona)
[link] (san patrick)
Szerintem ha még teheted, mindenképp mondd vissza és nézz egy jobb kialakítású és minőségű ruha után.
Nekem tetszik a klasszikus vonalvezetés, de maga a ruha nem.
Nem tetszik, hogy a felső rész szinte teljesen elválik az alsótól, nem tetszik a felső rész ék alakja, nem tetszik a szoknya tüll részének féloldai feltűzése. Nem tetszik a ruha anyaga. Szerintem sem divatos, bár a vonala valóban klasszikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!