Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
utolsó: Az igényesebbje.
A nadrágomba sem azért nem kakálok, mert 8 miliárdból, csak 30 venné észre...
21: igényesebb körökben sok.
De ahogy írod, sajnos Magyarországon megdöbbentően sok azoknak a száma, akik szerint egy átlagos/szép menyasszonyi ruha úgy néz ki, mint a kérdező által linkelt példány, holott ahogy írtam, még szalagavatós ruhának is ócska kategória.
De tényleg, sétálj végig egy kisebb városban vagy egy faluban az üzletek előtt, ahol menyasszonyi ruhákat árulnak/kölcsönöznek. Csak ilyesmit fogsz látni, mert amikor alapultak, levarrtak 40 példányt az akkori divatból olcsó minőségben, és azóta sem haladtak a korral.
Kevés az olyan szalon sajnos, ahol tényleg minőségi ruhákat árulnak.
Mindenesetre én jó tanácsként írom a kérdezőnek, hogy ha teheti, keressen mást. Nem tudom, mennyit fizet ezért a ruháért, de pl. a Bonjour szalonban is kiárusítanak 1-2 éves ruhákat 15.000 ft-tól pl. Sincerity, Justin Alexander modelleket, vagy pl. az Organzában is 30-60.000 ft között árusítanak ki pár éves Rosa Clara, Pronovias, stb. modelleket....
Lehet gyönyörű, minőségi ruhákat találni jó áron, csak körül kell nézni. És szerintem ha meg van ennek a lehetősége, felesleges beérni kevesebbel.
Szia!
Az első, ami eszembe jutott, mikor megláttam: szalagavató.
Nagyon szép ruha - egy szalagtűzőre. Nekem kicsit sem menyasszonyos... ne haragudj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!