Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem pont ilyen, de ehhez nagyon hasonló ruhát foglaltam le egy szalonban, viszont a napokban eszembe jutott, hogy talán mégsem lenne jó választás. Nem "ódivatú" egy picit? Úgy tudom, az ilyesmi már nem igazán "divat"... :S Köszi a válaszokat! [link]
2014. máj. 28. 15:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%
19: és ezt 100 emberből mégis hány veszi észre?
2014. máj. 29. 06:38
 22/28 anonim ***** válasza:

utolsó: Az igényesebbje.

A nadrágomba sem azért nem kakálok, mert 8 miliárdból, csak 30 venné észre...

2014. máj. 29. 11:28
 23/28 anonim ***** válasza:
68%

21: igényesebb körökben sok.

De ahogy írod, sajnos Magyarországon megdöbbentően sok azoknak a száma, akik szerint egy átlagos/szép menyasszonyi ruha úgy néz ki, mint a kérdező által linkelt példány, holott ahogy írtam, még szalagavatós ruhának is ócska kategória.

De tényleg, sétálj végig egy kisebb városban vagy egy faluban az üzletek előtt, ahol menyasszonyi ruhákat árulnak/kölcsönöznek. Csak ilyesmit fogsz látni, mert amikor alapultak, levarrtak 40 példányt az akkori divatból olcsó minőségben, és azóta sem haladtak a korral.

Kevés az olyan szalon sajnos, ahol tényleg minőségi ruhákat árulnak.

Mindenesetre én jó tanácsként írom a kérdezőnek, hogy ha teheti, keressen mást. Nem tudom, mennyit fizet ezért a ruháért, de pl. a Bonjour szalonban is kiárusítanak 1-2 éves ruhákat 15.000 ft-tól pl. Sincerity, Justin Alexander modelleket, vagy pl. az Organzában is 30-60.000 ft között árusítanak ki pár éves Rosa Clara, Pronovias, stb. modelleket....

Lehet gyönyörű, minőségi ruhákat találni jó áron, csak körül kell nézni. És szerintem ha meg van ennek a lehetősége, felesleges beérni kevesebbel.

2014. máj. 29. 11:31
 24/28 A kérdező kommentje:
A kölcsönzés ára 40 000 Ft. Nekem is az a véleményem, hogy túl "szalagavatós"... A kritikát megfogalmazónak igaza van abban, hogy valóban kisvárosi, 10-15 éves ruha. (Nem mintha ez égbekiáltó bűn lenne, vannak, akiknek ez tetszik.) Viszont az a problémám, hogy 20 000 Ft-ot már fizettem a ruhába, a bérleti szerződés szerint ha lemondom, fuccs az előlegnek. Nekem tetsző ruhák viszont 80-90 ezertől kezdődnek ebben a szalonban. Sajna túl gyorsan beleugrottam, ez van...
2014. máj. 29. 11:47
 25/28 anonim ***** válasza:
8%
Ne haragudj, de tényleg nem divat már. A kétrészes ruha csak pár évig volt trend, de én akkor sem igazán értettem a funkcióját.
2014. máj. 29. 12:37
 26/28 Kései Sirató ***** válasza:
Ez egy átlagos ruha, ha jó az alakod, akkor szép leszel benne. Próbáld a frizurád és a csokrod hangsúlyozni. Valami hiperszuper fejdíszt, vagy fátylat, vagy élő-virágot keress...
2014. máj. 29. 13:05
 27/28 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem szép... nekem inkább az szokott lenni a problémám az ilyen "szalagavatós" ruhákkal, hogy hiába veszik fel a lányok, 90%-uk nem tudja viselni. Ugyanúgy mozognak benne, mintha pólóban és farmerben lennének... és így a ruha minden kecsessége, bája és varázsa elröppen egy pillanat alatt... én így érzem, hogy ettől lesz annyira tucat-szerű az ilyen ruha.
2014. máj. 29. 14:25
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első, ami eszembe jutott, mikor megláttam: szalagavató.

Nagyon szép ruha - egy szalagtűzőre. Nekem kicsit sem menyasszonyos... ne haragudj. :)

2014. máj. 29. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!