Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menüről?
Előétel : sárgadinnye pármai sonkával, töltött tojás kaviárral, sajt tál
Leves : zöldségkrémleves krutonnal
Főétel : párolt hal, grillezett csirke és marha, grillezett zöldségek
Köret : friss saláták, steak burgonya, párolt rizs
Desszert : profiterol, gyümölcs tálak és persze a torta:-)
Július közepén lesz az esküvő.
32 -es miért is? Mert nem rántjuk a húst, hanem grillezzük (még olcsóbb is). A köret nem sznob. A gyümölcs szintén nem. A mennyiségeket tekintve (45 fő) a sonka és kaviár sem. Kicsit számolj utána...
Nem vagy te egy kicsit rosszindulatú ;-)?
Én sem azért írtam, hogy nem ennék meg bizonyos dolgokat, mert ez ne lehetne egy jó menü, csak én, személy szerint a krémleveseket állagra, kinézetre is taszítónak találom, a kaviárt nem szeretem.
A halat, a grillezett húsokat, zöldségeket viszont imádom.
Meg nem is attól függ, hogy mit szeretnek az emberek, hogy hol élnek, mi a foglalkozásuk és mennyire tanultak. Én elég jól ismerek néhány...VÁROSI... orvost, aki marhapörkölt, rántott hús, körömpörkölt rajongó és ki nem állhatja a zöldséges fogásokat, sem a kaviárt. Pedig nem "falusi bunkók". Másfelől olyan falusi, egyszerű gyári munkásokat is ismerek, akik odalennének ezért a menüért.
Úgyhogy szerintem felesleges a vita erről, hagyjuk már a hülyeséget!
Tényleg az a lényeg, hogy te ismered nagyjából a vendégeket, te tudod, hogy a többség mit szeret. Ha ilyen ételeket, akkor ez egy szuper menü.
#36 A menüben van más kaja is, nem csak a sonka meg a kaviár, nem azokkal kell jóllakni, másrészt nem mások esküvőjén kellene egy évre betankolnod kajából.
Te pont az a típus vagy, aki az ételosztásokon is ötször sorban áll, kitúrva a rászorulókat, a nyaralásokon pedig szatyorba pakolja a svédasztalos menüt.
:)
Amúgy aki azt írta, hogy tuti orvos család, nem értem az összefüggéseket. Az én párom történetesen orvos, mégsem ez lesz a menü az esküvőnkön.
Egyébként nem értem minek kell sértegetni. A kérdző kérdezett, aki nem akar, nem válaszol. PONT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!