Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a menüről?

Figyelt kérdés

Előétel : sárgadinnye pármai sonkával, töltött tojás kaviárral, sajt tál

Leves : zöldségkrémleves krutonnal

Főétel : párolt hal, grillezett csirke és marha, grillezett zöldségek

Köret : friss saláták, steak burgonya, párolt rizs

Desszert : profiterol, gyümölcs tálak és persze a torta:-)

Július közepén lesz az esküvő.

2014. jún. 7. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:
30-as válaszoló : ezek tényleg jó ötletek, lehet hogy felhasználok belőlük :-)
2014. jún. 7. 21:11
 32/81 anonim ***** válasza:
10%
jaj de el vagyunk eresztve
2014. jún. 7. 21:11
 33/81 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a menü. Kb mindent megennék de én nekem az előétel vmiért nem jön be.
2014. jún. 7. 21:12
 34/81 A kérdező kommentje:

32 -es miért is? Mert nem rántjuk a húst, hanem grillezzük (még olcsóbb is). A köret nem sznob. A gyümölcs szintén nem. A mennyiségeket tekintve (45 fő) a sonka és kaviár sem. Kicsit számolj utána...

Nem vagy te egy kicsit rosszindulatú ;-)?

2014. jún. 7. 21:14
 35/81 anonim ***** válasza:
100%

Én sem azért írtam, hogy nem ennék meg bizonyos dolgokat, mert ez ne lehetne egy jó menü, csak én, személy szerint a krémleveseket állagra, kinézetre is taszítónak találom, a kaviárt nem szeretem.

A halat, a grillezett húsokat, zöldségeket viszont imádom.

Meg nem is attól függ, hogy mit szeretnek az emberek, hogy hol élnek, mi a foglalkozásuk és mennyire tanultak. Én elég jól ismerek néhány...VÁROSI... orvost, aki marhapörkölt, rántott hús, körömpörkölt rajongó és ki nem állhatja a zöldséges fogásokat, sem a kaviárt. Pedig nem "falusi bunkók". Másfelől olyan falusi, egyszerű gyári munkásokat is ismerek, akik odalennének ezért a menüért.

Úgyhogy szerintem felesleges a vita erről, hagyjuk már a hülyeséget!

Tényleg az a lényeg, hogy te ismered nagyjából a vendégeket, te tudod, hogy a többség mit szeret. Ha ilyen ételeket, akkor ez egy szuper menü.

2014. jún. 7. 21:16
 36/81 anonim ***** válasza:
24%
hát pl azért mert a kaviárból, pármai sonkából, vagy a marhából egyedül megennék vagy 10 ezer forintot nem hogy 50 ember
2014. jún. 7. 21:16
 37/81 A kérdező kommentje:
35 - ös válaszoló, teljesen igazad van :-). 36-os válaszoló : nem hordókban lesz kirakva a kaviár, ahogy a sonka sem kilószám lesz... Az árajánlat szerint 6500 Ft /fő a menü (torta és gyümölcs nélkül).
2014. jún. 7. 21:22
 38/81 anonim ***** válasza:
98%
#32 Miért is??? Mert van benne kaviár és az a köztudatban egy "menő kaja, amit a gazdagok esznek" vagy mert nemtudod, hogy a profiterolt eszik e vagy isszák? :D Ez pont, hogy kb. a töredéke árban egy átlagos, falusias lakodalom menüjének, kicsit számolj utána, mielőtt közhelyes hülyeségeket írsz. -.-
2014. jún. 7. 21:36
 39/81 anonim ***** válasza:
90%

#36 A menüben van más kaja is, nem csak a sonka meg a kaviár, nem azokkal kell jóllakni, másrészt nem mások esküvőjén kellene egy évre betankolnod kajából.

Te pont az a típus vagy, aki az ételosztásokon is ötször sorban áll, kitúrva a rászorulókat, a nyaralásokon pedig szatyorba pakolja a svédasztalos menüt.

2014. jún. 7. 21:43
 40/81 anonim ***** válasza:
97%

[link]

:)

Amúgy aki azt írta, hogy tuti orvos család, nem értem az összefüggéseket. Az én párom történetesen orvos, mégsem ez lesz a menü az esküvőnkön.

Egyébként nem értem minek kell sértegetni. A kérdző kérdezett, aki nem akar, nem válaszol. PONT

2014. jún. 7. 21:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!