Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a menüről baráti vacsorára?

Figyelt kérdés

Előétel : Paraszttál Leves: Eperleves Főétel: Grillezett csirkemell, tarja salátával Desszert: Pillecukor fehércsoki fondüvel és gyümölccsel.

A paraszttálat csak csipegetni gondoltam, épp hogy csak meghozza az étvágyat. Mellé welcome drinkként koktélt gondoltam. Szerintetek jó lesz? :)

2014. ápr. 27. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem a leves nem illik a képbe.

javaslom ,ha előétel paraszt tál ,akkor pl egy csókakői kolbászlevest,vagy tárkonyos ragú levest

A csirkéhez ,és a tarjához a salátán kivül még esetleg steak burgonyát a tarja mellé.

2014. ápr. 27. 17:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Én eredetileg hagymalevesre gondoltam cipóban, de az nem lesz túl sok ehhez? Mert így is nagyon laktató :(
2014. ápr. 27. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az előétel és a főétel is húsos, így teljesen jó a húsmentes, édes leves. És ahogy az előző is ajánlotta, steakburgonya a húsok mellé.
2014. ápr. 27. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj ha laktató ,de ha ettöl félsz akkor

B.menü

Előétel: sajttál( többféle sajt) dióval ,fügével,szölővel borral

Leves: hagyma krémleves cipóban piritott baconnel,füstölt sajt kockával

a főételed maradhat de a saláta mellé legyen még + köret a tarja mellé tényleg jó a steak burgonya

deszert maradhat

attól ,hogy nagyon laktató nem kell félni : Felnött ember tudja ,hogy mennyit egyen.

2014. ápr. 27. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A tarjasalátát lecserélném valamilyen friss zöldsalátára, akár magvakkal vagy zöldségekkel dúsítva. A tarja nekem nem jön össze a csirkemellel sehogysem. A grillhús mellé fűszervajat, tejszínes mártogatósokat is kínálnék.

Levesnek az édeset nem szeretem, de aki igen, annak jól hangzik:) A pillecukor sem az én világom, de ha gyümölcsöt is lehet mártogatni a csokifondübe, akkor egy szavam sincs.

2014. ápr. 27. 18:04
 6/9 A kérdező kommentje:
úgy értettem, hogy grillezett tarja és mellé zöld sali. mártogatós mindenképpen lesz. eredetileg más köretet nem akartam mert úgy gondoltam hogy ez elég laktató de akkor csinálok egy kis steak krumplit is. a csokifondühöz lesz gyümölcs is igen. :)
2014. ápr. 27. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az más XD Én meg egybeolvastam, hogy tarjasaláta, és nem igazán vágtam le hogy jön össze a csirkemellel :D
2014. ápr. 27. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az eloetel nem illik, szerintem el is hagyhatod, eleg a welcome drink, mert a vegere moccani se fog senki, pedig a desszert eleg igeretes. Neha a kevesebb tobb!;)
2014. ápr. 27. 22:40
 9/9 doboszoli ***** válasza:
100%

Szívesen mennék vendégségbe..

A paraszttál, ha az asztalon marad, a későbbi beszélgetés, poharazgatás mellett csipegethető. A tarja és a csirkemell választékot biztosít az egyszálbélűek számára is. Szerintem ennyi hús mellé a hideg gyümölcsleves kiváló választás.

Aki teleeszi magát előre szalonnával kolbásszal, az így járt. Ennek elkerülésére talán diszkréten közzé kellene tenni a menüt...

2014. ápr. 28. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!