Mi a véleményetek erről a menüről baráti vacsorára?
Előétel : Paraszttál Leves: Eperleves Főétel: Grillezett csirkemell, tarja salátával Desszert: Pillecukor fehércsoki fondüvel és gyümölccsel.
A paraszttálat csak csipegetni gondoltam, épp hogy csak meghozza az étvágyat. Mellé welcome drinkként koktélt gondoltam. Szerintetek jó lesz? :)
Nekem a leves nem illik a képbe.
javaslom ,ha előétel paraszt tál ,akkor pl egy csókakői kolbászlevest,vagy tárkonyos ragú levest
A csirkéhez ,és a tarjához a salátán kivül még esetleg steak burgonyát a tarja mellé.
Nem baj ha laktató ,de ha ettöl félsz akkor
B.menü
Előétel: sajttál( többféle sajt) dióval ,fügével,szölővel borral
Leves: hagyma krémleves cipóban piritott baconnel,füstölt sajt kockával
a főételed maradhat de a saláta mellé legyen még + köret a tarja mellé tényleg jó a steak burgonya
deszert maradhat
attól ,hogy nagyon laktató nem kell félni : Felnött ember tudja ,hogy mennyit egyen.
A tarjasalátát lecserélném valamilyen friss zöldsalátára, akár magvakkal vagy zöldségekkel dúsítva. A tarja nekem nem jön össze a csirkemellel sehogysem. A grillhús mellé fűszervajat, tejszínes mártogatósokat is kínálnék.
Levesnek az édeset nem szeretem, de aki igen, annak jól hangzik:) A pillecukor sem az én világom, de ha gyümölcsöt is lehet mártogatni a csokifondübe, akkor egy szavam sincs.
Szívesen mennék vendégségbe..
A paraszttál, ha az asztalon marad, a későbbi beszélgetés, poharazgatás mellett csipegethető. A tarja és a csirkemell választékot biztosít az egyszálbélűek számára is. Szerintem ennyi hús mellé a hideg gyümölcsleves kiváló választás.
Aki teleeszi magát előre szalonnával kolbásszal, az így járt. Ennek elkerülésére talán diszkréten közzé kellene tenni a menüt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!