Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a menüről?

Figyelt kérdés

Előétel : sárgadinnye pármai sonkával, töltött tojás kaviárral, sajt tál

Leves : zöldségkrémleves krutonnal

Főétel : párolt hal, grillezett csirke és marha, grillezett zöldségek

Köret : friss saláták, steak burgonya, párolt rizs

Desszert : profiterol, gyümölcs tálak és persze a torta:-)

Július közepén lesz az esküvő.

2014. jún. 7. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim válasza:
94%
Szerintem isteni. Én végigkóstolnék mindent. Látszik, hogy tényleg nem az a megszokott zsirban tocsogó rántott húst meg pörköltet mindenkinek felfogású lagzi, hanem modernebb kaják vannak feltálalva, ami jó, ha nem berögzött felfogású öregasszonyok vannak a vendéglistán. Nekem 23 évesként nagyon tetszik.
2014. jún. 7. 20:35
 12/81 anonim ***** válasza:
90%
Nekem jobban tetszik, mint egy "parasztlakodalom" menüje.
2014. jún. 7. 20:36
 13/81 anonim ***** válasza:
97%
Jöhet.
2014. jún. 7. 20:38
 14/81 A kérdező kommentje:

Többnyire városi vendégek lesznek, nem tudom elképzelni, hogy nehéz ételek legyenek. Mindkettőnk családja orvos család, a barátaink is. Nem egy töltött káposztás társaság.

De had kérdezzek vissza : mivel cserélnétek le azokat az ételeket, amiket nem ennétek meg? Várnék jó ötleteket!

2014. jún. 7. 20:38
 15/81 anonim ***** válasza:
100%
Hm...jól összeválogattátok pont a kedvenc kajáimat. :D De sajnos nem kaptam mostanában esküvői meghívót, úgyhogy valószínűleg nem nekem szántátok meglepetésnek. :DD
2014. jún. 7. 20:39
 16/81 anonim ***** válasza:
100%

A sárgadinnyét én sem szeretem :)

Egyébként jó menü, csak csinálnék egy másféle levest is (nem krémlevest, azt sokan sajnos nem szeretik, pedig én mondjuk megbolondulok érte:), valamint a főétel mellé mártogatósokat is adnék.

2014. jún. 7. 20:42
 17/81 anonim ***** válasza:
12%

"Mindkettőnk családja orvos család, a barátaink is. Nem egy töltött káposztás társaság."

Mondom én... ennek a társaságnak tökéletes lesz! Nem leszólom, csak hangsúlyozni kell a magasrendűséget. Egy falusi nagymamának nem teszel ki kaviárt, pármai sonkát,grillezett halat, salátát és profiterolt, mert megkérdezi, hogy mikor jön az igazi kaja?

2014. jún. 7. 20:42
 18/81 anonim ***** válasza:
98%

17: lehet, hogy nálatok a falusi a bunkó szinonímája, mifelénk nem. 60 éves nagynéném (ugye az azért már nagymamakor:) boldogan eszi a kaviárt és társait, pedig olyan tanyáról származik, hogy csak na...

Az extrém válogatós-idős rokonoknak pedig ott a grillhús, rizs, burgonya, nem értem miért maradnának éhen.

2014. jún. 7. 20:46
 19/81 A kérdező kommentje:
"Hangsúlyozni kell a magasrendűséget"? Nem kívánjuk hangsúlyozni, és a magam részéről nem is gondolom magamat többnek másoknál. Mellesleg a falusi nagymamám is ott lesz és a papám is, egyik - másik fogás az ő tanácsukra van benne a menüsorban :-)
2014. jún. 7. 20:46
 20/81 anonim ***** válasza:
99%
Falun nőttem fel, de nagyobb örömmel enném ezt a menüt, mint a gyomromat bántó falusi kajákat. Ráadásul nem vidéki esküvő, gondolom a stílusa is ahhoz igazodik majd. Nem értem ezt a sok fikázást...
2014. jún. 7. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!