Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menüről?
Előétel : sárgadinnye pármai sonkával, töltött tojás kaviárral, sajt tál
Leves : zöldségkrémleves krutonnal
Főétel : párolt hal, grillezett csirke és marha, grillezett zöldségek
Köret : friss saláták, steak burgonya, párolt rizs
Desszert : profiterol, gyümölcs tálak és persze a torta:-)
Július közepén lesz az esküvő.
Szakmabeliként akkor írj már nekem egy olyan menüsort szerinted, amit mindenki végig tudna kóstolni. Aztán ha megengeded, megírjuk a véleményünket róla.
Mindenféle rosszindulat nélkül, valóban kíváncsi vagyok, hogy mi az, amiből szerinted minden korosztály és más-más szociális körökből származó emberek is maradéktalanul falatozni tudnak.
Kérlek, ne essetek egymásnak, az egész nem ér annyit.
Kaptam pár számomra hasznos választ. A mártogatósokat, a poharas desszerteket lehet, hogy beletesszük a menübe, de egy tartalmasabb leves is szóba jöhet a zöldségkrémleves helyett. Még időben vagyunk kicsit variálni.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki segítő szándékkal válaszolt.
További szép estét!
Oké, visszaolvastam.
Tésztát nem eszek előételnek, a hideg gyümölcslevest ki nem állhatom, a hagyományos aprósüteményeket sem eszem meg.....Most akkor ez mitől jobb, mint a kérdező menüje?
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak a feléig, de felháborítónak tartom, hogy egyesek hogyan nyilvánulnak meg csak azért, mert nem a "hagyományos menü" kerül az asztalra. Nem hiszem, hogy valaki sznob vagy fellengzős magamuogató azért, mert nem olyan étel kerül az esküvői asztalánál, amit minden vasárnap megeszik, hanem valami különleges, élete különleges napján.
Amúgy tipikus falusi hozzáállás a "biztos nem enném meg". Apósom ugyanez. Csak az az 5féle kaja létezik, amit ők főznek minden héten, a többi felvágós hülyeség. Egyszer jöttek vendégségbe hozzánk és nem volt hajlandó enni a hagymakrémlevesemből...pedig azt aztán tényleg nem magamutogató sznob kaja.
Kérdező, nekem nagyon tetszik a menüd, holott odavagyok a tölött káposztáért, és a rántott gombát is szívesen megeszem egy szerda délután.
Én még esetleg az előételekhez ami a mi menünkben van azt javasolnám (tőlem van a mártogatós ötlet) a töltött bagett:
Így néz ki nagyjából, de gyönyörűen el lehet rendezni, ez pedig már legyen az étterem dolga.
Hihetetlen finom, nagyon olcsó étel és telít. Így éhes tuti nem lesz senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!