Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menüről?
Előétel : sárgadinnye pármai sonkával, töltött tojás kaviárral, sajt tál
Leves : zöldségkrémleves krutonnal
Főétel : párolt hal, grillezett csirke és marha, grillezett zöldségek
Köret : friss saláták, steak burgonya, párolt rizs
Desszert : profiterol, gyümölcs tálak és persze a torta:-)
Július közepén lesz az esküvő.
Én speciel éhes maradnék.
Előétel: a sajttálból ennék, a többiből nem
Leves: megenném
Főétel: valamennyi csirkét ennék, a grillezett zöldségeket nem tudom legyűrni a torkomon.
Köret: ez tetszik
Desszert: profiterolt nem szeretem, gyümölcstálból csipegetnék, tortából a nagyon édeset nem szeretem.
Lehet, hogy finnyás vagyok, de én biztosan nem laknék jól ebből a menüből.
előétel: nem ennék semmiből, max 1-2 szelet sajtot, ami hát.. semmi
leves: nem enném meg
főétel: csirkét/marhát ennék, zöldséget nem
köret: a steak burgonyát nem enném meg, salátát attól függ milyen, rizsből ennék de nem szívesen
desszert: mindegyik jöhet
én éhes lennék, kivéve ha telezabálom magam csirkével és este sütivel. de attól lehet ez tök jó menü, csak ha pl valaki olyan mint én, annak ez nem túl szerencsés :)
Én is éhes maradnék, de mert én a hagyomásos menükhöz vagyok szokva, ami nem jelenti azt, hogy ez nem jó menü!
Te ismered azt a kört, akik hivatalosak lesznek, és ha ezt így összeállítottátok, szerintem bizonyára ízleni fog nekik! :)
Nekem kifejezetten tetszik, egyedül a sárgadinnye nem asztalom, de ez egyéni ízlés :) Zöldségkrémelves, grillezett zöldségek nálam telitalálat! :)
De az igaz, amit korábban írtak, hogy te ismered a vendégkört, ha tudod, hogy nekik bejön majd, akkor nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!