Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a menüről?

Figyelt kérdés

Előétel : sárgadinnye pármai sonkával, töltött tojás kaviárral, sajt tál

Leves : zöldségkrémleves krutonnal

Főétel : párolt hal, grillezett csirke és marha, grillezett zöldségek

Köret : friss saláták, steak burgonya, párolt rizs

Desszert : profiterol, gyümölcs tálak és persze a torta:-)

Július közepén lesz az esküvő.

2014. jún. 7. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
97%
könnyű egyszerű ételek. nekem nagyon tetszik, főleg ilyen összeàllitàsban.
2014. jún. 7. 20:18
 2/81 anonim ***** válasza:
12%

Én speciel éhes maradnék.

Előétel: a sajttálból ennék, a többiből nem

Leves: megenném

Főétel: valamennyi csirkét ennék, a grillezett zöldségeket nem tudom legyűrni a torkomon.

Köret: ez tetszik

Desszert: profiterolt nem szeretem, gyümölcstálból csipegetnék, tortából a nagyon édeset nem szeretem.

Lehet, hogy finnyás vagyok, de én biztosan nem laknék jól ebből a menüből.

2014. jún. 7. 20:19
 3/81 anonim ***** válasza:
22%
Sztem városi lagzira jó lesz, sok finomsaggal, de ez egy fausi
2014. jún. 7. 20:24
 4/81 anonim ***** válasza:
16%
*egy falusi lagzira nagyon rossz lenne.
2014. jún. 7. 20:25
 5/81 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon csicsás. Vendégseregtől függ. Egy vidéki nagy lagziba kiröhögnének ezzel, egy kiskosztümös teszem a szépet nagyvárosi csincsiesküvőn tökéletes.
2014. jún. 7. 20:25
 6/81 A kérdező kommentje:
Kis létszámú, szabadtéri esküvő lesz (kb 45 fő), nem falusi lagzi :-). Mindenből lesz elég :-)
2014. jún. 7. 20:29
 7/81 anonim ***** válasza:
17%

előétel: nem ennék semmiből, max 1-2 szelet sajtot, ami hát.. semmi

leves: nem enném meg

főétel: csirkét/marhát ennék, zöldséget nem

köret: a steak burgonyát nem enném meg, salátát attól függ milyen, rizsből ennék de nem szívesen

desszert: mindegyik jöhet

én éhes lennék, kivéve ha telezabálom magam csirkével és este sütivel. de attól lehet ez tök jó menü, csak ha pl valaki olyan mint én, annak ez nem túl szerencsés :)

2014. jún. 7. 20:31
 8/81 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy teszem a szépet csincsi esküvő??? Nem mindenkinek jön be a vőfélyes, rántott húsos parasztakodalom. Azért nem kellene leszólni, mert nem parasztlagzink lesz.
2014. jún. 7. 20:31
 9/81 anonim ***** válasza:
90%

Én is éhes maradnék, de mert én a hagyomásos menükhöz vagyok szokva, ami nem jelenti azt, hogy ez nem jó menü!

Te ismered azt a kört, akik hivatalosak lesznek, és ha ezt így összeállítottátok, szerintem bizonyára ízleni fog nekik! :)

2014. jún. 7. 20:32
 10/81 anonim ***** válasza:
90%

Nekem kifejezetten tetszik, egyedül a sárgadinnye nem asztalom, de ez egyéni ízlés :) Zöldségkrémelves, grillezett zöldségek nálam telitalálat! :)

De az igaz, amit korábban írtak, hogy te ismered a vendégkört, ha tudod, hogy nekik bejön majd, akkor nem kérdés.

2014. jún. 7. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!