Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a menüről?

Figyelt kérdés

Előétel : sárgadinnye pármai sonkával, töltött tojás kaviárral, sajt tál

Leves : zöldségkrémleves krutonnal

Főétel : párolt hal, grillezett csirke és marha, grillezett zöldségek

Köret : friss saláták, steak burgonya, párolt rizs

Desszert : profiterol, gyümölcs tálak és persze a torta:-)

Július közepén lesz az esküvő.

2014. jún. 7. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
2%

Az előételt nem enném meg, a levest szintén nem, a desszertet szintén nem. Maximum a tortát, ha nem túl tömény.

A főétel tetszik.

Ha ismered a meghívottak ízlését általánosan és ez jön be nekik, akkor tökéletes.

2014. jún. 7. 20:50
 22/81 anonim ***** válasza:
36%
Egy jó húsleves,rengetegen szeretik.
2014. jún. 7. 20:52
 23/81 A kérdező kommentje:
Egyébként maga az esküvő puritán lesz, és nem túl nagy költségvetésű. Ha megnézitek, a kaviárt és a sonkát leszámítva (amikből nem tonnaszám eszünk) nem luxus dolgok lesznek. Szerintem egy átlagos lagzi harmadából ki fog jönni.
2014. jún. 7. 20:52
 24/81 anonim ***** válasza:
98%

Tényleg nem bántásból de nem ez a megszokott menü, de igaz az, hogy attól ez is lehet JÓ menü.

Én sem ehhez vagyok szokva, sőt a lakodalmas menütől már csattog ki a szám ha meghallom, de az ahhoz szokott, jól meglett férfiak (ha érted mire gondolok) egy kis grillezett zöldséggel és hallal nem érik be. Pl. a párom édesapjának nem jönne be ez a menü.

ELLENBEN: nekem bejönne, végre nem kéne annyi kaját látnom, hogy rosszul legyek.

A mi esküvőnkön:

-hidegtál sajtokkal, száraz felvágottal, francia salátával, s nemistudommégmikkel

-leves: parasztcsorba

-második: 4 féle sült, gomba, sajt, három féle köret

-desszert: sütik

később: torta

hajnalban: cérnakolbász v töltött káposzta

Az az igazság Kérdező mindenkinek nem tudsz megfelelni. Legyen a Ti ízléseteknek megfelelő, de azért a vendégsereg igényeit is vegyétek figyelembe. Mi ezt tettük.

2014. jún. 7. 20:53
 25/81 anonim ***** válasza:
32%

Nem értem.

Az a kérdés, hogy mi a véleményünk.

Aki azt mondta, hogy nem tetszik, le lett pontozva. Nem hasznos az a válasz, hogy neki nem jön be? A vélemény nem csak pozitív lehet.

És van átmenet a "zsírban tocsogó" ételek között (amik mellesleg rossz sütéssel készültek, mert a rántott ételeknek sem kell feltétlenül tocsogniuk a zsírban) és az ilyen "előkelő" menü között.

Előételnek én adnék kaszinótojást franciasalátával annak, aki nem szereti a sárgadinnye és pármai sonka erőteljes ízét, sem a kaviárt. Én a kaviárt megkóstoltam, de büdös és ízetlen. Nem tudom elképzelni, hogy valaki tényleg szereti, inkább az "előkelőség" miatt eszik szerintem. A sajttál jó ötlet.

Vagy ha nagyon előkelő akarsz lenni, adhatsz tatárbifszteket is előételként.

Leves: zöldségkrémleves jó krutonnal, esetleg egy tejszínes kelbimbólevest is kínálhatsz.

Főétel: párolt hal és grillezett ételek mellé valami mást is adnék. Például hortobágyi palacsintát, vagy például pulykasültet.

Köret: a párolt rizs egy kicsit unalmas, én feldobnám kukoricával például.

Desszert: a gyümölcstálakkal az a baj, hogy hamar összeeshetnek, pláne a júliusi melegben, hiába próbálják frissen tartani. Én szívesen ennék desszertként például tiramisut.

2014. jún. 7. 20:54
 26/81 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm ezt a menüt úgy végigenném hogy csak na. Egyedül a csirke és a marha bizonytalanít el, de ha úgy terveztétek hogy jól be lesz pácolva - magyarán nem szárítják ki grillezéskor, akkor az is ínycsiklandó lesz.

És a profiterol ... az nagyon finom lehet, már régóta tervezem hogy csinálok mert érdekel hogy milyen. Küldj ide is belőle :D

2014. jún. 7. 20:57
 27/81 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az előétel nem tetszik, leszámítva a sajtot..A többi szuper..
2014. jún. 7. 20:58
 28/81 A kérdező kommentje:

Jelzem, én nem pontoztam le senkit.

A kaszinótojásos megjegyzést nem értem, ott van az előételek között (töltött tojás, szinte ugyanaz).

A sült pulykát sem, szerintem egy marha steak sokkal laktatóbb.

A brokkoli krémleves ötlet tetszik.

A rántott dolgok (miután kevesen leszünk, ismerem az ízlésüket) kilőve.

Éjjel nem lesz már semmi, mivel éjfélkor legkésőbb vége lesz.

Az viszont érdekelne, hogy mi az a parasztcsorba?

2014. jún. 7. 21:01
 29/81 anonim ***** válasza:
6%
De amúgy elég sznobos a menü. Bár ha mindkét család orvos család, akkor biztos meg akarják adni a módját is, nem lehet egy "átlagos" esküvői menü.
2014. jún. 7. 21:02
 30/81 anonim ***** válasza:
97%

27 es vagyok..

Sonka is maradna nálam, ugye írtam a sajtot

Bruschetta-t tálalnék, a tojás is maradhatna töltve, de kaviár nélkül, vagy ha nem tányérszervízzel lesz, akkor felét olívával, egyébbel..de ne legyen mind kaviáros

Waldorf saláta nagyon illik mindegyikhez, főleg a sajthoz..

Persze ezek csak ötletek;-)

2014. jún. 7. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!