Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a menüről?

Figyelt kérdés

Előétel : sárgadinnye pármai sonkával, töltött tojás kaviárral, sajt tál

Leves : zöldségkrémleves krutonnal

Főétel : párolt hal, grillezett csirke és marha, grillezett zöldségek

Köret : friss saláták, steak burgonya, párolt rizs

Desszert : profiterol, gyümölcs tálak és persze a torta:-)

Július közepén lesz az esküvő.

2014. jún. 7. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket :-)!
2014. jún. 7. 21:50
 42/81 anonim ***** válasza:
80%

"32 -es miért is? Mert nem rántjuk a húst, hanem grillezzük (még olcsóbb is). A köret nem sznob. A gyümölcs szintén nem. A mennyiségeket tekintve (45 fő) a sonka és kaviár sem. Kicsit számolj utána...

Nem vagy te egy kicsit rosszindulatú ;-)?"

Ne foglalkozz vele, kérdező! Ő gondolom az a fajta, aki hatalmas rántott húsos, székelykáposztás falusi lagziját a rokonsággal fizetteti ki...

2014. jún. 7. 21:54
 43/81 anonim ***** válasza:
97%

Én imádnám ezt a menüsort, mindenből ennék, egyedül a kaviárból óvatosan, mert azt még sose kóstoltam.

Nekünk se falusi lakodalmunk lesz, szerintem hasonló a tiétekhez.

Amiben a mi menüsorunk más, hogy több telítő ételt írtunk bele, és én kivettem a levest (ültetett állófogadás egy teraszhelyiségben, tehát lesz mindenkinek helye, de "sétálós" kaják lesznek amiket kézzel is lehet enni)

A miénk:

Vendégvárónak, étvágygerjesztőnek: mártogatók és mártások (szezámos rúd, felcsíkozott zöldségek, sajtos rúd + fokhagymás, meg paradicsomos mártás, sajtmártás)

Sütemények: kókuszkocka, túrókrémes gyümölcskosárka, pávaszem, mini képviselőfánk

"Főétel": grillezett csirkemell, rántott sajt, rántotthús (párom kedvence :)), apró különlegesebb szendvicsek, 5 féle töltött finomság, pl.: töltött tojás, töltött sonka, töltött bagett stb.

Saláták, "köretek": franciasaláta, burgonyasaláta, görögsaláta

Torta

2014. jún. 7. 21:59
 44/81 A kérdező kommentje:

A vendégvárók nagyon tetszenek, a mártogatósok be szoktak válni!Akár fogások közé is. De a többi is jól hangzik.

Sok boldogságot kívánok Nektek is!

2014. jún. 7. 22:06
 45/81 anonim ***** válasza:
83%

Én nem vagyok nagyétkű és a nehéz, zsíros ételek híve, de szerintem ez kevés, főleg ha hajnalig elhúzódik a "lagzi", de egyébként is.

előétel:

- ezt találom a legkevesebbnek, te ismered a vendégeid ízlését, de én a sonkás-dinnyén kívül mást nem ennék meg. A sajt amúgy desszert, nekem mindig furcsa, hogy nálunk még mindig előételként fogyasztják.

Esetleg lehetne még tálalni egy különlegesebb salátát vagy akár tésztaételt, egyre gyakoribb nálunk is esküvőkön. Vagy bruschettát, egyéb pirított dolgos krémet.

leves:

- mindenképp választanék még még egyet. Például egy hűs gyümölcslevest.

főétel, köretek:

- szerintem jók, de ide is betennék még valamit

desszert:

- 1-2 hagyományos aprósüteményt betennék vagy poharas krémes desszertet, mascarponés-gyümölcsöset vagy tiramisut, olyat ami nem üti a tortát

2014. jún. 7. 22:12
 46/81 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem ebben mi nem laktató? Legalább 14 féle kaja lesz. Ha mindegyikből csak negyed tányérral eszik valaki az már 3,5 tányér étel! De ha csak a steaket vesszük steakburgonyával az is már egy tányérral eléggé tömény, megnézném aki be bír dobni 2-3 tányérnyit. Én pl. egyedül a sárgadinnyét és a zöldségkrémlevest nem enném, de akkor is még ott lenne 3 tányérnyi lehetőség. Szerintem az az átlag embernek több mint elég. Nem is értem mi azzal a baj, ha hús meg zöldség és édesség van. Sznob pedig akkor lenne ha olyan nevű ételek lennének amiről fogalma sincs a vendégeknek hogy mi az, de én ezek között nem látok semmi különöset, amit ne lehetne minden második boltban megvenni.
2014. jún. 7. 22:17
 47/81 anonim ***** válasza:
35%

Utolsó!

Nem a mennyiség kevés -nekem-, hanem a választék. Én nem eszem sokat, de akkor jó a menü (van benne tapasztalatom, hidd el), ha valaki mindegyik fogást meg tudja kóstolni, ez nem jelenti, hogy tele kell zabálnia magát. Az ismerőseimből kiindulva, akik között van sznob, orvos-jogász és a legtöbbjük a modern ételeket kedveli inkább, jó része nem szereti pl. a krémleveseket és nem esznek előételnek salátát vagy kaviáros ételt.

Persze a többi étel laktató és mennyiségre sok, de szerintem egy esküvőre célszerű megtalálni az arany középutat és olyan menüsort választani, amit a legtöbben végig tudnak kóstolni.

2014. jún. 7. 22:31
 48/81 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik ez a menü, úgy, ahogy van.:) Szívesen mennék ilyen esküvőre, ahol ilyen finomakat ehetek. 23/L

Szerintem az idősebb embereknek nem szokott bejönni az ilyen menü, fiatalok általában szeretik.

2014. jún. 7. 22:37
 49/81 anonim ***** válasza:
78%

"Nem a mennyiség kevés -nekem-, hanem a választék. Én nem eszem sokat, de akkor jó a menü (van benne tapasztalatom, hidd el), ha valaki mindegyik fogást meg tudja kóstolni"

:D Te marha nagy tévedésben élsz, remélem tudod.

Az életben nem teszel 50-100 ember mindegyike elé olyan ételsort, amiből mindegyiket meg tudja kóstolni. Az egyiknek túl parasztos lesz, a másiknak túl hétköznapi, a harmadiknak ideális, de ezt vagy azt nem szeret benne, a negyediknek meg túl csicsás is...

2014. jún. 7. 22:40
 50/81 anonim ***** válasza:
16%
Gondolom, te is szakmabeliként beszélsz. Na, mindegy. Veled ellentétben én nem pontoztalak le a véleményed miatt. Elnézést, ha nem te voltál.
2014. jún. 7. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!