Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tegyük fel, hogy boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, hogy boldog kapcsolatban éltek a szerelmetekkel 5 éve, megvolt az eljegyzés és készülődtök az esküvőre. De közben kiderülne, hogy a kedves párotok 19 és 21 éves kora között börtönben volt önbíráskodás miatt. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Önbíráskodás ugye = a törvény megszegése azzal a szándékkal, hogy büntetést nyerjen az olyan bűn, amelyet az önbíráskodó szerint a bűnüldözés nem, vagy nem megfelelőképpen büntet.

A teljes szitu az, hogy az édesapja meghalt egy autóbalestben, ahol a részeg sofőr áttért az ő sávjába és frontálisan ütköztek. A hibás sofőr túlélte, semmi baja nem lett és mivel a polgármester fia, 5 év felfüggesztettet + 1,5 milliós pénzbüntetést kapott, illetve 1 évre bevonták a jogosítványát.

A vőlegényem ezt nem tartotta elegendő büntetésnek, a fellebbezést a bíróság elutasította, így néhány haverjával fogták a balesetet okozó srácot, mikor a buliból ment hazafele elkapták, betették a csomagtartóba majd megverték.

Ezért kapott 3,5 év börtönbüntetést, de jó magaviselet miatt 1 év 11 hónap után kiengedték.

Ezt eddig nem mondta nekem, egy véletlen folyamán tudtam meg nem régen.

Most rendes, tisztességes munkahelye van, normálisan él, normálisak a barátai.. De bennem akkor is szöget ütött ez a dolog..

2013. ápr. 12. 23:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/130 anonim ***** válasza:
13%

Hogy mit tennék? Hát fognám a bőröndöt és pakolnék. Nekem teljesen mindegy hogy ki miért volt börtönben, aki ott volt (ráadásul közel 2 évet) az nem normális értékrenddel rendelkezik és az ilyentől félni kell hisz - ahogy már előbb írták páran - nem tudhatod mikor robban újra. Elég komoly bekattanás kell ahhoz, hogy embert raboljon valaki. Jesszus..

De én nem te vagyok és te sem vagy én, így azt tanácsolom tedd amit jónak látsz. Ha úgy gondolod, ezután is meg tudsz benne bízni és ugyanúgy tudsz tekinteni rá, ahogy eddig, nem egy börtöntölteléket látsz mikor ránézel és egy emberrablót, hanem a szerelmed és nyugodt szívvel szülnél neki gyereke(ke)t, akkor maradj vele.

Mások vagyunk, mindenkinél más teszi be a kaput. Ha neked ez még belefér akkor ne fújd le az esküvőt, ha meg nem tudnál meleltte ugyanúgy, nyugodtan élni, akkor hagyd ott inkább most!

2013. ápr. 13. 00:39
 32/130 anonim ***** válasza:
69%

Csak egy verekedés volt a bűne,amit az apja gyilkosán hajtott végre.

Ez jobb helyeken bosszú.Amit Végre kell hajtani.

szerintem ne hagydel,és nem is beszéljrólla.

ha szereted akkor menj hozzá.

2013. ápr. 13. 00:40
 33/130 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudnék olyan emberrel élni, aki egy másik embert akármilyen indokkal csomagtartóba rak, és ehhez még társakat is talál. Még barátkozni se mernék ilyennel.
2013. ápr. 13. 00:42
 34/130 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én barátom is volt börtönben, abszolút jogtalanul teszem hozzá, a hülye unokatestvérének falazott aki elég rendesen benne volt drogos ügyekben és ők is egy olyannal kerültek szembe a bíróságon, akinek a lábai előtt hever az egész megye (az ő lányának adott el az unokatesója drogot és ezért perelte be őket). Hát nem is volt kérdés, hogy mi lesz a végkimenetel. Az ügyvédük is már az első találkozás alkalmával megmondta, hogy ő ugyan megtesz minden tőle telhetőt, de XY ellen bizony nem túl sok esély van.

9 hónapot volt börtönben, de kitartottam mellette és jövő héten lesz az esküvőnk!!!!!! :) És nem is lehetnénk boldogabbak!

Igaz, nagyon sok kritikát kaptam, voltak buta beszólogatások (most is vannak) de nem kell velük törődni. És igen, egyszer én is majdnem feladtam, de aztán mégsem és áldom az eget hogy akkor nem dobtam be a törölközőt!

Nem szabad elítélned őt és nem szabad egy ilyen miatt feladni a jól működő kapcsolatot.

Majd írd meg milyen volt az esküvő! ;)

2013. ápr. 13. 00:44
 35/130 anonim ***** válasza:
91%

23:54

Mert a polgármester pici fia nem börtöntöltelék? Az nem undorító, hogy börtönre sem ítélték? És bizonyára apuci zsebéből ment a büntetés...

2013. ápr. 13. 00:45
 36/130 anonim ***** válasza:
56%
Jó, tökmind1, ti itt egyszerűen nem vagytok hajlandóak elfogadni más véleményét és lepontoztok csutkára mindenkit, aki azt írja hogy ez azért nem teljesen normális dolog. Azt sem mondom hogy teljesen jogtalan de NEM normális!
2013. ápr. 13. 00:48
 37/130 anonim ***** válasza:
88%
Ezek szerint nem 00:45 ös,ő csak gyilkos,ami ugye sokkal "enyhébb",ha nem ült ezért börtönben,egyesek szerint...legalábbis.
2013. ápr. 13. 00:49
 38/130 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen megérteném. Természetes, hogy vele maradnék. Nem is kérdés.
2013. ápr. 13. 00:51
 39/130 anonim ***** válasza:
14%

A gondatlanságból elkövetett emberölés meg a gyilkosság teljesen más. Nyilván a polgármester pici fia is megkapta a büntetését, bizonyára nem sok barátja és jóakarója maradt és el kell számolnia a lelkiismeretével élete végéig, ami sokkal keményebb mint bármilyen börtön.

Természetesen nem mondom, hogy nem érdemelte meg a verést, de akkor se csináljatok már úgy mint ha ez a világ legnormálisabb dolga lenne hogy valakit csak úgy bevágnak a csomagtartóba..

2013. ápr. 13. 00:51
 40/130 anonim ***** válasza:
90%

Jó 00:48 as ebben egyetértünk nem normális,bár,mint ragoztam megértem.

Nálam az esetben az igazságszolgáltatás verte ki egyébként a biztosítékot,ergo az egyik sokkal súlyosabbért nem ült,míg a másik igen.

2013. ápr. 13. 00:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!