Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.
A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.
Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.
Én el se tudnám képzelni a fegyház esküvőt. Pedig én nem vagyok egy nagy lagzi párti.. Mondjuk én eleve nem is mennék férjhez egy olyan emberhez mint akit te választottál.
Ne feledd: kutyából nem lesz szalonna.
Nem fegyházban, hanem fogházban, ha ilyen hamar szabadul.
Nagyon nem mindegy...
Amúgy nem ciki, de ha tényleg szabadul októberben, én már kivárnám azt a pár hónapot.
6-os vagyok, ez igaz, valamiért azt feltételeztem, hogy kint ismerte meg.
Bent hogy lehet ismerkedni???
Na mindegy, én ahogy említettem, kivárnám az időt októberig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!