Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti házasodnátok a Fegyházban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.

Figyelt kérdés

A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.

Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.

2013. márc. 21. 20:47
 11/94 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de tudok róla, hogy sok ilyen van. Akár szakmai úton (bejárt a b.v. intézetbe), és vannak, akik elítéltekkel kezdenek el levelezni, és sok a házasságkötés is.

Tóásó Előd is a börtönben lett szerelmes és kötött házasságot, nem láttad a híradóban?

2013. márc. 21. 21:29
 12/94 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan lehet elítéltekkel felvenni a kapcsolatot levelezés céljából?

Komolyan érdekel, tudja valaki?

Férjem van, nem párt keresek, csak régóta érdekel és segíteni szeretnék.

2013. márc. 21. 21:31
 13/94 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is, azért kérdeztem.:)
2013. márc. 21. 21:33
 14/94 anonim ***** válasza:
85%
Én akár egy pottyantós wc-ben is hozzámenék, hiszen a 44 éves fegyháztöltelék nyilván kihagyhatatlan parti. Mondjuk előtte azért arról meggyőződnék, hogy a benti szerelmétől elvált-e már, bigámia azért mégse legyen.
2013. márc. 21. 21:34
 15/94 anonim ***** válasza:
76%
Nem mennék hozzá elítélthez.
2013. márc. 21. 21:38
 16/94 anonim ***** válasza:
94%

Számomra már a 16 év korkülönbség is sok lenne. Az sem mindegy, hogy miért került börtönbe? Egy agresszív ember soha nem fog megváltozni! Sőt! A fegyház csak rosszabbá teszi! Ha kijön, akkor hol akar munkát találni? Vagy Te fogod majd eltartani?

Ha fegyházban volt már, amikor megismerted, akkor csak nagyon keveset tudtatok beszélgetni? Nem ismerhetitek igazán meg egymást. Csak önáltatás, hogy nagyon szeretitek egymást! Természetes, hogy igent mondott neked, és azt mondja, hogy nagyon szeret. Hiszen ha kiszabadul, lesz hová mennie lakni, lesz aki főz-mos rá, és eltartja, amíg munkát talál. Már ha egyáltalán talál munkát.

Ne azon agyalj,hogy hol legyen az esküvő, hanem azon, hogy mellette milyen élet várna rád.

2013. márc. 21. 21:42
 17/94 Bence_ ***** válasza:
79%

Biztosan most kell ez az esküvő?

Éljetek együtt legalább fél évet. Ha utána is minden rendben akkor házasodjatok.

2013. márc. 21. 21:47
 18/94 anonim ***** válasza:
66%
Komoly mennyi onbizalmad lehet ha ilyen emberrel beered biztos artatlanul ul mi? Haaat nem hiszem neked enyi eleg ahhh bortonviselt buntetett eloeletu szep jovo var ra...
2013. márc. 21. 21:49
 19/94 anonim ***** válasza:
40%
Fotós mennyiért vállalja?
2013. márc. 21. 21:56
 20/94 anonim ***** válasza:
81%

Azt amúgy tudnod kell, hogy ha fegyházban házasodtok, nem vehetsz fel fehér menyasszonyi ruhát, hiába nem te vagy az elítélt.

Fotós se mehet be ha jól tudom és ha olyan szigorú biztonsági fokozatban van, akkor csók sem lehet, mert plexi, vagy rács választ el benneteket.

2013. márc. 21. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!