Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti házasodnátok a Fegyházban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.

Figyelt kérdés

A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.

Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.

2013. márc. 21. 20:47
 21/94 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon nagy ítéletes. 10 év 10 hónapot kapott, 2003 januárjában került be. Hivatalos személy elleni erőszakért ül. Rendőröket fegyverzett le és osztogatta a parancsot nekik. Ezért a bíró 5,5 évvel jutalmazta.Aztán az ítélethirdetés után megszökött a bíróság épületéből és ezért még rásóztak 4,5 évet és végülis így jött ki a 10 év 10 hónap. Levelezés útján ismerkedtünk meg.Hirdetést láttam az interneten, az egyik barátja adta fel a hirdetést. Igazából írtam neki mert érdekelt az élete+minden.Nekem már nem ez az első ilyen kapcsolatom hogy elítélttel tartom a kapcsolatot. Szimpatikussá vált és hatalmasakat beszélgettünk telefonon,mert volt a zárkában de azt sajnos elvették így maradt a levelezés.Mindent megbeszélünk egymással és közös jövőt tervezünk. Valóban elvált hiszen a bírósági végzés nálam van. Nálam van a születési anyakönyvi kivonata is. Valaki írta hogy nem vehetek fel fehér ruhát. Akkor milyen ruhát vehetek fel?A beszélőink normálok és nem üvegkalitkás.Nagyon sokat változott előnyére mellettem. Javult a helyesírása és nem balhézik. Szóval mi tényleg komolyan gondoljuk bármennyire is vicces vagy sokak számára szánalmas ez az egész.

Kérdezzetek bátran és válaszolok. Sorstársak véleményét is várom aki volt vagy van hasonló helyzetben.

Köszi

2013. márc. 21. 22:20
 22/94 anonim ***** válasza:
84%
Köszi, hogy leírtad ezt nekünk,aranyos vagy. El sem tudom képzelni, hogy tudta lefegyverezni a zsarukat, meg még parancsot is osztogatott nekik. Nem semmi. Unatkozni biztos nem fogsz mellette, ha összeházasodtok. Sok boldoságot kívánok mindkettőtöknek!
2013. márc. 21. 22:25
 23/94 anonim ***** válasza:
72%

Azt tudod hogy a fegyházba a legveszélyesebb bűnözők kerülnek? Fogda-börtön-fegyház így van a sorrend keménységi szempontból.

Nem véletlenül van ott..

2013. márc. 21. 22:40
 24/94 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom melyikünknkek írtad, de én tudom, meg biztos ő is. De talán nem követi el a férfi még egyzer a múltbéli hibáit. Meg aztán az ő életük.
2013. márc. 21. 22:43
 25/94 A kérdező kommentje:
Persze hogy NEM akarja elkövetni a múltbéli hibáit. Amikor rabolt, azért tette hogy minél jobb életkörülményeket biztosítson a családjának.Mindent egy lapra tett fel. Többé már nem tenné mindezt hiszen egy ilyen hosszú ítéletes embernél ha már a legkisebb bűnt elköveti pl.lopás; mint visszaesőt 30 évre bevarrnák. Szóval nem hülye ő. Volt ideje agyalni és megbánni a tetteit 10 év alatt.
2013. márc. 21. 22:48
 26/94 anonim ***** válasza:
88%
Ez megnyugtató. Boldog lehet ez az ember, hogy így szereted.
2013. márc. 21. 22:51
 27/94 anonim ***** válasza:
83%
Tipikus példája annak, hogy a nőknek nem a normális férfiak hanem a tapló bűnözők kellenek.
2013. márc. 21. 23:02
 28/94 anonim ***** válasza:
63%

"Rendőröket fegyverzett le és osztogatta a parancsot nekik." - aha

Most már kíváncsiak vagyunk a teljes történetre, mert az nem úgy szokott lenni, hogy az ember az utcán sétálgatva poénból lefegyverez két rendőrt.

Például mindez valami rablási akció alatt történt?

Vagy valami rajtaütés során amikor egyébként is el akarták fogni? Netán fegyverrel kényszerítette a rendőröket?

Csak nehogy ugyanitt sírj 1 év múlva, hogy nem tudsz megszabadulni az erőszakos tahó férjedtől.

2013. márc. 21. 23:12
 29/94 anonim ***** válasza:
78%
Komolyan kérdem, hogy te ilyen "börtön groupie" vagy?
2013. márc. 21. 23:16
 30/94 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ez a lefegyverzős sztori látom sokakat izgat.Ő mindent megtett azért hogy a családja(volt felesége és fiai)jól éljenek. Rabolt néhány postahivatalt, bankot. Ezt profi módon csinálta évekig úgy mint a viszkis.Talán sohasem bukott volna le...de egy buliban volt az egyik barátjánál akit éppen köröztek.Aztán a lakáson megjelent 3 rendőr.A barátjáért mentek, de ő ezt nem tudta és azt hitte hogy őt akarják elkapni.Aztán a 3 rendőrt összebilincselte a saját bilincsükkel akik már a szőnyegen feküdtek és a fegyvereiket elvette és osztogatta nekik a parancsot.Nah emiatt kapták el és nem a rablásokért hiszen arra nem volt bizonyíték.Állítólag még az őt elítélt bíró is jót röhögött a sztorin, hogy milyen hülye rendőrök vannak Veszprém megyében.Egy ilyen rendőr lefegyverzés pedig hivatalos személy elleni erőszaknak minősül amit vastagon büntetnek.

2013. márc. 21. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!