Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti házasodnátok a Fegyházban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.

Figyelt kérdés

A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.

Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.

2013. márc. 21. 20:47
 61/94 anonim ***** válasza:
a szellemi kimaradt
2013. márc. 22. 13:09
 62/94 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó és utolsó előtti válaszoló!

Nevezz szellemi fogyatékosnak.Különösképpen nem zavar.Az hogy te kivel állnál össze vagy kivel nem az a te saját magánügyed. Miért kell másik embert fröcskölni amiatt mert nem értesz egyet?Én elfogadtam a kommentedet, nem haragszom hogy butának nevezel.Ez a te dolgod.Azért milyen jó hogy nem is ismersz személyesen, a páromat sem és ilyen előítéletekkel vagy!Én egy kérdést tettem fel ide hogy ti házasodnátok-e fegyházban?Itt ez volt a kérdés és nem az hogy engem analizáljanak itt az emberek.Örülj neki, hogy te mindent nagyon klasszul csinálhatsz ha ilyen nagy arccal osztod nekem a dolgokat!Biztos a te életed olyan igazi makulátlan példás :)Te nem is hibázhatsz semmiben.Majd veszek tőled leckéket!

2013. márc. 22. 13:49
 63/94 anonim ***** válasza:
92%

Na akkor én most válaszolok a kérdésedre!

Még véletlenül sem házasodnék fegyházban, sem olyan alakkal aki bármi okból is 10 évet ült akár fegyházban, akár fogházban. Hogy tovább fokozzam pláne nem mennék hozzá olyanhoz, aki a frászt hozta megannyi emberre az erőszakos cselekedetei miatt. Gondolj már bele egy bankos, vagy boltos vagy bármilyen átlag ember életébe, aki egy átlag munkanapon mit sem sejtve ücsörög a kis székében és egyszercsak valaki fegyvert szegez a fejéhez, hogy minden értéked adjon szépen át... Nem tudnék ilyen emberben megbízni és nem tudnám ilyen ember kezébe adni a saját életemet, ez van. Tönkrevágott egy csomó életet, mi a biztosíték arra, hogy a tiédet nem fogja?

Most halál kényelmes neki, hogy van egy rajongó kiscsaj, aki oda van érte meg vissza... és ha összebalhéztok egyszer? Téged is odabilincsel valahova és parancsolgatni kezd? :D

Na mindegy, a te dolgod... Én csak azt nem értem, hogyha idén szabadul, akkor miért nem bírod már kivárni? Miért kell annyira erőltetni ezt a benti témát?

Azt is hozzátenném még, hogy jó nagy marha vagy, ha így hozzámész. Levelekből ismered, meg a beszélőről, az életből nem. Sok boldogságot, kívánom, hogy ne tartozz majd a sok sz*rrá vert és agyon alázott megkeseredett harmincasok körébe!

2013. márc. 22. 15:51
 64/94 anonim ***** válasza:
100%

Mindent leírtál utolsó!

A kis hölgynek pedig sokkal okosabb döntéseket kívánok!

2013. márc. 22. 16:18
 65/94 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 22. 16:25
 66/94 anonim válasza:
53%
Eleve börtönviselt férfival kapcsolatot sem kezdenék..Nem hogy hozzámenni..Remélem a jó isten észt is fog neked adni a hülyeség mellé...
2013. márc. 22. 16:27
 67/94 anonim ***** válasza:
59%

"buliban volt az egyik barátjánál akit éppen köröztek"

Az ismerősei, barátai is bűnözők.

Akkor most beházasodsz a maffiába.:)

Én tudom, hogy ez romantikus, de számíts rá, hogy mindennapos lesz, hogy tanúzni jársz a bíróságra... ha ugyan gyanúba nem keveredsz (elrejtenek Nálad a tudtodon kívül drogot, fegyvert), vagy el nem követsz Te is legalább olyan bűncselekményeket mint bűnpártolás (bujtatod őt, vagy nem jelented, ha megtudsz róla valamit), stb.

Az elítélttel való házasság romantikus, de főleg akkor tartós ez a romantika, ha élete végéig benn van... mert különben megkárosít Téged.

2013. márc. 22. 18:31
 68/94 anonim ***** válasza:
54%
és te elhitted neki h ő csak a családját akarta eltartani? Ahhoz elég egy bankot kirabolni jóidőre, nem kell módszeresen fosztogatni..Szerintem meg egy bűnöző a kedves párod aki mániákusan rabol, fegyvert szegez másokra és erőszakoskodik. Most fél éve játssza neked az ártatlan jólelket. Majd meglásd mit kapsz ha egyszer nem a kedvére cselekszel.
2013. márc. 22. 18:33
 69/94 anonim ***** válasza:
57%

"A párom ott volt aki már több rabláson keresztülment és azt hitte őt keresik.Ekkor jött az összebilincselés és a lefegyverzés."

Ez profizmusra vall és nem megélhetési bűnözésre.

Akik éheznek és azért rabolnak, azok nincsenek Jason Bourne-nak kiképezve. Azok 20 E Ft alatti összegeket lopnak közértből (mert az csak szabálysértés), jellemzően élelmiszert.

2013. márc. 22. 18:44
 70/94 A kérdező kommentje:

Kedves kommentelők!

Most nem az abszolút naív hülye nő beszél belőlem, de éltetk már együtt bűnözővel, hogy ilyen hatalmas tapasztalattal rendelkeztek??Netán jósok vagytok, hogy ilyen szépen leírjátok előre azt ami megtörténhet még egy normálisnak hitt családban is?Szerintem egy hosszúítéletes nem azon van hogy valamit gyorsan elkövessen, hogy visszakerüljön hacsak nem wellness szállónak fogja föl a börtönt és szeret ott lenni.Szerintem aki oda kerül az nem vágyik oda vissza.

Azért köszönöm a válaszokat.Leírom hogy hogyan alakult az életem.

Üdv mindenkinek!

2013. márc. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!