Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti házasodnátok a Fegyházban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.

Figyelt kérdés

A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.

Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.

2013. márc. 21. 20:47
 71/94 anonim ***** válasza:
57%
A volt szomszédom börtönbe került mert megerőszakolt egy nőt. 7 évet volt benn, kiengedték, majd rá 2 hétre megerőszakolt egy újabb nőt, ráadásul egy terhes nőt. Az ilyenek nem változnak soha!
2013. márc. 22. 18:46
 72/94 anonim ***** válasza:
79%
Jaigen és a megélhetési bűnözés az lopás. Ami abban különbözik a rablástól, hogy nincs benne személy elleni erőszak se betörés. Ha valakinek a kezéből veszel ki valamit, az már rablás. Ha elveszed úgy, hogy ő éppen nem nézett oda és nem is fogta, az lopás. Ha valaki benyitogat lakásokba, és ami nyitva van, és nincs ott ember, onnan gyorsan elvesz tárgyakat, az is lopás (besurranó tolvajlás), de ha feltöröd a zárat, az már betörés (rablás).
2013. márc. 22. 18:47
 73/94 anonim ***** válasza:
80%

70:

1. Nekem van NEM bűnöző férfiAKkal tapasztalatom arról, hogy ha van valamilyen múltbeli dolga vagy tulajdonsága, ami nekem nem fér bele az életembe, és nekem árt, akkor az milyen mértékben kopik ki, milyen mértékben marad meg.

Pl. ha valaki szidalmazza a nőket, az megbánással nem kopik ki pusztán attól, hogy eltelt 10 év... ez személyiségjegy.

2. Az embernek (minden hozzászólónak) vannak pszichológiai, etológiai, szociológiai, kriminológiai, lélektani, jellemtani, értékrendi, világképi, spirituális ismeretei, ami alapján valószínűsíteni lehet.

Ergo: Egyáltalán nem szükséges hogy a Te egyetlen életedet az első kísérleti próbálkozásnak áldozd fel.

Te elfogult vagy, ezért nem tudod racionálisan megítélni őt.

2013. márc. 22. 18:52
 74/94 anonim ***** válasza:
72%

"aki oda kerül az nem vágyik oda vissza"

Neked ez meghatározó volna, tiszta sor. Akinek ez meghatározó, annak nem is olyan ám a személyiségszerkezete, hogy el tduta volna követni azokat a dolgokat, amiket ő!

Ő egyértelműen másképpen működik, mint Te!

Más motivációk mentén.

Ez olyan, mint például hiába vágyik rá a túlevő, hogy ne hízzon és tudja, hogy nem kellene éjjel kienni a hűtőt minden áldott nap, attól még kieszi és meghízik.

2013. márc. 22. 18:57
 75/94 anonim ***** válasza:
Ez hogyan lehet? Írtam egy normális választ, amit töröltek a moderátorok. De ha rákattintok a "megválaszoltjaid" szóra, bejön ez a kérdés. Tényleg úgy látom, a moderátotok túlértékelik a fontosságukat és élet-halál urai ezen az oldalon. Számomra ez felfoghatatlan. Mire jó ez?
2013. márc. 22. 18:58
 76/94 anonim ***** válasza:
26%
Kedves Kérdező, E! Azt írtam, hogy ha a lelkednek jobb, nyugodtan házasodj a fegyházban. Nem te leszel az első és nem is az utolsó. A párodna is jobb lenne, ha azt érezné, a felesége várja haza. Ne foglalkozz az ellenvéleményekkel. A történelem során már az is előfordult /nem is egyszer!/, hogy a vádlott ügyvédje ment hozzá a védencéhez még olyan esetben is, amikor az életfogytiglant kapott és soha nem szabadult. Ilyen esetekben igazi szerelemről, lelki kaposról van szó és nem számításról. A fehér ruha egy ilyen esküvőn nem volna helyén való. Házasodjatok szerény körülmények között. Majd ha már szabad lesz, akár meg is lehet ismételni az esküvőt fehér ruhában. Nem ítéllek el; ember vagy te is, ő is. Jelenleg ebben a helyzetben vagytok. Ne adjátok fel! Nem értem a dolgok részleteiben való turkálását egyes válaszolóknak. A roszzindulatú beszólásokat meg pláne nem.
2013. márc. 22. 19:34
 77/94 anonim ***** válasza:
Bocsánat a betűhibákért, siettem.
2013. márc. 22. 19:35
 78/94 anonim ***** válasza:
61%

Csak egy kérdés a kérdezőhöz: Te éltél már vele? :) Mert annyira biztos vagy benne, hogy minden az elképzeléseid szerint fog menni, ugyanakkor még alig ismered. Fogalmad sincs, hogy életszerű szituációkban hogyan reagál, valójában mennyire erőszakos ember és stb. Aki ilyeneket sorozatban képes megtenni és nem térdre esik, amikor jönnek érte a rendőrök és bőgve vallja be tetteid, az nem csupán a család jólétéért tette amit tett. A te dolgod, hogy mit csinálsz, de kicsit lehetnél reálisabb.

Van egy dokumentum film amúgy, aminek kb ugyanaz a sztorija, mint a tiéd, csak halálraítélt volt benne a pasas. Minden próbálkozás ellenére az ítéletet nem változtatták meg és lazán "elaltatták" egy szurival, amit a nő végignézhetett és a dolog után odamehetett a hullájához is. Agyon csókolgatta. :D Ehhez azért kell némi kettyósság szerintem, de nézd meg, te legalább megértenéd a helyzetet! :)

2013. márc. 22. 19:43
 79/94 anonim ***** válasza:
44%
Normál ember nem házasodik 8-9 hónap után akkor sem, ha azt a néhány hónapot 0-24-ben együtt töltötték. Te meg hozzámennél egy börtönviselt, nálad jóval idősebb alakhoz holt naívan, akit az életből még abszolút nem ismersz, nem tudod hogy reagál bizonyos élethelyzetekben stb. Okos vagy!
2013. márc. 22. 19:46
 80/94 anonim ***** válasza:
57%
nem ciki, ebbol minden cikinek tunik elso ranezesre. de nem ciki, fel kell vallalni. ha a szerelmed tenyleg nagyon szeretne civilben elvenni engedj a keresenek. hisz az o akarata is szamit
2013. márc. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!