Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.
A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.
Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.
70:
1. Nekem van NEM bűnöző férfiAKkal tapasztalatom arról, hogy ha van valamilyen múltbeli dolga vagy tulajdonsága, ami nekem nem fér bele az életembe, és nekem árt, akkor az milyen mértékben kopik ki, milyen mértékben marad meg.
Pl. ha valaki szidalmazza a nőket, az megbánással nem kopik ki pusztán attól, hogy eltelt 10 év... ez személyiségjegy.
2. Az embernek (minden hozzászólónak) vannak pszichológiai, etológiai, szociológiai, kriminológiai, lélektani, jellemtani, értékrendi, világképi, spirituális ismeretei, ami alapján valószínűsíteni lehet.
Ergo: Egyáltalán nem szükséges hogy a Te egyetlen életedet az első kísérleti próbálkozásnak áldozd fel.
Te elfogult vagy, ezért nem tudod racionálisan megítélni őt.
"aki oda kerül az nem vágyik oda vissza"
Neked ez meghatározó volna, tiszta sor. Akinek ez meghatározó, annak nem is olyan ám a személyiségszerkezete, hogy el tduta volna követni azokat a dolgokat, amiket ő!
Ő egyértelműen másképpen működik, mint Te!
Más motivációk mentén.
Ez olyan, mint például hiába vágyik rá a túlevő, hogy ne hízzon és tudja, hogy nem kellene éjjel kienni a hűtőt minden áldott nap, attól még kieszi és meghízik.
Csak egy kérdés a kérdezőhöz: Te éltél már vele? :) Mert annyira biztos vagy benne, hogy minden az elképzeléseid szerint fog menni, ugyanakkor még alig ismered. Fogalmad sincs, hogy életszerű szituációkban hogyan reagál, valójában mennyire erőszakos ember és stb. Aki ilyeneket sorozatban képes megtenni és nem térdre esik, amikor jönnek érte a rendőrök és bőgve vallja be tetteid, az nem csupán a család jólétéért tette amit tett. A te dolgod, hogy mit csinálsz, de kicsit lehetnél reálisabb.
Van egy dokumentum film amúgy, aminek kb ugyanaz a sztorija, mint a tiéd, csak halálraítélt volt benne a pasas. Minden próbálkozás ellenére az ítéletet nem változtatták meg és lazán "elaltatták" egy szurival, amit a nő végignézhetett és a dolog után odamehetett a hullájához is. Agyon csókolgatta. :D Ehhez azért kell némi kettyósság szerintem, de nézd meg, te legalább megértenéd a helyzetet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!