Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.
A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.
Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.
Nekem nincs tapasztalatom bűnözőkkel kapcsolatban, de azt hiszem ez nem hátrány.
Ha 10 éve börtönben van, mégis hogy ismerted meg? Úgy értem, egy árva percet sem töltöttetek kettesben, igazából nem ismered őt.
Egyáltalán hogy jött az ötlet hogy írj a börtönbe egy pasinak? Mert az megint más tészta lenne ha a barátod börtönbe kerül de te kitartasz mellette, de ez? Egy bűnözővel levelezgetsz önszántadból, őszintén sajnállak. A való életben nem találod a helyed, vagy nem tudsz ismerkedni? Nincsenek barátaid? Volt már olyan kapcsolatod ahol beszélőn kívül randiztatok?
Én nem vonok le semmi következtetést a jövőre nézve, őszintén szólva foglamam sincs hogy egy bűnöző hogy viselkedik 10 év börtön után, de ez nem is lényeges. Szóba állsz egy ilyen emberrel (idegen, és tudod hogy bűnöző) minden ok nélkül, így biztos hogy valamilyen mentális bajod van.
Neked milyen végettséged van? Olyan apukát akarsz a gyerekeidnek aki 10 évig börtönben volt?
Ez nem olyan kérdés hogy valakinek ez tetszik, valakinek meg az, izlés dolga. Nem létezik olyan normális nő aki célzottan börtöntöltelékekkel akar ismerkedni, és te ezt tetted, mert előtte nem ismerted.
Komolyan kérdezem, MIÉRT?
L22
"A történelem során már az is előfordult /nem is egyszer!/, hogy a vádlott ügyvédje ment hozzá a védencéhez még olyan esetben is, amikor az életfogytiglant kapott és soha nem szabadult."
Aki életfogytiglant kapott azzal azért komoly bajok vannak, valószínűleg nem egy bolti lopásért kapta, hanem mondjuk emberölésért. És ebből látszik, hogy egy pszichopata könnyen be tud hálózni bárkit, el tudja játszani hogy a csillagokat is lehozná neki és megváltozott, ő már nem olyan..
Ha szerinted nem "ciki" férjül kérni egy ilyen csodás embert, akkor miért érzed cikinek a fegyházban való házasságot?
Igazából nem azt szeretnéd, hogy beszéljünk le a házasságról? Én nem beszéllek le róla, de azt szeretném elmondani, hogyha esetleg téged bántalmaztak gyerekkorodban, akkor lehet, hogy összekevered a szeretetet a bántalmazás eltűrésével. Ez esetben nem "ciki" segítséget kérni, hogy helyretegye valaki a lelkedet.
Csak akkor vedd férjül, ha tényleg élveznéd azt, hogy ha esetleg összevesztek, akkor "te a szőnyegen fekszel, ő meg parancsolgat". Ha esetleg nem lesz elég pénzetek, a te gyerekeidért is "mindent megtesz", vagyis lopni fog. Persze megváltozhatott a börtönben, de egy ember, aki egyszer elkövetett ilyesmit, sokkal könnyebben követi el újra, mint az aki még sohasem csinált ilyet. Ez egyszerűen azért van így, mert az ember szeret a bejárt utakon menni. Nem lehet, hogy azért keresel te is valakit, aki előtt megalázkodhatsz (láthatóan futsz utána - te kérted meg a kezét), mert már tapasztaltál ilyet?
Idézlek:
"Nekem már nem ez az első ilyen kapcsolatom hogy elítélttel tartom a kapcsolatot."
Minek tartod velük a kapcsolatot?
Átlagos,hétköznapi emberekkel nem jók a viszonyaid?Csoporttársak,kollégák,barátok,osztálytársak?
Nekem időm sem lenne elítéltekkel levelezni,sőt nem is pazarolnám ilyenre,hiszen olyan sok férfi vesz körül,hogy bőven van választék.Neked mi az indokod a börtönben lévő férfiakkal való levelezésre?
22L
Én feladnék egy hirdetést:
Szép, fiatal, kellemesen flúgos nő keresi azt a macsó alkatú férfit, aki bekötné a fejét.
Feltétel: büntetlen előélet.
Jelige: Vegyél el még október előtt!
*Fénykép*
Szerintem jelentkeznének egy csomóan, és válogathatnál.
(Amúgy nem hiszem el, hogy ilyen szép arccal nincs a környezetedben egy beléd fülig szerelmes férfi, aki meg sem mer szólítani, csak te meg nem veszed észre, mert szerencsétlen "nem elég férfi ahhoz", hogy lecsukják.)
86: Ez a hirdetés aranyos.:)
Ki is próbálom!:)
"Thomas B.-t korábban már huszonnyolcszor büntették, többek között hivatalos személy elleni erőszakért és fegyveres rablásért. Most egyebek mellett hivatalos személy ellen elkövetett emberöléssel gyanúsítják, ami 10-től 20 évig, de akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető. Kenéz Imrét hősi halottá nyilvánították, temetésén több ezren vettek részt Szegeden."
De a kérdező társának biztos igazi érzései vannak.
A kérdés csak az, ha a kérdező most szakítana vele, mit érezne?
Simán visszamenne az erdőbe, vagy meglátogatná egy kis "beszélgetésre" a kérdezőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!