Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.
Figyelt kérdés
A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.
Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.
2013. márc. 21. 20:47
91/94 anonim válasza:
Szerintem várj még a házassággal, míg kikerül, és együtt éltek...
ha utána minden rendben megy, akkor vágj bele ha akarsz.
Én nem házasodnék csak úgy ukkmukkfukk...
92/94 anonim válasza:
86: Hát az úgy nehéz lenne, ha meg se meri szólítani! Annyira azért kell férfinak lenni!:)
94/94 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A részleteket amin itt sokan vitáznak én nem mennék bele. Viszont át tudom érezni a helyzetedet. Az EXEM!!! jelenleg börtönbüntetését tölti, visszaeső. Mielőtt bekerült, hatalmas szerelem volt... Igen, terveztem, hogy hozzá megyek, akár benn is. Ő eleinte tartott ettől, ő kinn akarta. Tudod, mi 3 hónapot éltünk együtt és 1,5 évet vártam rá. Ő is ez a tipus, hogy a családért tette amit tett. Köszönöm, de inkább eszek azt ami van, mint hogy egyedül legyek, csomagot küldözgessek és sorolhatnám másfél év eseményeit. Szakítottam... Az ilyen nem változik. Mindig meg fogja találni a kiskaput arra, hogy a problémákat megoldja mert Ő jobban tudja. Erre a bevált duma: Nyugi, nem lesz semmi baj, tudom mit csinálok. Nem szabad!!!! Ne tedd tönkre az életed!! Így nem lehet embert megismerni, megértem, hogy szerelmes vagy. De tapasztalatból mondom, nem az emberbe, hanem abba, amit tőle megkapsz. Légy nyitott a világ felé, az emberek felé. Ha kijön, élje az életét, te is a tiédet, attól lehetettek egy pár. De ne kövesd el ezt a hibát. Várd ki türelmesen mi alakul ki belőle, ha már kézzel foghatóan is egymáséi lehettek. Előfordulhat, hogy nem is működne úgy már dolog. Neki most kapaszkodó kell, ami te vagy. VÁRJ!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!