Még mindig van olyan ember, aki hisz ebben a Világ -
Végében?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem hiszem el! 2011 körül az keringett, hogy a Nibiru, de akkor azt már látni lehetne, akkor jött a maja naptár, azóta beszéltek vagy [247823647786823] majával, érdekes, mind azt mondta, hogy semmi nem lesz. Már meg ez a Núllsík? Ki találta ezt ki?!
A nullsík, nem létezik, karmikus káttyúba ragadunk, ember!
Onnan lesz a szint ugrás,mert a káttyúból kilépni nem tudsz, csak ugrani! Sajnos sokan törik ki a nyakukat, kezük-lábuk másik síkon ragad, összekeverednek a testrészeink.
(Remélem kapok egy új, nemdohányos tüdőt szintugráskor)
Rugót szerezzél be!!!
2012. nov. 12. 22:33
3/12 anonim válasza:
De gyanítom, hogy Dec 21-ig még jön kábé 6 "NASA által bejelentett" világvége, négy zombiinvázió, és legalább 12,83 földönkívüli faj, akik el akarnak pusztítani vagy/és elhozzák Krisztus, Allah, Jehova vagy Nagy Manitu igéjét. Persze ezek mindegyikét pár otthon unatkozó, neadjisten keményvonalasan betépett marha találja ki.
2012. nov. 12. 23:41
4/12 anonim válasza:
Egyetlen egy szabályt kellene már megjegyezni végre... ha nem hiszel benne, akkor NE TERJESZD, mert a sok hülye elárasztja vele a világot!
2012. nov. 13. 01:10
5/12 anonim válasza:
Én hiszek benne,csak nem ebben a sok marhaságban,amiket összeirkálnak mindenhol.
2012. nov. 13. 10:55
6/12 anonim válasza:
Komolyan azon gondolkodom, hogy dec. 22-ig nem lépek fel a netre, mert ez borzasztóan kezd már idegesíteni. A tudatlan ostoba emberek kitalálnak valami képtelenséget és a sok idióta elhiszi, sőt tovább fejleszti saját képességeihez mérten. Ezért aztán egyre rosszabb és rosszabb a helyzet.
Eljön egyszer a világ vége az tuti, de nem ma, nem holnap és nem is dec. 21-én. Hanem majd pár évmilliárd múlva. Akkor viszont tényleg a világnak lesz vége, nem csak a földi életnek. A földi élet pedig még azelőtt kihal mielőtt még egy meteor becsaphatna ide. Az ember saját magát nyírja ki ettől kellene félni, nem a mondva csinált katasztrófáktól.
2012. nov. 13. 12:20
7/12 anonim válasza:
Összetört az ÁJFONOM.. Nekem máris eljött a világvége...brühühüüüűűű
2012. nov. 13. 12:38
8/12 anonim válasza:
Nem. Új világrend lesz! Ha világvége lenne, akkor Orbán Viktor sem tervezne előre 2013 vagy 2014-re. Mert ők a legbefolyásosabb emberek, így a külföldiektől is megkérdezhetik, a NASA-tól is.
2012. nov. 13. 15:22
9/12 anonim válasza:
Ez az! Már eljött a világvége! Itt van példának Orbán Viktor. Én például már alig várom a dec. 21-et, mert végre rájönnek, hogy ez egy baromság.Meg ha igaz is lenne, akkor is várnám, már csak a mágnesesség meg a sötétség miatt. Szenvedjenek a facebookmániások!
2012. nov. 13. 17:56
10/12 anonim válasza:
Meg akkor szerintem már bemondták volna. Iszkolnának a politikusok a marsra, minket hagynának utoljára.
Egyébként aki a NASA-nal kutakodik, észreveheti, hogy rengeteget tagadnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!