Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.
A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.
Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.
nem gondoltál rá h neki mennyire kényelmes ha kijön a börtönből és vki mos főz rá? Majd ha két év múlva is szeret akkor menj hozzá. Aki ilyen dolgokat elkövetett az mindenre elszánt, tőled majd elpereli a fele vagyonod a válásnál aztán leshetsz
bocs de nem bírom az ilyen naiv embereket, meg abból is látszik h semmi énképed h 28 évesen még lánynak tartod magad...
TEK 2010-ben alakult, de a te párodat 2002-ben már elfogták, Hm, milyen érdekes!
Magyarország tele van rendes, becsületes, egyedülálló férfiakkal, akikkel normális életet lehetne élni egy 28 éves nőnek, de nem, nekik cigányok, négerek, arabok, erőszakos börtöntöltelékek, 30-40 évvel idősebb nagypapák kellenek...
Magyarország, én így szeretlek. :D
Jaj, ne! ennyire kevés esze nem lehet egy felnőtt nőnek!
Mit parancsolgatott 3 földön fekvő, lefegyverezett rendőrnek? Tornagyakorlatokat diktált nekik? :)
28 évesen tényleg nem találtál senkit, aki hozzád való lenne? Én még a börtönőrrel sem járnék, nemhogy a börtöntöltelékekkel...
mik vannak...egy biztos..ha ez igaz...te nem vagy normális...miért vonzóbb egy bünöző, mint egy normális pasi??? a nőknek tényleg csak a sz*r kell...
24L
10 éve volt 35 éves,most 45,te 29 vagy.
És 29 évesen börtöntöltelékhez akarsz hozzámenni,csak mert jókat levelezel vele,meg havonta láthatod.
A linkelt cikkben Patus Imre 25 éves. Akkor most ez hogy is van?
A 35 éves pasid időutazáson vett részt, először vissza a múltba, hogy elfogják, majd előre a jövőbe, hogy a TEK kaphassa el? Hogy csinálta? Kérlek oszd meg a titkot:) Ha már kamuzol, miért nem figyelsz a részletekre?
Kedves utolsó hozzászóló!
Nagyon értékelem a humorodat kis HumorHeroldom:)A cikk el lett írva, de azt hiszem ezt írtam is kommentbe, ha pedig nem, akkor privátba. Amikor elfogták 35 éves volt és most van a 45. évében.Szóval a 2-es szám el van írva a cikkben 3-ra. Úgyhogy nem utazik az múltban meg a jövőben sem.Valaki írta, hogy 2010-től van TEK. Lényegtelen, a rendőrség egy különleges akciócsoportja, kommandósok fogták el,mert fegyver volt nála és közveszélyes volt.
Ha van kérdésed tedd fel nyugodtan, de ilyet nem mondj hogy kamuzok!Én sorstársakat keresek és olyan hozzászólókat, akik őszintén elmondják a véleményeiket, meglátásaikat,kritikákat.Egyébként értékelem a vicces embereket,de itt most a fegyházban lévő házasságkötés a fő téma.Bár az is igaz, hogy tények nélkül nehéz kommentet írni,hiszen ismerni kell valamelyest a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!