Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti házasodnátok a Fegyházban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.

Figyelt kérdés

A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.

Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.

2013. márc. 21. 20:47
 31/94 anonim ***** válasza:
67%
Ezeket ő mesélte el? Hogy röhögött a bíró? Milyen parancsot adott a szőnyegen fekvő rendőröknek? Volt már normális kapcsolatod?
2013. márc. 21. 23:25
 32/94 anonim ***** válasza:
88%

Nos, ez a történet több sebből is vérzik.

1) Idézem: "Fegyházban letöltendő szabadságvesztés jár többek között szándékos emberölésért, terrorcselekményért, emberrablásért, nemi erőszakért, pénzmosásért, kétmillió forint értéket meghaladó fegyveres rablásért és nagy mennyiségű kábítószerrel való visszaélésért." Ezek között én nem találom a hivatalos személy elleni erőszakot, azért "csak" börtön jár, tehát a barátod valamit elhallgat. Kamu!

2) Olyan emberért akiket köröznek nem mezei poliszmeneket küldenek, hanem keményen kiképzett, bevetési és terrorelhárítási kommandósokat, akik többek között izraeli katonai kiképzésen is részt vesznek, nincs az a civil, aki őket lefegyverezné majd össze is bilincselné őket. Kamu!

Tehát kedves most vagy te kamuzol vagy a drága párod kamuzott neked!

2013. márc. 21. 23:25
 33/94 anonim ***** válasza:
77%

Pont ezt akartam írni amit a 32-es. Körözött bűnözőkért olyanokat küldenek akik 5 éves kiképzésen vesznek részt, ne mondd már hogy a Jóska a szomszédból majd lefegyverezi és még össze is bilincseli őket!

Ha ezt te elhitted neki akkor elég naív vagy!

2013. márc. 21. 23:27
 34/94 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 2 hozzászóló!

Ahogy az irományomból kiderült egy buliban volt és a barátját körözték és érte jöttek "meglepetésszerűen" a rendőrök(a barátért).A párom ott volt aki már több rabláson keresztülment és azt hitte őt keresik.Ekkor jött az összebilincselés és a lefegyverzés.Egyébként ő sokáig bújkált és amikor elkapták akkor a TEK emberei(terrorelhárítási központ emberi) fogták el.A hivatalos személy elleni erőszak csak egy kis "malőr volt".Ő ott rontotta el, hogy a bíróságról megszökött és a szökés nyomta meg az ítéletét. Először bújkált és a rendőrök mikor felfedezték a rejtekhelyét akkor is fegyvert fogott rájuk és elmenekült. Aztán utána már kommandósok fogták el egy ajkai lakásban.

Íme egy cikk róla: 1 dolog nem igaz(amikor elfogták nem 25 éves volt, hanem 35.)

[link]

2013. márc. 21. 23:39
 35/94 anonim ***** válasza:
86%

"Ő mindent megtett azért hogy a családja(volt felesége és fiai)jól éljenek"

Ja persze, kivéve hogy munkát keressen.

Ne legyél már ilyen hülye hogy elhiszed, b@zdmeg! Hogy bír megélni az ország többi 99%-a mindenféle bűnözői karrier nélkül? Az a jó apa aki eleget rabol a gyerekeinek akiket szintén bűnözőnek nevel?

Ez az ember egy visszaeső erőszakos bűnöző, aki a jövőben is a bűnöző haverjai között fogja magát jól érezni. Téged meg péppé ver hogyha egy kicsit is rájön a féltékenység. Vagy ellenkezőleg, elad az út szélére.

2013. márc. 21. 23:44
 36/94 anonim ***** válasza:
100%

És te elhiszed hogy a TEK embereit lefegyverezte? :) Ez kb olyan mint ha egy amerikai azt mondaná hogy ő meg a SWAT-ot fegyverezte le.

Ugyan már! Láttál te már TEK- eseket? [link]

2013. márc. 21. 23:44
 37/94 anonim ***** válasza:
100%
Nézd 0:24-nél! Abszolút hihető hogy három (!!) ilyen embert a te párod lefegyverzett! :)
2013. márc. 21. 23:46
 38/94 anonim ***** válasza:
87%

Szóval szerinted mindent meg tett azért, hogy jól éljenek a gyerekei?

Komolyan???

Ezért rabolt???

Ezt már nem tudom szó nélkül hagyni....

Kérlek szép én ismerek olyan aki tényleg mindnt megtett annak érdekében, hogy a családja megtudjon élni TISZTESSÉGESEN!

Kemény munkából nem profi rablásból...

Én elhiszem, hogy volt ideje gondolkodni a tettein, és azt is elhiszem, hogy valaki képes megváltozni, de szerintem egy szimpla levelezésből, hosszas telefonbeszélgetésből nem lehet megismerni senkit.

Nem hogy egy börtönviselt embert...

Ha tényleg szereted, várd meg míg szabadul legyetek együtt pár hónapot és ha még mindig így gondolod menj hozzá.

Elég naívnak tűnsz... De én azért sok sikert kívánok!

2013. márc. 21. 23:47
 39/94 anonim ***** válasza:
78%
És továbbra is! Sem hivatalos személy elleni erőszakért sem szökésért nem jár fegyház!
2013. márc. 21. 23:48
 40/94 anonim ***** válasza:
91%

"a TEK emberei(terrorelhárítási központ emberi) fogták el."

Apró bökkenő, hogy az eset 2002-ben volt, a TEK meg 2010-ben alakult.

2013. márc. 21. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!