Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.
A párom civilben szeretne mert azt mondta hogy ő többre értékel engem minthogy a fegyházban vegyen el. Én viszont nagyon szeretném akár a fegyház falain belül mert szeretem. Szerintetek ciki mindez? Miután elvált én "megkértem a kezét" ő igent mondott. Januárban jegyzett el. Várom a véleményeket, meglátásaitokat.28/L.
Amit még tudni kell róla. Neki az előző házasságából van 2 gyermekE. Pár héten belül az unokája is megszületik mert a nagyfia barátnője babát vár. Ettől függetlenül a párom vágyik közös gyermekre. Szóval én már vágyom gyermekre ő pedig még vágyik.
időközben belinkeltünk egy wiw és egy facabook profilt de a modik törölték. Ott láthatjátok Patus Imrét meg a kedvesét. Szóval komolyan léteznek....
De közben a kérdező már írogat privátban is "Patusné" felhasználónéven, szóval nagyon komolyan veszi ezt a kapcsolatot..:D
"Lényegtelen, a rendőrség egy különleges akciócsoportja, kommandósok fogták el,mert fegyver volt nála és közveszélyes volt. "
Azt sem tudod, mit kamuzz már, igaz? :)
Kedves hozzászólók!
Igen, komolyan létezünk,nem fantomok vagyunk.Utolsó!Ugyan mit kamuznék???Miért hihetetlen az, hogy egy szökésben lévő elítéltnél fegyver volt és a rendőrség egy különleges akciócsoportja fogta el?Inkább szerintem neked nincs fogalmad semmiről.Ha nem voltál ilyen vagy hasonló helyzetben, akkor ne okoskodj feleslegesen!Olvasd el ezt a cikket: [link]
A cikkben el van írva az életkora,mert nem 25, hanem 35 éves volt.
Egyébként pedig szerintem olyan nevet írok ki amilyent szeretnék.Amikor regeltem, az a név foglalt volt amit szerettem volna kiírni,ezért jött az hogy Patusné.És ez valakit zavar???Átírjam??
Kezdjük az elején:
1. Sose fogja senki sem alkalmazni, maximum kisegítő munkakörben (egyáltalán van piacképes szakmája?), így nagy lesz a kísértés a visszaesésre (amúgy ránézésre is "10 év 10 hónap feje" van a leendő kedvesednek). Ha ezután elkapják, akkor a 3 csapás törvény miatt nagyon fog sok időt a szabadban tölteni.
2. 28 évesen "nagymama" leszel, ezt ízlelgesd...
3. 15 év múlva te középkorú 40-es nő leszel, a párod meg 60-as nagypapa. A közös gyereknek is nagy öröm lesz, hogy az apukája a nagypapa korosztályba fog tartozni tinikorában.
4. Normális nő nem házasodik úgy, hogy még 0 közös napot töltöttek együtt (és ebből 0 percet az ágyban...)! Gyakorlatilag távkapcsolatban éltek, hiába beszélgettek, de semmit se tudtok egymásról. Mindenki csak annyit tud, amennyit a másik akar!
5. Ha valakinek nem bántja az erkölcsi érzetét, ha ártatlanokra kell fegyvert fogni vagy hivatalos szervekkel szembeszegülni, akkor az neki semmiség, hogy 2 büdös nagy pofont kapj, ha kihűlt a vacsora. Ha pattogsz, akkor még a fogad is repülni fog.
A saját életed b@szod el, de engem nem érdekel :)
Ennyit akartam mondani, most viszont megyek csajozni, de előtte élve megnyúzok 15 macskát és felrobbantok egy teli iskolabuszt, mert ez nagyon macsó...
Az üzenet küldője: Patusné Erika
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 13:02
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ti házasodnátok a Fegyházban? A páromat tavaly nyár elején (2012) ismertem meg. Idén októberben szabadul. Ő egy elvált ember és 16 év van köztünk. Nagyon szeretjük egymást és össze szeretnénk házasodni.
"Annak ellenére, hogy szép és igényes vagy tuti biztosra veszem, hogy van egy kis libbenésed!"
Az üzenet témája: Fegyházas esküvő!
Az üzenet szövege: Szia!
Hát nem vagyok egy átlagos nő az tény.Sohasem voltam az.Még a párom is elcsodálkozott az elején hogy vele ismerkdek. Milyen libbenésre gondolsz?Érdekel:D
Normális, érett nő rá sem néz egy börtönviselt emberre! Ezzel szemben, te meg... Libbenés alatt enyhe fogyatékosságot értek. Egyébként engem annyira hidegen hagy mit is csinálsz, a te életed. Tudod, csak azt nem bírom ésszel felfogni, hogy lehetnek egyesek ennyire buták, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!