Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tegyük fel, hogy boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, hogy boldog kapcsolatban éltek a szerelmetekkel 5 éve, megvolt az eljegyzés és készülődtök az esküvőre. De közben kiderülne, hogy a kedves párotok 19 és 21 éves kora között börtönben volt önbíráskodás miatt. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Önbíráskodás ugye = a törvény megszegése azzal a szándékkal, hogy büntetést nyerjen az olyan bűn, amelyet az önbíráskodó szerint a bűnüldözés nem, vagy nem megfelelőképpen büntet.

A teljes szitu az, hogy az édesapja meghalt egy autóbalestben, ahol a részeg sofőr áttért az ő sávjába és frontálisan ütköztek. A hibás sofőr túlélte, semmi baja nem lett és mivel a polgármester fia, 5 év felfüggesztettet + 1,5 milliós pénzbüntetést kapott, illetve 1 évre bevonták a jogosítványát.

A vőlegényem ezt nem tartotta elegendő büntetésnek, a fellebbezést a bíróság elutasította, így néhány haverjával fogták a balesetet okozó srácot, mikor a buliból ment hazafele elkapták, betették a csomagtartóba majd megverték.

Ezért kapott 3,5 év börtönbüntetést, de jó magaviselet miatt 1 év 11 hónap után kiengedték.

Ezt eddig nem mondta nekem, egy véletlen folyamán tudtam meg nem régen.

Most rendes, tisztességes munkahelye van, normálisan él, normálisak a barátai.. De bennem akkor is szöget ütött ez a dolog..

2013. ápr. 12. 23:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/130 A kérdező kommentje:
#120, én sajnálom a legjobban! De ahhoz hogy egy kapcsolatot rendbe tudjunk hozni és továbbra is jól működjön két ember kell, hát ő sajnos ebben nem volt partner, így nem tudok mit tenni, akármennyire is fáj.
2013. ápr. 22. 20:32
 122/130 anonim ***** válasza:
31%
Egyszerúen hallatlan,hogy időnként valaki a saját szájíze szerint törölget,a múltkor egy kérdező is megőrült ettől,hogy milyen oldal ez mikor pont a olyan válaszokat törölgettek,amik érdekelték.
2013. ápr. 22. 20:34
 123/130 anonim ***** válasza:
38%
Csak az a szomorú, hogy a vőlegényt pártolók közül egy kivételével senki nem reagált a kérdező hozzászólására amiben leírja hogy miért szakítottak. Csak buzgón pontozgatnak lefelé. Azért ez durva. A teljes legyőzöttség állapota, mikor nem tudnak érdemben hozzászólni, mert nem lehet, ezért inkább csendben maradnak!
2013. ápr. 22. 20:36
 124/130 anonim ***** válasza:
91%

OFF

ma 20:34, a pánikbeteges kérdésre gondolsz? Az tényleg nagyon durva volt, nem tudom ki volt a moderátor, de kitörölte a válaszom, amiben leírtam hogy ilyen és ilyen szakemberhez menjen el, milyen gyógyteát igyon és milyen szelíd/homeopátiás szereket szedjen hogy enyhíthesse a tüneteket.

Nem volt benne személyeskedés, sem trágár szó vagy provokatív megnyilvánulás, egyszerűen csak ajánlottam neki dolgokat és erre kitörölték a válaszom!

Ahogy a kérdezőjét is, amiben megkérte a többieket (totál normális hangnemben) hogy ne töröltessék a válaszokat mert nem tudja elolvasni őket. De azokat is töröltették, amiben az anyukák azt írták hogy ők kitartanának a lányuk mellett és abszolút kulturáltan megjegyezték, hogy nem jó anya az, aki egy mentális betegség miatt szégyellné a lányát!

ON

Kérdező, én sajnálom hogy így történt, még régebben én voltam az, aki írtam, hogy a vőlegényem is börtönben volt és hogy készülünk az esküvőre. Azóta összeházasodtunk, de ilyen helyzetben lehet én is eléggé elgondolkoztam volna a folytatáson!

Rajta láttam hogy megbánta, szégyelli a dolgot és soha nem csinálná újra! Ahogy egy percig sem titkolta előlem, pedig égett az arcáról a bőr rendesen mikor elmesélte.

A ti sztoritokban a legszomorúbb az, hogy hazudott és nem is bánta meg, illetve hogy most is ugyanúgy csinálná, sőt még durvábban!

Alapvetően nálatok szerintem nem a priusz a fő bűn, hanem a hazudozás, titkolózás illetve az, hogy egy vállrándítással reagált arra a kérdésedre hogy hogyan tovább.

Legalábbis én a korábbi hozzászólásaidból úgy vettem észre hogy meg tudtad volna neki bocsátani amit tett, ha normálisan át tudjátok beszélni a dolgokat és ő is normálisan viselkedik.

Ismételten: nagyon sajnálom hogy ez történt, de ne add fel, lehet hogy ő is észhez tér és újra le tudtok ülni - mindkettőtök részéről higgadt fejjel - és át tudjátok beszélni a dolgokat, esetleg újra is tudjátok kezdeni!

Ha pedig mégsem, akkor kívánom, hogy találj magadnak egy párt, akivel nem lesznek problémák - vagy ha lesznek is, legalább tudja majd kezelni - és ismét boldog leszel! :)

2013. ápr. 22. 20:44
 125/130 anonim ***** válasza:
32%
Igen és határozottan mintha több moderátor lenne,mert csak időnként esnek neki a teljesen normális válaszoknak és akkor csőstül törli valaki.
2013. ápr. 22. 20:47
 126/130 anonim ***** válasza:
38%

A család az első igen, de azért nem normális dolog a vőlegény reakciója! Az agresszivitása csak nőtt (vascső + apuka meggyilkolása), teljesen normálisan fogta fel azt, hogy 5 éven keresztül az állítólagos élete szerelme szemébe hazudott és a menyasszonyát elengedte egy vállrántással.

Szerinted ez milyen jellem? Nem azt mondom, lehet hasonló helyzetben én is így reagáltam volna 19 évesen, hisz akkor az ember még alig-felnőtt, elborulhat az agya.

Na de ez a vislekedés szerinted egy 35 éves férfihoz való? Meg mi az hogy legszívesebben megverné azt is aki elárulta a menyasszonyának, hogy mi történt csak azért nem teszi mert nem akar börtönbe menni? Ez tudod mit jelent? Hogy egy minimálisat sem változott az évek folyamán!

2013. ápr. 22. 20:49
 127/130 anonim ***** válasza:
38%
Igen,mint írtam szerintem igenis a férfi a családja mellett állt ki,ami nekem - de mi vagyok én senki sem,csak egy válaszadó - elfogadható a szakításban,hogy egyszerűen nem mondja el mi a helyzet és további kérdésre sem,mert akkor milyen párkapcsolat az,ha nem vagyunk ismerői és támasza egymásnak,ami ugye alap.
2013. ápr. 22. 20:52
 128/130 anonim ***** válasza:
68%

ma 20:49

Azért ez a vascsöves szöveg szerintem szimpla hőzöngés, nyilván van még benne bőven indulat, de ha eddig nem tette meg, ezután sem fogja. A tetteket kell nézni, nem pedig azt, hogy mérgében mit hord össze. Én is szoktam fennhangon értekezni arról, hogy behajtogatom a betonba a szombat reggel fél nyolckor ütvefúró szomszédot, de eddig még sosem került rá sor, és a jövőben sem tervezem, viszont jólesik kimondani. :)

A hazugság, a megbánás hiánya, és a kérdezővel szembeni flegmaság szvsz sokkal problémásabb, az már tényleg lehet válóok.

2013. ápr. 22. 21:08
 129/130 anonim ***** válasza:
39%

Ebben az esetben teljesen megérteném. Ha családról van szó, és vki így elbánik velük, és még ki is bulizná magának, hogy ne kelljen börtönbe mennie, akkor bennem is felmenne a pumpa. Megérdemelte a srác a verést. És hogy ezért neki börtönbe kellett vonulnia, a részegen furikázó gyilkosnak meg nem...

Ha addig és azután egyáltalán nem volt balhés, akkor ebben az esetben ez érthető.

2013. ápr. 29. 23:57
 130/130 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó vagyok: a kérdező további kommentjeit olvasva az viszont tényleg nem normális, hogy ezt az illető elhallgatta, és hogy amikor kiderült, akkor még a "titok" elárulóját nevezte ki bűnbaknak, és nem is bánta meg, hogy elhallgatta...
2013. ápr. 30. 00:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!