Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tegyük fel, hogy boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, hogy boldog kapcsolatban éltek a szerelmetekkel 5 éve, megvolt az eljegyzés és készülődtök az esküvőre. De közben kiderülne, hogy a kedves párotok 19 és 21 éves kora között börtönben volt önbíráskodás miatt. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Önbíráskodás ugye = a törvény megszegése azzal a szándékkal, hogy büntetést nyerjen az olyan bűn, amelyet az önbíráskodó szerint a bűnüldözés nem, vagy nem megfelelőképpen büntet.

A teljes szitu az, hogy az édesapja meghalt egy autóbalestben, ahol a részeg sofőr áttért az ő sávjába és frontálisan ütköztek. A hibás sofőr túlélte, semmi baja nem lett és mivel a polgármester fia, 5 év felfüggesztettet + 1,5 milliós pénzbüntetést kapott, illetve 1 évre bevonták a jogosítványát.

A vőlegényem ezt nem tartotta elegendő büntetésnek, a fellebbezést a bíróság elutasította, így néhány haverjával fogták a balesetet okozó srácot, mikor a buliból ment hazafele elkapták, betették a csomagtartóba majd megverték.

Ezért kapott 3,5 év börtönbüntetést, de jó magaviselet miatt 1 év 11 hónap után kiengedték.

Ezt eddig nem mondta nekem, egy véletlen folyamán tudtam meg nem régen.

Most rendes, tisztességes munkahelye van, normálisan él, normálisak a barátai.. De bennem akkor is szöget ütött ez a dolog..

2013. ápr. 12. 23:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/130 anonim ***** válasza:
86%

A kommentedben a gazolora irtad, hogy srac?...akkor a polgarmester fia, aki anno gazolt.egykorú lehetett vagy volt az akkor még szinten 19 eves paroddal?

Igy erthetobb lenne a megveros-elrablosdis, akkor tenyleg nagyon gyerek lehetett a parod es az egesz "bosszú". Nem lehet hogy pont azert kaphatott olyan sokat (mast igazi gyilkossagert is folmentenek, nemhogy rablasert..), mert a polgarmester oda is hatott egy.kicsit...es akkor nyilvan a legjobb orokre eljonni onnan.

Remelem sikerul megbeszelnetek mindent, ami teged zavar.

Egyebkent o 32 evesen joval idosebb nalad beleszamitva a "lelki korat" a multja miatt. A te ketsegeid a korodbol fakadhatnak (mar nem fiatalozni akarlak, csak ha tapasztaltabb lennel nem itt kerdeztel volna, hanem tole...). Szoval hajra! Minden jot.

2013. ápr. 18. 01:32
 102/130 anonim ***** válasza:
83%
Vmilyen szinten megértem. Az itt a probléma, hogy eddig nem mondta el neked, nem maga a tett. Beszéljétek át az egész dolgot, ha még nem tettétek.
2013. ápr. 21. 14:16
 103/130 A kérdező kommentje:

# 102, de már megtettük, a kérdés kiírása óta háromszor is leültünk átbeszélni, végül is felbontottuk az eljegyzést és azóta külön is költöztünk már.

Így alakult sajnos, mindenesetre mindenkinek köszönöm a segítő választ!

2013. ápr. 22. 18:47
 104/130 anonim ***** válasza:
21%
Na, örülök hogy kinyílt a szemed és helyesen döntöttél, remélem a továbbiakban sikerül magad mellé találni egy normális embert, aki tudja kontrollálni a dühét és büntetlen előéletű!
2013. ápr. 22. 19:03
 105/130 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is jól döntöttél!
2013. ápr. 22. 19:05
 106/130 anonim ***** válasza:
89%
Engem érdekelne, hogy pontosan mi volt az indok a szakításra? A bűnös előélet vagy ennek titkolása?
2013. ápr. 22. 19:08
 107/130 anonim ***** válasza:
22%
Tényleg jól döntöttél, az élet később téged fog igazolni!
2013. ápr. 22. 19:25
 108/130 anonim ***** válasza:
25%

Milyen aranyos hogy így tudjátok mit érzett iránta.

Végülis egyszerre kapta a nyakába azt, hogy a párja embert rabolt és vert, börtönben ült hosszú éveken keresztül valamint 5 éven keresztül szemrebbenés nélkül a szemébe hazudott..

Azért ezt így mind összeadva abszolút érthető hogy kidobta! Kinek kell egy agresszív, börtönviselt és (EZEN VAN A HANGSÚLY) hazudozós, nem őszinte férj?

Szuper apa-alapanyag, tényleg!

Na, nyomjátok meg a piros kezet! ;)

2013. ápr. 22. 19:32
 109/130 A kérdező kommentje:

"Engem érdekelne, hogy pontosan mi volt az indok a szakításra? A bűnös előélet vagy ennek titkolása?"

Az indok összetett, de mindkettő szerepet játszik benne. Mikor először próbáltam vele erről beszélni, egyszerűen elhajtott pár kérdés után, így nem lett belőle semmi. Második alkalommal sikerült picit tovább beszélnünk, de ott sem mondott semmit, így nem billent a mérleg semerre.

Harmadik alkalommal sikerült csak rendesen tisztáznunk mindent, ahol semmilyen megbánást nem tanúsított, sem amiatt amit tett (sőt, azt mondta, 30-40-50 éves fejjel is megtenné, de akkor vinne egy vascsövet is, nem az öklével ütné így esélye sem lenne a túlélésre + az apját is bevágta volna a csomagtartóba és őt is kinyiffantotta volna, amiért kimosta a fiát - ezeket a szavakat használta) sem amiatt, hogy nem osztotta ezt meg velem, azt mondta hogy sajnálja hogy kiderült és hogy legszívesebben bemosna egy hatalmasat annak, aki elárulta, de inkább nem teszi, mert nem akar újra börtönbe kerülni.

Mikor kérdeztem hogy akkor mi legyen egyszerűen csak meghúzta a vállát és azt mondta nekem mindegy.

Hát ezek után elég egyértelmű volt a döntésem.

Nyilvánvalóan szeretem és nagyon fájnak ezek a dolgok, de 1) nem hogy nem csökkent a gyűlölete, beismerte hogy hibázott és benőtt a feje lágya, de (a hallottak alapján ha lehet ilyet mondani) még agresszívabb lett, 2) nem érezte bűnnek azt sem hogy 5 éven keresztül hazudott, így tenné máskor is és 3) ha eldöntötte a kapcsolatunkat annyival hogy "nekem mindegy" akkor én meg minek erőlködjek?

Ennyi a történet.

2013. ápr. 22. 19:45
 110/130 anonim ***** válasza:
27%

Ennyi! Kíváncsi vagyok a sok védelmező erre mit reagál!

Kár volt azt az 5 évet is rászánnod az életedből!

2013. ápr. 22. 19:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!