Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tegyük fel, hogy boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, hogy boldog kapcsolatban éltek a szerelmetekkel 5 éve, megvolt az eljegyzés és készülődtök az esküvőre. De közben kiderülne, hogy a kedves párotok 19 és 21 éves kora között börtönben volt önbíráskodás miatt. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Önbíráskodás ugye = a törvény megszegése azzal a szándékkal, hogy büntetést nyerjen az olyan bűn, amelyet az önbíráskodó szerint a bűnüldözés nem, vagy nem megfelelőképpen büntet.

A teljes szitu az, hogy az édesapja meghalt egy autóbalestben, ahol a részeg sofőr áttért az ő sávjába és frontálisan ütköztek. A hibás sofőr túlélte, semmi baja nem lett és mivel a polgármester fia, 5 év felfüggesztettet + 1,5 milliós pénzbüntetést kapott, illetve 1 évre bevonták a jogosítványát.

A vőlegényem ezt nem tartotta elegendő büntetésnek, a fellebbezést a bíróság elutasította, így néhány haverjával fogták a balesetet okozó srácot, mikor a buliból ment hazafele elkapták, betették a csomagtartóba majd megverték.

Ezért kapott 3,5 év börtönbüntetést, de jó magaviselet miatt 1 év 11 hónap után kiengedték.

Ezt eddig nem mondta nekem, egy véletlen folyamán tudtam meg nem régen.

Most rendes, tisztességes munkahelye van, normálisan él, normálisak a barátai.. De bennem akkor is szöget ütött ez a dolog..

2013. ápr. 12. 23:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/130 anonim ***** válasza:
26%
Erre csak annyit, hogy a vér nem válik vízzé. Én is sajnálom hogy 5 éved elment egy ilyen férfira, de legalább még viszonylag időben kiderült, azelőtt mielőtt összeházasodtatok és gyerekeket vállaltatok volna.
2013. ápr. 22. 19:49
 112/130 anonim ***** válasza:
26%
Ezek után meg aztán pláne jól tetted hogy otthagytad!
2013. ápr. 22. 19:51
 113/130 anonim ***** válasza:
75%

# 110 Tökmindegy mit reagálok, mert fél percen belül úgyis kitörölnek. :D

Remélem, a kérdező élőben azért jobban viseli a kulturáltan megfogalmazott ellenvéleményeket, mert amit itt csinál az eléggé gyerekes.

2013. ápr. 22. 19:53
 114/130 anonim ***** válasza:
16%

#113, honnan tudod hogy a kérdező töröltet? Még anno az én válaszomat is töröltették, pedig abban abszolút az ő pártját fogtam!

Ezen az oldalon valaki ezt élvezi!

Mellesleg ha ismeretlenül ilyen véleményt formálsz (ALAPTALANUL) bárkiről is, akkor ne csodálkozz hogy valaki jelenti és törölteti!

2013. ápr. 22. 19:55
 115/130 A kérdező kommentje:

Kedves 19:53-as, én nem is tudok töröltetni, csak értékelni, tekintve hogy nem régen regisztráltam be (a kérdés kiírása előtt pár nappal) és a frissen regisztráltak x ideig nem is jelenthetnek.

De szuper, hogy így ismeretlenül is ilyen hiteles véleményt formálsz rólam és a konfliktuskezelési módszeremről, légy szíves és a továbbiakban inkább tartsd meg magadnak az ilyen nemű hozzászólásaidat!

2013. ápr. 22. 19:58
 116/130 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, az itt lévők kb durván 70%-a egyszerűen annyira okos hogy pár mondatból abszolút hiteles pszichológiai véleményt tudnak felállítani akárkiről, ne viccelj már! Csernus doki szerintem tőlük veszi a leckéket! ;)

Szerintem zárd be az oldalt és ne is nézz fel többet, mert a sok gonosz, megkeseredett ember itt úgyis téged fog szidni amiért szakítottál és úgyis egy emberrablót fog védeni, aki bevallotta hogy gyilkolna is, méghozzá többszörösen.

De látod, ezután a bejegyzésed után választ már nem írnak, csak pontozgatnak lefele, mert belátták hogy ebből már nem tudnak jól kijönni.

További sok sikert kívánok neked és remélem megtalálod a normális párt magad mellé! :)

2013. ápr. 22. 20:01
 117/130 A kérdező kommentje:
Nincs azzal gond, hogy ellenkező a véleményük az enyémmel és ők nem szakítottak volna, de kissé erősnek érzem azt, hogy ők elképzelik hogy én jelentgetem a válaszaikat és akkor ez alapján nevetségesnek titulálják a konfliktuskezelésemet!
2013. ápr. 22. 20:03
 118/130 anonim ***** válasza:
20%
Ugyan, gyakori kérdések családi kategóriájában az lenne a kuriózum ha egy kérdés alatt nem lenne önjelölt pszichológus, aki komplett diagnózisokat állít fel vagy egy házassági tanácsadó vagy egy erkölcscsősz vagy pedig egy olyan, aki csak a provokációért van itt! :)
2013. ápr. 22. 20:05
 119/130 anonim ***** válasza:
16%
Ja és akkor a masszív lepontozó-jelentgető rétegről még nem is beszéltünk! :)
2013. ápr. 22. 20:05
 120/130 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, ez esetben bocsánatot kérek, nem tudtam, hogy más is kérheti a törlést. Ritkán szólok hozzá, és még egyszer sem futottam bele ilyesmibe, szóval tényleg ne haragudj.

Megmondom őszintén, sajnálom, hogy így alakult, mert drukkoltam nektek, de nyilván te tudod, hogy érzel. Remélem nem bánod meg, és a következő kapcsolatodban már nem érnek kellemetlen meglepetések.

2013. ápr. 22. 20:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!