Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant nélküli fuzos ruhat?
Miért veszekedtek, szapuljátok egymást??
Magam előtt látlak titeket, mind a zsákmányért harcoló hiénák.. legyen már egy kicsit több eszetek, és próbáljatok inkább a Kérdező kérdésére válaszolni.
Linkelt valaki képet a Kérdezőnek, olyat, amilyent kért? Ha igen, akkor jó. Ha nem, akkor tessék befejezni az acsarkodást!
"És különben meg egy teltebb lany nemehet csinos, csak vekony? Mert szerintem meg a vekonyak ezt sugalljak."
nem mi sugalljuk, hanem az ostoba női magazinok, de azok mindenkiben találnak kivetni valót... :(
Úristen, milyen kritikán aluli vita indult egy képből.
Hol kövér ez a lány??? Mert én nem látom annak! Sőt, szerintem kifejezetten csinos!
Kövérnek még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet nevezni!
Aki mégis annak látja, annak nem ártana egy szemészorvosi vizsgálat.
(És mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy ducivédő, elhízott nő vagyok, tisztázom: vékony vagyok. Csak éppen különbséget tudok tenni a nőies és a kövér alak között...)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!