Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan
képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant
nélküli fuzos ruhat?
Ezt nem képmutatásnak hívják, hanem jólneveltségnek, bár tudom, hogy Taplóéknál nem erre nevelik az "embert". :) Miért szekálnék valakit feleslegesen? Hacsak nem okoz ez neked örömet.
2012. jún. 21. 19:36
32/95 A kérdező kommentje:
Lehet h vaskos vagyok, de a noiesseg nem ebből fakad.... Én mindig őszinte vagyok, nem nyalok senkinek, de ha elegedetlen valamijevel en kihangsulyozom a pozitivumat..... Amit te csinalsz taplosag és az oszintesegnek az egy mas fogalom, itt tulajdonkeppen nem is a velemenyed hanem a megfogalmazas a ciki. Neked ez a velemenyed vaskos vagyok... Lehet, de noies is. Maskor ha velemenyt mondasz mond, de dicserj is masokat, maskulonben nem marad senki körülötted
Áh, hagyd, kérdező. Taplógomba pörköltet vacsorázott szegény, és amúgy is így "nevelték", vagy inkább csak nőtt, mint a fű, honnan tanuljon illemet? Nme tehet róla.
2012. jún. 21. 19:58
Nos, sztem nem vagy vaskos!! Sztem teljesen jó alakod van, a ruha is jól áll és a karod sem vastag. Ne izgulj semmit!
2012. jún. 21. 19:58
Nem vagy vaskos, a ruha fodrai erősítik az összhatást. Szuper csaj vagy! Klassz az alakod, szexi vagy! Le ne fogyj!
2012. jún. 21. 20:01
36/95 A kérdező kommentje:
Nos, aki szerint 1 kiló felesleg sincs rajtad és szexi vagy, az valószínűleg kövérebb nálad.
Egyébként meg ostobaság azt feltételezni, hogy a barátaimmal/környezetemben élőkkel is úgy viselkedem, mint vadidegenekkel egy anonim oldalon. Igen, van benne egyfajta örömforrás, hogy felnyithatom valaki szemét, aki el van szállva magától, pedig nincs mire fel. :) Mindig is röhögtem ezeken az embereken, és te is nevetséges vagy, hogy nem ismered be, hogy vastag a karod és a derekad is, ennek ellenére te a nőiesség szimbólumának képzeled magad. És, egyik kijelentésemmel sem mondtam, hogy én nőiesebb volnék, de az biztos, hogy nem attól lesz valaki nőies, hogy van rajta +5/10 kg.
2012. jún. 21. 20:34
76 szazalekos megmutatnal egy kepet az alakodrol csak h tudjuk mirol beszelsz?Es nem, nem a guglibol kerunk kepet.En mar nagyon kivancsi vagyok a tokeletes extra noies alakodra!
2012. jún. 21. 20:36
Én is látni szeretném azt a tökéletes alakot kedves 76%-os!
Kedves kérdező!
Ez a ruha szuper szexin áll neked! Nagyon csinos vagy! A karod sztem nem kövér. Figyi nekem sincs nagy karom, de függ az is milyen nézetből fotózzák!
2012. jún. 21. 20:38
Ti miről beszéltek? Pont a legutóbbi hozzászólásomban írtam, hogy attól mert még az ő alakját nem tartom nőiesnek, sőt, szerintem vaskos, ebből baromira nem következik az, hogy az én alakom tökéletes/nőiesebb lenne, csak egyszerűen van szemem és elmondom a véleményemet. De egyébként szívesen küldök képet, írjatok email címet privátban.
2012. jún. 21. 20:41
Kapcsolódó kérdések: