Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért lettek ilyenek a képek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant nélküli fuzos ruhat?

Figyelt kérdés
Mindegyik kepen annyira rettenetesen nagynak latom a karom; ( pedig ha belenezek a tukorbe nem azt látom, ami pl a kepeken van!!! Nem vagyok csontkollekcio, noies alakom van és aranyosan, 168cm és 63kg vagyok
2012. jún. 21. 17:37
 31/95 anonim ***** válasza:
66%
Ezt nem képmutatásnak hívják, hanem jólneveltségnek, bár tudom, hogy Taplóéknál nem erre nevelik az "embert". :) Miért szekálnék valakit feleslegesen? Hacsak nem okoz ez neked örömet.
2012. jún. 21. 19:36
 32/95 A kérdező kommentje:
Lehet h vaskos vagyok, de a noiesseg nem ebből fakad.... Én mindig őszinte vagyok, nem nyalok senkinek, de ha elegedetlen valamijevel en kihangsulyozom a pozitivumat..... Amit te csinalsz taplosag és az oszintesegnek az egy mas fogalom, itt tulajdonkeppen nem is a velemenyed hanem a megfogalmazas a ciki. Neked ez a velemenyed vaskos vagyok... Lehet, de noies is. Maskor ha velemenyt mondasz mond, de dicserj is masokat, maskulonben nem marad senki körülötted
2012. jún. 21. 19:50
 33/95 anonim ***** válasza:
56%
Áh, hagyd, kérdező. Taplógomba pörköltet vacsorázott szegény, és amúgy is így "nevelték", vagy inkább csak nőtt, mint a fű, honnan tanuljon illemet? Nme tehet róla.
2012. jún. 21. 19:58
 34/95 anonim ***** válasza:
82%
Nos, sztem nem vagy vaskos!! Sztem teljesen jó alakod van, a ruha is jól áll és a karod sem vastag. Ne izgulj semmit!
2012. jún. 21. 19:58
 35/95 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy vaskos, a ruha fodrai erősítik az összhatást. Szuper csaj vagy! Klassz az alakod, szexi vagy! Le ne fogyj!
2012. jún. 21. 20:01
 36/95 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok; )
2012. jún. 21. 20:19
 37/95 anonim ***** válasza:
33%

Nos, aki szerint 1 kiló felesleg sincs rajtad és szexi vagy, az valószínűleg kövérebb nálad.

Egyébként meg ostobaság azt feltételezni, hogy a barátaimmal/környezetemben élőkkel is úgy viselkedem, mint vadidegenekkel egy anonim oldalon. Igen, van benne egyfajta örömforrás, hogy felnyithatom valaki szemét, aki el van szállva magától, pedig nincs mire fel. :) Mindig is röhögtem ezeken az embereken, és te is nevetséges vagy, hogy nem ismered be, hogy vastag a karod és a derekad is, ennek ellenére te a nőiesség szimbólumának képzeled magad. És, egyik kijelentésemmel sem mondtam, hogy én nőiesebb volnék, de az biztos, hogy nem attól lesz valaki nőies, hogy van rajta +5/10 kg.

2012. jún. 21. 20:34
 38/95 anonim ***** válasza:
83%
76 szazalekos megmutatnal egy kepet az alakodrol csak h tudjuk mirol beszelsz?Es nem, nem a guglibol kerunk kepet.En mar nagyon kivancsi vagyok a tokeletes extra noies alakodra!
2012. jún. 21. 20:36
 39/95 anonim ***** válasza:
83%

Én is látni szeretném azt a tökéletes alakot kedves 76%-os!

Kedves kérdező!

Ez a ruha szuper szexin áll neked! Nagyon csinos vagy! A karod sztem nem kövér. Figyi nekem sincs nagy karom, de függ az is milyen nézetből fotózzák!

2012. jún. 21. 20:38
 40/95 anonim ***** válasza:
17%
Ti miről beszéltek? Pont a legutóbbi hozzászólásomban írtam, hogy attól mert még az ő alakját nem tartom nőiesnek, sőt, szerintem vaskos, ebből baromira nem következik az, hogy az én alakom tökéletes/nőiesebb lenne, csak egyszerűen van szemem és elmondom a véleményemet. De egyébként szívesen küldök képet, írjatok email címet privátban.
2012. jún. 21. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!