Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért lettek ilyenek a képek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant nélküli fuzos ruhat?

Figyelt kérdés
Mindegyik kepen annyira rettenetesen nagynak latom a karom; ( pedig ha belenezek a tukorbe nem azt látom, ami pl a kepeken van!!! Nem vagyok csontkollekcio, noies alakom van és aranyosan, 168cm és 63kg vagyok
2012. jún. 21. 17:37
 51/95 anonim ***** válasza:
81%
Szép vagy és csinos is :) Ne foglalkozz azzal, ki mit mond.
2012. jún. 22. 08:47
 52/95 anonim ***** válasza:
76%

Azért lettek ilyenek a képek,mert ilyen vagy.

Nem kövér,de nem is vékony.

tipikus husis nő,akin van fognivaló.

És a nőiességhez semmi köze annak hogy van e rajtad felesleg vagy sem,van barátnőm 20 kiló felesleggel,de a pasik odáig vannak érte a nagy melle és formássága miatt.

Te is ilyen vagy,vaskos,kicsit telt,de csinos.

2012. jún. 22. 09:22
 53/95 anonim ***** válasza:
24%

"bezzeg ide nem mersz feltölteni!?!?nekem elküldöd emailben tuti kirakom ide!"

Ugyan miért ne merném? De ez nem az én kérdésem, ezért írtam, hogy akit érdekel, írja meg hogy hová küldjem, ilyen egyszerű.

2012. jún. 22. 11:35
 54/95 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon szép lány vagy, Én is elvennélek:)

A karoddal tényleg van egy kis gáz, de egyébként a ruha nagyon jól áll! Rubint Rékának vannak ezek a 20 perces tornái és talán a legelső blokk a felsőtestes rész. Ha azt megcsinálod súlyzóval esküvőig biztos megoldódik.

És azt a 75%-osat igazán nem kellene bántani, ebben a nőies-vaskos dologban igaza van.

2012. jún. 22. 11:42
 55/95 anonim ***** válasza:
68%
hát anyukám, én örültem volna, ha így nézek ki az esküvőmön. én 27 kg-t híztam 5 év alatt, mióta együtt vagyok a párommal, mégis tetszettem magamnak a képeken :) nem vagy vaskos, még csak teltnek sem mondanálak, nőies vagy. Aki ennél vékonyabb, szerintem egy picit vékony :) nyugi gyönyörű leszel :)
2012. jún. 22. 13:20
 56/95 anonim ***** válasza:
66%

Kedvesem, teljesen normális a külsőd. Aki szerint kövér vagy, az vagy szimplán rosszindulatú, vagy teljesen hülye. Jó, ő legyen anorexiás, mindenki azzal nyírja ki magát, amivel akarja, egyébként is túl van népesedve a föld. De neked emiatt ne legyenek álmatlan éjszakáid. Nem látom a karodat vaskosnak egyáltalán, de ha zavar, akkor tegyél rá egy bolerót vagy vegyél fátylat, ami eltakarja a vállad is. De szerintem nagyon csinos vagy, ezen tényleg kár aggodalmaskodni.

Egyébként nekem is az a gondom volt a karom. Sokat fogytam, a bőr maradt sajnos. Ezért nekem vállas ruhám volt, abban nem volt zavaró.

2012. jún. 22. 13:43
 57/95 anonim válasza:
28%

Ezen az oldalon az megy, hogy a tulsulyos nok biztatjak egymast, hogy milyen szepek es noiesek.Szep lassan az erzi rosszul magat aki normalis sulyu.A karod igenis vastag, ahogy a csipodon is van felesleg.Ez van.Ettol meg lehetsz aranyos es boldog.Errol te nem tehetsz, te ilyen vagy.Aki szeret igy, annak tetszel aki nem az nem.De ne vitassuk, hogy altalaban a vekonyabb lanyoknak jobb az alakjuk.Nem hiaba az osszes sztar es mindenki a kilok ellen harcol folyamatosan.

Boldog hazassagot es szep eskuvot.

2012. jún. 22. 14:57
 58/95 anonim ***** válasza:
77%
57-es, van neked fogalmad arról, hogy mi a túlsúly? Ez a lány nem túlsúlyos. A normál súly is egy intervallum, alsó és felső határral. Ránézésre megmondom, hogy ő benne van ebben az intervallumban.
2012. jún. 22. 15:05
 59/95 A kérdező kommentje:
én 168 cm és 63 kg vagyok a BMI index alapján normál súlyú,egészen 70kg ig az lennék és 57-től ezek alatt az értékek alatt a sovány kategóriába tartoznék.....Teljesen normális súlyom van,nem mondom,hogy nincs mit rajta formálni,de ne haragudj ne akard bemagyarázni hogy kövér és undorító vagyok,mert ez nem igaz.Nyugtasd te magad avval h tökéletes vagy
2012. jún. 22. 15:26
 60/95 anonim válasza:
31%

1-Ha nyugtatni akarnam magam ,nem teljesen idegeneknek mondanam, hogy milyen tokeletes vagyok.

2-Nem tudom melyikunk tette ki a kepet magarol, hogy miert CSAK ezeken a kepeken tunik vastagnak a karja es mason egyiken sem.Mikor felrak egy masik kepet, hopp azon is olyan a karja.

3-Nem erdekel engem semmilyen kalkulator, egynek vekony masnak vastag a csontja.

4-Nekem egkerek foldon semmi bajom nincs veled.Nekem ezzel a hangulattal es hozzaallassal van bajom.A ruha jol all, erezd jol magad a borodben.

A tulsullyal kapcsolatban pontatlanul fogalmaztam, tisztaban vagyok, hogy mi az, es azt is tudom, hogy te nem tartozol ebbe a cspoprtba.A velemenyem azonban all, viszont latom itt normalis hangnemben vitatkozni nem lehet.

2012. jún. 22. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!