Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan
képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant
nélküli fuzos ruhat?
A kemósnak csak még annyit, hogy olvasd vissza nyugodtan a hozzászólásaimat, nem egyben kihangsúlyoztam, hogy nem kövér, nem túlsúlyos, de volna miből fogynia. Úgyhogy nem tudom miért kattantál rá a túlsúlyozásra pont velem szemben.
2012. jún. 22. 22:26
Ez a kemoterápia honnan jött? Elképesztő az, aki ezzel magyarázza, hogy bizony a túlsúly egészséges. Rendben, bár közel a 30hoz soha nem koplaltam, de most majd triplán zabálok, hogy ha rákos leszek, ne haljak meg. Hihetetlen... És az, hogy valaki kisportolt, izmos, és úgy 70 kiló, az más kategória, mint a kérdező, akit én az előbbiek során is bíztattam, hogy csinos, de ő nem azért annyi kiló, mert szét van gyúrva. Nem tudom, ez kinek nem egyértelmű a képei alapján...
2012. jún. 22. 22:26
ma 22:20
Rengeteg rákos beteg és családja lelkét kezelem, nagyon ritka, ha valaki megússza fogyás nélkül. A masszív citosztatikumok előrehaladott tumorosoknál hazavágnak mindent. A magyar egészségügyben centi alatti tumorokat elvétve szúrnak ki. Mert itt még esélyes egy lájtosabb gyógyszer. A két ismerősöd tegye össze a két kezét, hogy ennyivel megúszta, de jó, ha tudod, hogy ez egyáltalán nem jellemző. És nagyon nem kívánom, hogy közelebbről kelljen ezt megtapasztalni.
2012. jún. 22. 22:31
"Elképesztő az, aki ezzel magyarázza, hogy bizony a túlsúly egészséges."
Ne zabálj, hanem gondolkodj helyette, esetleg olvass, ha már a közoktatott biológia nem ment be a hajad alá. Sokat segítene. Egy normális, sőt ideális testsúlyból lehet 20 kilót fogyni az életed veszélyeztetése nélkül. Nem túlsúlyból, hanem A normálisból.
2012. jún. 22. 22:39
tényleg? 163 centihez 60-70 kilónak kéne lennem? Köszönöm, hogy felvilágosítottál:D ha simán le tudnék adni 20 kilót, akkor szerintem nem NORMÁLIS lenne az aktuális testsúlyom. Bocs, neked meg a józan paraszti ész "nem megy be a hajad alá"
2012. jún. 22. 22:45
Jó, akkor próbálj meg 30 kilóhoz hozzáadni huszat. Mennyi jön ki nálad?
Olvass vissza, én az 50 kiló feletti súlyt mondottam biztonságosnak. Alatta már necces. Alacsony vagy, nem a te magasságodat neveztem átlagosnak.
2012. jún. 22. 22:53
"Kérdező, pszichológus vagyok. Foglalkozom evészavarosokkal is, és kifejezetten felháborít, hogy sokuknál pont az ilyen "szurkálódások" iniciálják a testképzavar megjelenését."
Ha pszichológus lennél, akkor az is feltűnhetne, hogy a kérdező kezdte rombolni mások önbecsülését... Én 46 kiló vagyok a 168 centimhez és baromira örülnék, ha úgy néznék ki, mint a kérdező, de ez is genetikai adottság. Erre nap mint nap megtudhatom, hogy csontkollekció vagyok, meg hogy a teltebb lányok nőiesebbek, és most már azt is tudom, hogy nem élnék túl egy kemoterápiát. :( A 76-os vagy hogy hívják tényleg bunkón válaszolgatott, de azért lehetne egy kicsit több megértés a teltebb lányokban is, mert ti olyan természetességgel tudjátok leszólni a soványakat, közben meg sírnátok, ha mi hasonlókat mondanánk rátok.
2012. jún. 23. 00:15
utolsó, bárki bármit mond, valamennyire irigyek. Nekem mindig gyanús mikor túláradó önbizalommal rombolja a vékonyabb és gusztusosabb látványú nőket egy-egy pufi csaj. Nem a kérdezőre gondolok itt, de megnézném azokat akik annyira érvelnek a - szerintük - egészséges pluszkilók mellett!
2012. jún. 23. 00:40
79/95 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom besza.... rok, ki baantotta a vekonyakat???? Mert én nem!Szerintem nőiesen telt alakom van, de én nem mondtam h egy nalam 10-15kg al vékonyabb lány nem lehet csinos és noies. Én mindenkiben talalok szépet, dicserni valot.Viszont vanak lanyok akik tenyleg nagyon nagyon vekonyak(kivannak a csontjaik, na én az olyanokat szolom meg)de nem bantom, nem tehet róla, de pl azok is lehetnek noiesek(szep a szemuk, hajok, kisugarzasuk) itt valaki nagyon félreértett ha azt hiszi én bantani akarom. Ez az én aztan tenyleg nem.Az en szekalasom is abba lehet hagyni! Különben is valakinek ez, valakinek az jön be. Ennyi
80/95 A kérdező kommentje:
Én nem érvelek a plusz kilók mellett, nem lennék több kiló és én szemely szerint nagyon nem voltam noies -10kilóval ezt más ne vegye magára hogyha ő pl annyi kiló ő se noies, hiszen mindenkinek mas a felepitese. Igen én telt vagyok és noies, masok vekonyabbak de ők is lehetnek noiesek. Én nem bantom őket és nem is mondtam senkire h gebe, hiszen nem is láttam egyikotoket sem!Mindenki elmondhatja a velemenyet, de nem mindegy hogyan. És különben meg egy teltebb lany nemehet csinos, csak vekony? Mert szerintem meg a vekonyak ezt sugalljak.Nem azt kéne nézni kin van mit hizni, fogyni, hanem csinos és csajos e valaki és meg tudjuk e dicserni abban ami az erőssége.
Kapcsolódó kérdések: