Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért lettek ilyenek a képek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant nélküli fuzos ruhat?

Figyelt kérdés
Mindegyik kepen annyira rettenetesen nagynak latom a karom; ( pedig ha belenezek a tukorbe nem azt látom, ami pl a kepeken van!!! Nem vagyok csontkollekcio, noies alakom van és aranyosan, 168cm és 63kg vagyok
2012. jún. 21. 17:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 A kérdező kommentje:
2012. júl. 31. 20:57
 92/95 A kérdező kommentje:
Végül is ilyen voltam a nagy napon,egy kép se volt megvágva vagy javítva.Ilyen vagyok és köszönöm mindenkinek aki pozitívan szólt hozzá a kérdésemhez,aki meg negatívan nem érdekel,mert egy rossz szót se kaptam vagy hallottam vissza a nagy napon :)
2012. júl. 31. 20:59
 93/95 anonim ***** válasza:

Nagyon szép voltál! És a karod sem tűnt nagynak!! De ha csak belinkelted volna simán a képet meg a régieket nem ismertelek volna meg:D Új hajszín, karból is fogytál. Edzettél rá?

Sok boldogságot Nektek! És ne foglalkozz továbbra sem más véleményével! Max. a férjedével:D

2012. júl. 31. 21:58
 94/95 anonim ***** válasza:

mamikám, nagyon szép voltál :) sok boldogságot és üdv a feleségek táborában :D

Aki a túlsúllyal élőket bántják: én voltam, aki 27 kilót hízott. Na ezt kapjátok ki. Imádom a zsíros kenyeret reggel-este, imádom a pizzát, igen, szeretem fehér kenyeret és a pörköltet tésztával. Imádom a kólát, most is azt iszom. De nem mondom, hogy ez egészséges, mert nem az. Fáj a lábam, a hátam, nem érem el a bokám, ha pasi lennék, nem látnám a pöcörőm. Na ez kövér, a kérdezőn van mit fogni, nőiesen husi, szerintem ideális. Nem vagyok tökéletes, de azt se mondd nekem, hogy az a normális, ha valakinek a seggét szúrja a lába, és büszke a 175 centijére és az 50 kilójára. Szerintem változó, van akinek az pont jó, van, akinek viszont a 65 kg pont jó ehhez a magassághoz. Ha nektek kövér a kérdező, akkor én inkább vagyok kövér, mint szó szerint oldalborda... és nem, nem a vékonyakat támadom, és nem is a ducikat védem, csak felháborít, hogy ha valakin van pár kiló fölösleg, akkor már gáz...

2012. júl. 31. 22:58
 95/95 anonim ***** válasza:
és még valami. van nálam husibb kolléganőm is, és sexis, nőies, és tapadnak rá a férfiak. Uram-teremtőm, most fogyjon le????????????
2012. júl. 31. 22:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!