Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha polgari eskuvot szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha polgari eskuvot szeretnek akkor mar oda nem nagyon illo "habos babos"ruhaba menni? Pedig en szivesen viselnek egy A vonalu kis egyszeru, de mennyaszonyi ruhat fatyollal. Velemeny?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nyugodtan. Szombaton volt a polgári esküvönk, és az előttünk levő párnál a menyasszony szép fehér habosbabos ruhában volt.

Úgyhogy szerintem ahogy gondolod, egyáltalán nem megbotránkoztató!

Szép esküvőt és sok boldogságot!

2009. jan. 31. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan. Én sem szeretnék egyházi esküvőt, de a szép ruháról nem fogok lemondani. Ez a Te napod, legyél szép, és érezd jól magad, ez a legfontosabb! Nem szabad foglalkozni másokkal!

Sok boldogságot kívánok!

2009. jan. 31. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 éve volt polgári esküvőm. Bizony nem mondtam le a szép ruháról. A- vonalú , fehér, egyszerű vonalú volt. Imádtam!!!
2009. jan. 31. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Szia, nálunk olyan ruha költeményekben szoktak polgári esküvőkön felvonulni, hogy csak na! Én is egy gyönyörű egyrészes, hatalmas abroncsos St. Patrick ruhában voltam, földig érő fátyollal! Olyan ruhát válassz ami igazán a szíved vágya, ez a Ti napotok!
2009. jan. 31. 18:13
 5/8 anonim válasza:
100%
szia! csak hogy tényleg abba ruhába esküdj amibe szeretnél... én önkormányzatnál dolgozom esküvö szervezőként, és az esetek 95%-ban a mennyaszonyok ugymond habos-babos rhába jönnek....de persze láttam már olyat is hogy egy gyszerű utcai öltözéknek is megfelelően jöttek... ez a te döntésed
2009. febr. 1. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodt lélekkel vegyél fel menyasszonyi ruhát. A testvéreméknek is csak polgári esküvőjük volt, mégis gyönyörű fehér ruhában volt, fátyollal. Ez a te napod, semmi nem ronthatja el, pláne egy olyan ruha nem, amit nincs kedved viselni.
2009. febr. 2. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Nekünk szeptemberben lesz az esküvőnk és csak polgári de én nem habos-babosba szeretnék lenni!!

Bár csak 32 éves vagyok de már nem vágyom rá én csak feleség szeretnék lenni!!

2009. febr. 2. 22:53
 8/8 anonim válasza:
100%
Nekem csak polgári esküvőm lesz, de a ruhám ettől még olyan lesz amit megálmodtam! Habos-babos! :)
2009. febr. 3. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!