Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ilyenek a képek? Tudnátok linkelni olyan képeket ahol teltebb, noiesebb lanyok viselnek pant nélküli fuzos ruhat?
Figyelt kérdés
Mindegyik kepen annyira rettenetesen nagynak latom a karom; ( pedig ha belenezek a tukorbe nem azt látom, ami pl a kepeken van!!! Nem vagyok csontkollekcio, noies alakom van és aranyosan, 168cm és 63kg vagyok2012. jún. 21. 17:37
12/95 A kérdező kommentje:
Ilyen vagyok civilbe, nem menyasszonyi ruhaba. De te meg egy nagyon bunko nő vagy. Noies vagyok.Nalam meg ezerszer durvabbak vannak
2012. jún. 21. 18:52
13/95 anonim válasza:
Egy anonim oldalon ugyan miért ne beszélhetnénk őszintén? Igen, tudom hogy van akinek fáj az igazság, de az akkor ne tegyen fel olyan kérdést, amire esetleg sértő hozzászólások érkezhetnek. Vaskos vagy a civil képen is, látszik, nincs ezen mit szépíteni. Vannak nálad 1000szer durvábbak, hogyne, ezt nem is vitatom. Továbbra is mondom, hogy volna miből fogyni és nem azért, hogy csontkollekció legyél. Szerencsére van köztes állapot is, ami szép és jól néz ki.
14/95 anonim válasza:
ne hülyéskedjetek már,teljesen normális a kérdező súlya,alakja! egy 58-60 körüli kg a legtökéletesebb 168 centihez, ő 63 kilóval bőven a csinoson belül van. ha lefogyna,jobb lenne ha nem lenne melle meg feneke? valószínűleg pont így szereti a vőlegénye! szerintem nincs vastag karja!
15/95 anonim válasza:
18:56- os válaszoló sajnos nemcsak bunkó, de vak is. EZ a köztes állapot a csontkollekció meg a dagadt közt, ami a kérdező alakja. Ha szerinted neki volna miből fogyni, akkor te még nem láttál vaskos nőt. Írass erősebb szemüveget, és a modorodon meg csiszolj, mert nem őszinte vagy, hanem tuskó.
16/95 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de minkét belinkelt képen ugyanolyan méretűnek tűnik a karod. Nekem semmi bajom nincs vele, szerintem fogadd el magad, ahogy vagy :)
17/95 loorien válasza:
Viccelsz? Amikor raneztem a kepre, a karod volt az utolso, ami feltunt. A ruha a mellre es a labreszre iranyitja a figyelmet, a karod nem nez ki vastagnak szerintem.
18/95 anonim válasza:
vastag a karod, derekad és vigyázni kell, mert ez mutatja, hogy hízásra hajlamos vagy. Most még csak pár kiló felesleged van, de ha nem figyelsz....
Anyukád nem sovány ugye?
látszik a karodon, hogy nincs kidolgozva, sokkal több torna, erősítés, futás....
nem rosszindulatból mondom, de a gének ellen harcolni kell
19/95 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen; ) igen voltam 10kg-al kevesebb de se fenekem, se mellem.... Semmi! nem voltam nőies. Igen vannak olyan lanyok akik tökéletesek ők szerencsesek! és én tudom h nem vagyok az de nőies vagyok ez fix. Még attól a 3kg-tol meg akarok szabadulni, jarok edzeni, kenyeret nem eszek mar egy éve de nagyon beallt ilyenre az alakom, ennyi
2012. jún. 21. 19:07
20/95 anonim válasza:
Már bocs, de lehet valakinek szép, vékony dereka és normális karja anélkül, hogy csontkollekció lenne, úgyhogy a kérdező nem éppen a köztes állapotot képviseli :) Vannak nála vaskosabbak, vannak dagadtak, igen, de ő ettől még nem kimondottan jó alakú. Nyilván ízlések és pofonok, bár a tényen ez sem változtat: vagyis hogy a dereka is és a karja is vastagabb, mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!