Csak engem viselnek meg az ilyen reakciók, beszólások?
8 hónapos a lányom. Ha valami jó dolgot mesélek az ismerősöknek, akkor azt mondják hogy milyen szerencsés vagyok és hogy úgyis lesz sokkal rosszabb is, majd akkor megtudom milyen anyának lenni (hisztikorszak, kistestvér - nem is szeretnénk, óvoda stb)
Ha valami olyat mondok ami nem túl jó, pl hogy még néha kel este akkor meg elmondják hogy hogyan kéne csinálnom, hogy biztos rosszul csinálom.
Miért? Ha valami jól megy, az szerencse ha meg valami rosszul akkor én b.sztam el???
Megértelek, nekem ehhez ég hozzájön, ha mégis panaszra nyitnám a szám, mert pl. 3 hete egy éjjel sem alszi, azt azt mondják, hát gyerek, ez a dolga. Hát igen, és épp olyan mondta ezt, akinek nincs gyereke, soha nem nevelt gyereket és foglama sincs mivel jár. Engem is idegesít és egy- két csípősebb megjegyzésnél meg is állok, hátha észreveszi magát az, aki beszól, hogy jobb lett volna ha hallgat! Lassan odajutunk, hogy nem megkönnyebbülünk ha kibeszéljük magunkból, a problémáinkat, hanem még gyűlnek, jobb sokszor hallgatni, vagy csak azokkal megbeszélni, akikben megbízunk és nem baxogatásra vannak beállítva.
Csináld úgy, ahogy nektek jó, függetlenül a többi okostól :)
3.
Azért abban van valami, hogy ilyen természetű, mert a családban is van, amelyik tündéri és a tesó egy kis ördög, pedig együtt nevelkedtek, ikrek.
Köszönöm a válaszokat.
Én is úgy gondolom, hogy k.rva sok munka van abban, hogy a lányom nyugodt és boldog baba. Nem így kaptam készen, dolgoztunk rajta, sírtunk érte épp eleget hogy megtaláljuk a közös hangot.
Elismerem, hogy szerencse is kellett hozzá, de azt mondani hogy csak a szerencsén múlik szerintem túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!